KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Tabikide var canım benim kanda ver ddegerlerinle netlessin tatlım bizede haber vermeyi unutma :) Rabbim işini rast getirsin

Tubishhhhhimmmm nerelerdesin canım benim gittinmi doktora tatlım merak içindeyim bir ses ver

Şimdi sen bu anın keyfini çıkart hayatım yarın kan testinide al hayırlısıyla :) ondan sonra seni burada soru yağmuru bekliyor :))))

Ya iyiki aranizdayim siz iyiki varsiniz okadar zor gunler yasadim ki soyledikleriniz cok mutlu ediyor bu ay olmassa arastirma yaptircaktik cok dua ettim ins gerek kalmaz die insallahta kalmaz allah hepimize saglikli bebisler nasip etain kucaklarimizi bos birakmasin hayirlisi ile olsunda herseyi detayli sekilde aktaricam size

Dua edin canlarm hayirlisiyla olsun insallah ama adete daha var sizce hemen yarin test yaptirmalimiyim

Yaptırccanım beta değerinde az çok nekadarlik oldugu da anlaşılır ayrıca diğertalihsizlikler yyüzünden karamsar olma eylülde bende kurtaj oldum 2 aylık bebegimin kalbi durdu ve aldılar bende karamsardim ama sonra dedim olacagi varsa olur çünkü allaha emanetler o verir o alır oyuzden hayirlisini iste

Benimde 7+5 ti canim allah saglikli bi sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimiz icin dua ediyorum yasamayan gercektrn bilemiyor simdi ozaman sabah gideyim ben

Canimm suanda korku heyecan umut doluyum darisi hepinize banada saglicakla insallah kucaklarimiz bos kalmasin icinizden gecen nedir sizce bebisim gelicekmk
Guzel dusunelim guzel olsun kuzum gelecek inşallah saglikla alacaksiniz bebisinizi kucaginiza heyecan umut guzel ama korkuyu at cope gitsin allahim hepimizin gonlune gore versin sen icini ferah tut tadini cikar bak 3 4 gun onceden belli oldu yarin da kan testini yaptir hemen guzel haberlerini alacagiz inşallah

Amin bitanem insallah hepimiz guzel haberler aliriz valla ne guzel arkdaslsrim oldu benim derdime ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…