KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet bat 15 aralık..
Hoşgeldin canım :)) bizim konu uğurlu :)) başta konuyu açan arkadaşımız olmak üzere bir çok kişi hamile kaldı :)) darısı bizim başımıza inşallah :))

Onun yapma kuzum yaparsan da inanma ablam gebelik testi yapmisti hamileyken cift cizgiyi gorunce onu da yapayim daha kaliteli demis negatif cikmis :) belli olmaz tabi ama evde varsa yap gidip para verme ona :)

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet bat 15 aralık..
Hosgeldin canim benden iki gun once ogreneceksin sen benim de bat 17 aralik inşallah sende bu ay anneler kervanina katilirsin :)

Cumamiz mübarek olsun annişler ve anniş adayları aramıza yeri katılanlar varmış hoş geldiniz arkadaslar topigimiz sizede uğur getirsin insalh

Selamun Aleykum arkadaşlar 2 kez düşük yaptım. 2. Kasım 2 de oldu.Bu ay korunmama ragmen hâlâ regl olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bugün coraspin kullanmaya başladım ve sigara da kullanıyorum. Ancak.bir daha gebe kalirsam kesinlikle son vercem inşaellah sigara içmeye.

Selam kızlar kürtaj sonrası 2. Ayim klomen kullanmaya başladım 2 gün oldu hayirlisiyla olur inşallah bebisler :)

Onun yapma kuzum yaparsan da inanma ablam gebelik testi yapmisti hamileyken cift cizgiyi gorunce onu da yapayim daha kaliteli demis negatif cikmis :) belli olmaz tabi ama evde varsa yap gidip para verme ona :)
Geçen gün almıştım bulunsun diye :)) evde 3 tane gebelik testi var şuan :)))))) 2 tanesi normal bi tanesi de erken gebelik testi :)) var diye yapayım diye düşündüm :)
Ben eserekliyimdir :)) güya bugün kan verecektim bak ondan da vazgeçtim :)) belki onu yapmaktan da vazgeçerim belli olmaz benim sağım solum :))
Tek umudum hala göğüslerimin acımaması :))) şindiye acıması gerekirdi adet tarihim çok yaklaştı :)) ama hiç acımıyorlar :))
Bi de herzaman akşam ağrayan sol kasığım bugün kalktığımdan beri ağrıyor.. Bazen ikisi bir ağrıyor bazen adet olacakmışım gibi karnımın altı ağrıyor.. Garip bir gün geçiriyorum yani :))

Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniiz :))) tez zamanda hamilelik haberlerinizi alalım inşallah :)))

Bende de var o eserekli hal sekerim :) umudum sende evde varsa yarin sabah yap ya ben cok merak ediyorum:) kasik agrisi bence en onemli belirti hamile olan herkes adet oncesi kasik agrisindan bahsediyo cunku

Bende de var o eserekli hal sekerim :) umudum sende evde varsa yarin sabah yap ya ben cok merak ediyorum:) kasik agrisi bence en onemli belirti hamile olan herkes adet oncesi kasik agrisindan bahsediyo cunku
Az önce eşime de söyledim kasık ağrımı :) heyecan yaptı o da yarın kan versene diyerek beni şaşırttı :)) yarın sabah kan vericem :)) ama şimdiden heyecandan ölmek üzereyim :))

Az önce eşime de söyledim kasık ağrımı :) heyecan yaptı o da yarın kan versene diyerek beni şaşırttı :)) yarın sabah kan vericem :)) ama şimdiden heyecandan ölmek üzereyim :))
Aslinda erkekler belli etmiyo ama bizden daha heyecanlilar sevindim valla kan verecek olmana heyecanini paylasiyorum kuzum inan :) hemen haber ver yarin

Bende bu ay umutla bekleyenlerdenim eylül ayında bi kimyasal gebelik geçirdim o Zaman yaşadığım belirtiler olduğu için ümitliyim aslında.bat 10 aralık.dünden beri karnımın alt kısmında ağrı var adet olacak gibi ama normalde çok erken bu ağrı için bi de ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin

Canlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladi midem agzimda dolaşıyorum istahimda gitti melegim için katlanicam allah yardimcimiz olsun

Aslinda erkekler belli etmiyo ama bizden daha heyecanlilar sevindim valla kan verecek olmana heyecanini paylasiyorum kuzum inan :) hemen haber ver yarin
Yaa evet gerçekten hiç çaktırmıyorlar ama ihtimali bile heyecanmanlarına yetiyor tıpkı bizim gibi :)) inşallah hevesi kursağında kalmaz garibimin ya.. Yarın güzel sonuç alırım inşallah :)) hemen yazıcam zaten size söz :)) olumlu ya da olumsuz hemen haber vericem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…