KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz uzun zamandir katilamiyorum is guc derken vakit bulamadim sanirim herkes bu ay beklemede bakalim hayirlisiyla ilerleyen gunlerde ne gibi gelismeler olucak merak ediyorum birde arkadasin birisi hamilelik ve adet belirtilerinin arasindaki en buyuk tek fark akintinin cogalmasi adet oncesi akinti olmuyor ama hamilelikte berbat oluyor

Tunaydin annis adayları gununuz mutlu ve güzel haberlerle geçsin yumağın h.g akıntı gebelikte fazla oluyor doğru ama bende 4 .hhaftanın bitmesine yakıncçoğaldı kişisinden kisine değişir diye düşünüyorum

İnsalh bat ggelmezde güzel haberini alırız buradan bende iyiyim tatlım buralarda takiliyorum çarşamba günü kontrolün var sabırsızlıkla bekliyorum:)

Yok balım kalp atışını duymayabilirzde kendini gorucez insalh sata gore 5+5 haftalık insalh busefer benimle olur hayata ve bana tutunur hayırlısı Rabbim bilir sizler içinde çok dua ediyorum beklemenin nasıl olduğunu bildiğim içindualrimdasiniz nefertiti rRabbim en kısa zamanda dizede yasatsin insalh

Selam kızlar nasılsınız.
Hastalıktan vakit bulmadım bu aralar. Grip beni de buldu yatak yorganım valla
hayalim16 canım inşallah bebeğini görebilirsin, seninle olur, herşey yolundadır umarim.
Herkese nasip olsun bebişlerimiz en yakın zamanda bizimle olur inşallah

Cok tesekkurler canim benim benim de dualarim seninle ve butun anne adaylariyla iyi dusun iyi olsun insallah cinsiyetini soyleyecegin gunler dogum cantasi hazirlauacagin gunler de gelecek hayalim16 bebisinin de seninde cok saglikli olacaginiz gunler bekliyo sizi inşallah

Iyi aksamlar arkadaslar ara sira giriyorum ama kimsede pek gelisme yok sanirim birseyi bu kadar cok istemek ne kadar dogru bilmiyorum ama nedense ben cok fena takildim kendimi asamiyorum aranizda benim gibi takintili olan var mi varsada nasil asicaz bilmiyorum umarim herkesin kalbindeki bebis biran once hayirlisiyla gelir:♥ tubish seni merak ediyorum birde anne adayinida kutluyorum insallah kucaginada almayi allah nasip etsin.

Y yumagim aslinda hepimiz takintiliyiz :) ben gecen gun ruyamda kaplumbaga gordum en az yuz tane yavruladi onlari besledim sabah hamile miyim acaba dedim :) dun gece ruyamda hamileydim falan hepimiz takiyoruz ama hayirlisi olsun saglikla hamis olup bebislerimizi kucagimiza alalim

Insallah ama ben bazu ruyalarin anlamli oldugina kesinlikle inaniyorum ben kizimi dunyayay getirmeden bir yil kadar once kendimi hep hamile ve dogum yapiyor goruyrdum ve hamile kaldim tabi bilinc altiylada alakalu olabilir ama ben ara ara hep ayni ruyayi goruyordum

Bizim daha bu ay ilk denememiz oncesinde de dogum kontrol hapiyla korunuyodum bu ay bi de ara kanamam oldu o yuzden hic umudum yok ama boyle ruyalar görüyorum surekli yarin da bat belirtiler de var ama onlarin da psikolojik oldugunu düşünüyorum kuzum bende inanirim aslinda ruyalarima genelde cikar ama bu kez beklenti icinde olmamak icin inanmak istemiyorum :)

Se
seni anliyorum zaten insan adet olacagini anliyor bir sekilde olsun daha cok gunler aylar var yeter ki siz saglikli olun mutlaka olur ama bizim istedigimiz zaman degilde o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir

Be
Se

seni anliyorum zaten insan adet olacagini anliyor bir sekilde olsun daha cok gunler aylar var yeter ki siz saglikli olun mutlaka olur ama bizim istedigimiz zaman degilde o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
benim batima daha cok var 5 aralik bakalim 10 gun sonra gelisecek olan belirtilerden az cok anlarim heralde

Ben hepinizin guzel haberleri icin dua ediyorum sayili gun cabuk gecer derlerdi de gecmiyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…