KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Yani tabi kasım da erken adet olunca gitmiştim yoktu bi şey.. Ama özlemiştir o beni :)))) ben bi aralık ayı ziyaretimi gerçekleştireyim diyorum :))) ve bende bu ay kesinlikle senin kafadan gidicem kuzum olursa olur yani :))) bu ay bi amuda kalkmadım çünkü :)))

Açıklama için çok teşekkürler canım benim :) çok iyi anladım ben seni merak etme sen ben zaten şu belirtiler yüzünden karıştım.. Yoksa hiç umudum yok aslında ama şöyle bi düşününce ya bana öyle de olmuştu böyle de olmuştu diyorum.. Ama neyi fark ettim, baş ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı en çok 18 kasım haftası oldu.. Yani geçen hafta kasık ağrım oldu sadece.. Bu hafta da kasık ağrım var o da gün içinde değil akşamları..
Ay hiç hamile gibi hissetmiyorum ya.. Yani bu kadar şey yaşıyorum ama hala yok diyorum.. Kesin adet olucam diyorum.. Ama bi yandan da bunlar ne diyorum.. Diyorum da diyorum yani :)))

Canım çok sabırsız san 3 gün kala bir kan ver bakalım çıkar geç döllenme değilse
Evet bende öyle düşünüyorum.. Yarın kan vermeyi düşünüyorum aslında.. Vakit bulabilirsem yarın verebilirim.. Bulamazsam ptesi vericem.. Ama zaten ptesi'ye kalırsa adet belirtilerimin de başlaması lazım.. Lekelenmem ve göğüs ağrım başlamalı ptesi.. Eğer onlar olmazsa zaten kesin ptesi kan veririm..

Öyle düşünme canım benim hanı derler ya sık idrara xikma göğüste acı şişlik falan diye o kişiden kişiye değişir çünkü ben şuan.6+5 haftalık hamileyim insalh kucagima alabilirim daha yeni gogsumde acıma ve şişlik var ilk gebelimde de çok sık idrara çıkardım şuan odayok oda iilerleyen zamanlarda çıkar diye düşünüyorum bunlara takılı kalma herkeste farklı oluyor

Benim de göğüslerim şişti baya.. Özellikle sol göğüsüm daha şiş.. Ucunda renk farklılığı gibi bir şey yok ama şişler.. Ve benim şuan sütyeni çıkartırken göğüslerimin acıması gerekir, en belirgin adet belirtim bu, hiç acımadı.. Özellikle dikkat ettim.. Adetten 1 hafta hatta bazen 10 gün önce o sütyeni çıkartırken sanki biri tutmuş da çekiyormuş gibi öyle acır.. Koşarken göğüslerimi tutup koşarım acıdan.. Hani sanma ki büyük göğüslerim var :)))) bi de avuç içi kadarlar ama adetten önce çok fena acır.. Şuan hiiç acı yok.. Uçları acıyor o da çok hafif..
Sık idrara çıkma konusuna gelirsek.. Ben zaten çok su içerim ve çok idrara çıkarım :)) yani onda bi değişiklik yok..
Hayatımda adet tarihim değişmez derdim.. Çok emindim ama öne kaydı iki aydır.. Belki bu ay da geç gelecektir ondan acımıyordur göğüslerim.. Bilemedim ki..

Hissetme zaten hissetmeyince daha guzel bi anda ogrenirsin :) bende kahvemi sigaralarimi ictim ama senden cok umutluyum sigarayi da biraksak mis gibi olacak da bebis gelince artik :)
Ben hamisim ama hala iciyom stresten ama kalp atisina coook var offf acaba icimde neler oluyor

Ben hamisim ama hala iciyom stresten ama kalp atisina coook var offf acaba icimde neler oluyor
Canim yapma ama alkol ve sigara bebege cok ciddi zararlar veriyo ve dunyaya gelmeyi secmeyen bizim kararimiz yuzunden dunyaya gelecek olan bir varlığa zarar vermeye hakkimiz yok. Nolur yanlis anlama beni ama bak o kadar istiyorsun onun icin kendini harap ediyorsun kiymetini bil icinde cigerleri bile daha gelismemis olan bi canlı var icmeee :)

Ay canım aklım sendeydi bu akşam sana msj atacaktım vallaha.. Göremeyince merak ettin çok :)
Aay canım benim içme yaa bak ben günde bir paket sigara içen insan olarak söylüyorum yapma.. O kadar bekledin, kavuştun bebeğine zehirleme onu.. Şuan küçük diyosun ama en fazla bu zamanlarda oksijene ihtiyaç duyuyormuş.. Ben bile ne olduğum belli değil, içim gidiyor içerken.. Yapma canım yazık.. Bak biz hala bekliyoruz.. Zehirleme onu

Ben 14 senedir gunde iki pakete yakin sigara iciyorum ve yumurtlama donemimin baslangicinda icmemeye basliyorum adet olana kadar aslinda hic icmemek lazım bu bile zarar oy ben onun minnak cigerine kurban olurum ya canim yavrum :)

S
sagol canim Allah razi olsun cok mutluyum sukurler olsun ama belimin agrisi cok siddetlendi ama dayaniyorum tabikide yeterki saglikli olsunda

Ben 14 senedir gunde iki pakete yakin sigara iciyorum ve yumurtlama donemimin baslangicinda icmemeye basliyorum adet olana kadar aslinda hic icmemek lazım bu bile zarar oy ben onun minnak cigerine kurban olurum ya canim yavrum :)
Vay sen baya içiyormuşsun canım yaa yapma etme.. Diyorum da işte bende emzik gibi sürekli içiyorum ya.. Bi ara ne güzel baya azaltmıştım hatta bırakmıştım.. Ama yine cılkını çıkardım yaa susam tanesiiiii yazııııkkk günaaaahhh :) nur yerlitaş gibi oldu :))

Kızlar sigaralar biarkilsin ben bıraktım hemd öğrendiğim gibi bir cçırpıda kestim gercekten çok zor ama isterseniz yapabilirsiniz ayrıca turk kahvesinde icmeyin kalp atışları oluşmaya başladığında ritim bozukluğu na sebep olurmuş benimde aynı sizin gibi hergun mutlaka bir tüm kahvesi ve sigara keyfim vardı şimdi onlarda yok oturup kendimi dinliyorum :))))

Bebisten buyuk zevk mi var kuzum ya nasil kiymetli bi sey o hem sigarayi birakinca ciddi tasarruf yapiliyo bebislerin gelecegi de onemli :)

Kahvenin yasak olduğunu bilmiyordum :)

Hayalim sana bi şey sorucam; kasık ağrısı akşam oluyor bende? Bi de nedense tv izlerken bacaklarımı uzatıp üst üste attığımda oluyor genelde.. Nedendir sence?

Himmm güzel bir soru akşamları yatinca benimde oluyor ama gündüz ayakta kaldiysam ornegin balkon yıka evi sil supur gibilerinden hemen kasigim kendini gösteriyor akşamları olmasida bir yandan bebek yerleşir derler birde vücut dinlenmeye geçince ağrılar kendini gösterir insalh seninde öyledir balım

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet bat 15 aralık..

Benim sadece akşamları ve yatarken oluyor.. Gündüz hiç hissetmiyorum.. O yüzden de acaba psikolojik mi diye düşünüyorum :) neyse bakalım az kaldı :)) çarşamba günü belli olacak :)) kan vermekten vazgeçtim :) predictorun erken gebelik testi var.. Onu yaparım belki pazar ya da ptesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…