hoşbulduk inşallah canım hepimizin yüzüne güler inşallahebush hoşgeldin.canım insalh istediğin gibi olurda sendede güzel haber alırız burda
Allah hepimizden razi olsun kuzucugum hadi bakalım darisi kalp atislarini duyacagin gunlere inşallahNefrrtiticim canım allah razı olsun düşünüp merak etmissin gittim kontrole normalde SATA gore 6 haftalık olarak hrsaplamistim fakat Dr. Geç döllenme olmuş 3-4 haftalık dedi keseyi gorduk ama çok küçük dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı bakalım ne olcak
Belki doktorunda o yuzden daha temkinli davranmak istemistir kuzumİnsalh canım benim dediğin gibi güzel düşünelim güzel olsun birkere dilim yanınca malum pozitif düşünmek çok zor
Dun erken gebelik testi yaptim negatifH.g nurgulerdem canım belirtiler aynı olduğu için ayırt edemezsin buna keza adetinin geçmesini bekle insalh kırmızılar gelmez sende bebisne kavusursun
Günaydın kızlar sabah ilk idrarla test yaptim ama tek cizgi bugunde adet olacakmisim gibi geliyo hayirlisi allahtan.Yariiimm canim oncelikle hosgeldin umarim cabalarin bekleyislerin sonuc verecektir en yakin zamanda senin bebisine de sevinelim inşallah
Aminn 11 yil uzun bir sure ama 20 yila yakin bir sure sonra anne olan tanidiklarim var o yuzden umudunu hic bir zaman kaybetme canim rabbim ne zaman izin verirse o zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?