Hoşgeldin canım :)) bizim konu uğurlu :)) başta konuyu açan arkadaşımız olmak üzere bir çok kişi hamile kaldı :)) darısı bizim başımıza inşallah :))Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum.6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet bat 15 aralık..
Onun yapma kuzum yaparsan da inanma ablam gebelik testi yapmisti hamileyken cift cizgiyi gorunce onu da yapayim daha kaliteli demis negatif cikmis :) belli olmaz tabi ama evde varsa yap gidip para verme ona :)Benim sadece akşamları ve yatarken oluyor.. Gündüz hiç hissetmiyorum.. O yüzden de acaba psikolojik mi diye düşünüyorum :) neyse bakalım az kaldı :)) çarşamba günü belli olacak :)) kan vermekten vazgeçtim :) predictorun erken gebelik testi var.. Onu yaparım belki pazar ya da ptesi
Hosgeldin canim benden iki gun once ogreneceksin sen benim de bat 17 aralik inşallah sende bu ay anneler kervanina katilirsin :)Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum.6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet bat 15 aralık..
Hoşgeldin canım :)) bizim konu uğurlu :)) başta konuyu açan arkadaşımız olmak üzere bir çok kişi hamile kaldı :)) darısı bizim başımıza inşallah :))
Hosgeldin canim benden iki gun once ogreneceksin sen benim de bat 17 aralik inşallah sende bu ay anneler kervanina katilirsin :)
Geçen gün almıştım bulunsun diye :)) evde 3 tane gebelik testi var şuan :)))))) 2 tanesi normal bi tanesi de erken gebelik testi :)) var diye yapayım diye düşündüm :)Onun yapma kuzum yaparsan da inanma ablam gebelik testi yapmisti hamileyken cift cizgiyi gorunce onu da yapayim daha kaliteli demis negatif cikmis :) belli olmaz tabi ama evde varsa yap gidip para verme ona :)
Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniiz :))) tez zamanda hamilelik haberlerinizi alalım inşallah :)))
Bende de var o eserekli hal sekerim :) umudum sende evde varsa yarin sabah yap ya ben cok merak ediyorum:) kasik agrisi bence en onemli belirti hamile olan herkes adet oncesi kasik agrisindan bahsediyo cunkuGeçen gün almıştım bulunsun diye :)) evde 3 tane gebelik testi var şuan :)))))) 2 tanesi normal bi tanesi de erken gebelik testi :)) var diye yapayım diye düşündüm :)
Ben eserekliyimdir :)) güya bugün kan verecektim bak ondan da vazgeçtim :)) belki onu yapmaktan da vazgeçerim belli olmaz benim sağım solum :))
Tek umudum hala göğüslerimin acımaması :))) şindiye acıması gerekirdi adet tarihim çok yaklaştı :)) ama hiç acımıyorlar :))
Bi de herzaman akşam ağrayan sol kasığım bugün kalktığımdan beri ağrıyor.. Bazen ikisi bir ağrıyor bazen adet olacakmışım gibi karnımın altı ağrıyor.. Garip bir gün geçiriyorum yani :))
Az önce eşime de söyledim kasık ağrımı :) heyecan yaptı o da yarın kan versene diyerek beni şaşırttı :)) yarın sabah kan vericem :)) ama şimdiden heyecandan ölmek üzereyim :))Bende de var o eserekli hal sekerim :) umudum sende evde varsa yarin sabah yap ya ben cok merak ediyorum:) kasik agrisi bence en onemli belirti hamile olan herkes adet oncesi kasik agrisindan bahsediyo cunku
Aslinda erkekler belli etmiyo ama bizden daha heyecanlilar sevindim valla kan verecek olmana heyecanini paylasiyorum kuzum inan :) hemen haber ver yarinAz önce eşime de söyledim kasık ağrımı :) heyecan yaptı o da yarın kan versene diyerek beni şaşırttı :)) yarın sabah kan vericem :)) ama şimdiden heyecandan ölmek üzereyim :))
Ah kuzum ya 4. Aya kadar sabir bebis icin sonra geciyomusCanlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladi midem agzimda dolaşıyorum istahimda gitti melegim için katlanicam allah yardimcimiz olsun
Yaa evet gerçekten hiç çaktırmıyorlar ama ihtimali bile heyecanmanlarına yetiyor tıpkı bizim gibi :)) inşallah hevesi kursağında kalmaz garibimin ya.. Yarın güzel sonuç alırım inşallah :)) hemen yazıcam zaten size söz :)) olumlu ya da olumsuz hemen haber vericem :))Aslinda erkekler belli etmiyo ama bizden daha heyecanlilar sevindim valla kan verecek olmana heyecanini paylasiyorum kuzum inan :) hemen haber ver yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?