Oy oyyy süper yaaa bir hamiş daha geldi Rabbim kucağına alırsın insalh canımyaaaa cok mutlu oldumKizlar bakarmisiniz
Ama mayosta dusuk eylulde kimyasal yasadim sevinemiom korkuyorum isteTestte çift çizgiyi bende gayet net görüyorum canım :)) vardır tabi içini ferah tut :)) yarın kan testini mutlaka yaptır ama
Bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın meleğiniAma mayosta dusuk eylulde kimyasal yasadim sevinemiom korkuyorum iste
Amiiin hepimiz hamis olalim insallahhhBu sefer sağlıkla kucağına alacaksın meleğinirahat ol çift çizginin tadını çıkart canım benim
Benimde 7+5 ti canim allah saglikli bi sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimiz icin dua ediyorum yasamayan gercektrn bilemiyor simdi ozaman sabah gideyim benYaptırccanım beta değerinde az çok nekadarlik oldugu da anlaşılır ayrıca diğertalihsizlikler yyüzünden karamsar olma eylülde bende kurtaj oldum 2 aylık bebegimin kalbi durdu ve aldılar bende karamsardim ama sonra dedim olacagi varsa olur çünkü allaha emanetler o verir o alır oyuzden hayirlisini iste
Umutcum fotosunu at bizde bakalım canım hadi hayırlısı olsun diuelim
Yarin gidicem destekleriniz dualariniz eksik olmasinTabikide var canım benim kanda ver ddegerlerinle netlessin tatlım bizede haber vermeyi unutma :) Rabbim işini rast getirsin
Kalbi hic atmado.gec dollenme.sanmistik patoloji sonucunda 7+5yaziyodu dusuk yaptigimda oyleymis canimCanım senindemi 7+5 ken kalbi durdu
Canimm suanda korku heyecan umut doluyum darisi hepinize banada saglicakla insallah kucaklarimiz bos kalmasin icinizden gecen nedir sizce bebisim gelicekmkOleeyy bi hamisimiz daha olduuuumutluhatun canisi tekrar tebrikleerr
Nasil suphe anlat canimKizlaarr bana yardımcı olun.. Gebelikten supheleniyorumgalibaaaa
Guzel dusunelim guzel olsun kuzum gelecek inşallah saglikla alacaksiniz bebisinizi kucaginiza heyecan umut guzel ama korkuyu at cope gitsin allahim hepimizin gonlune gore versin sen icini ferah tut tadini cikar bak 3 4 gun onceden belli oldu yarin da kan testini yaptir hemen guzel haberlerini alacagiz inşallahCanimm suanda korku heyecan umut doluyum darisi hepinize banada saglicakla insallah kucaklarimiz bos kalmasin icinizden gecen nedir sizce bebisim gelicekmk
Amin bitanem insallah hepimiz guzel haberler aliriz valla ne guzel arkdaslsrim oldu benim derdime ortakGuzel dusunelim guzel olsun kuzum gelecek inşallah saglikla alacaksiniz bebisinizi kucaginiza heyecan umut guzel ama korkuyu at cope gitsin allahim hepimizin gonlune gore versin sen icini ferah tut tadini cikar bak 3 4 gun onceden belli oldu yarin da kan testini yaptir hemen guzel haberlerini alacagiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?