İyiyim canim yarin bat onu bekliyorum butun vucudum odem yapti olsam da rahatlasam diye dua ediyorum artik :) sen nasilsin canimNefertiti günaydin canım nasılsın gorusmiyeli
Cok tesekkurler canim benim benim de dualarim seninle ve butun anne adaylariyla iyi dusun iyi olsun insallah cinsiyetini soyleyecegin gunler dogum cantasi hazirlauacagin gunler de gelecekhayalim16 bebisinin d
Insallah ama ben bazu ruyalarin anlamli oldugina kesinlikle inaniyorum ben kizimi dunyayay getirmeden bir yil kadar once kendimi hep hamile ve dogum yapiyor goruyrdum ve hamile kaldim tabi bilinc altiylada alakalu olabilir ama ben ara ara hep ayni ruyayi goruyordum
seni anliyorum zaten insan adet olacagini anliyor bir sekilde olsun daha cok gunler aylar var yeter ki siz saglikli olun mutlaka olur ama bizim istedigimiz zaman degilde o ne zaman gelmek isterse o zaman gelirBizim daha bu ay ilk denememiz oncesinde de dogum kontrol hapiyla korunuyodum bu ay bi de ara kanamam oldu o yuzden hic umudum yok ama boyle ruyalar görüyorum surekli yarin da bat belirtiler de var ama onlarin da psikolojik oldugunu düşünüyorum kuzum bende inanirim aslinda ruyalarima genelde cikar ama bu kez beklenti icinde olmamak icin inanmak istemiyorum :)
benim batima daha cok var 5 aralik bakalim 10 gun sonra gelisecek olan belirtilerden az cok anlarim heraldeSe
seni anliyorum zaten insan adet olacagini anliyor bir sekilde olsun daha cok gunler aylar var yeter ki siz saglikli olun mutlaka olur ama bizim istedigimiz zaman degilde o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?