Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet daha da koyulaşmış. Tebrikler demek istiyorum ama 15. Günde kanda nasıl çıkmıyor anlamadım. Çünkü benim de erken aşılama oldu doktorum da test gününü 15. Güne verdi. Kan tahlili yapıldığında kendi Regl tarihime henüz 4-5 gün kalmış olacak. Kan tahlilinde görünmez deyip idrar testinde çıkmasına mı pozitif ve hamilesin dedi.. o kısmı anlamadım ama hamilesin demiş oradan devam etmek en iyisi :)

Iyiydi ama tutmadi canim. Yasayarak ogrendim malesef ki asilamada sans sahiden cok dusuk. Ama mecburuz esimin degerleri normal iliski ile gebelige yeterli gelmedigi icin.
Bu tedaviler kimi zaman hemen sonuç veriyor kimi zaman süreç biraz uzuyor. Haliyle üzülüyor ve de yıpranıyor insan. Çünkü her seferinde yeni bir umutla başlıyorsun. Ama o kadar güçlüsün ki defalarca Umur edip yeniden başladın. Dinlenmek istiyorsan elbette dinlen. biraz spor ve diyet ile bu durumdan uzaklaşıp kafa dağıtmak da iyi gelebilir. Sonra yoluna nasıl devam etmek istiyorsan öyle devam edersin

Canim sana bişey sorabilirmiyim bu yaptığın testin markası albi mi bende bugün bunun gibi bir testle yaptım ve pozitif cikti asilamanin 11.gunu ignenin 13 testler sürekli silik çıkıyor negatiflesmedi sende 11. Gun ciktimi

Eklentiler

• 20181203_221617.jpg
    179,9 KB · Görüntüleme: 38
H
HAdi inşallah canım

Hamile olabilirsin. Ben 9.günü itibari ile yapmıştım bomboş çıktı hep. Hadi inşallah. 11.güne kdr sürmez bence etkisi. Zaten aşılamadan sonra 11 gün geçti ise kanda mutlaka çıkar

Hayır ultrasonda görülmez dedi ve haftaya gün verdi kan istemedi benden belki telaş yapmamı istemedi bilemiyorum inşallah seninde olumlu olur canım

Ben labaquick yapıyorum o doğru sonuç veriyor bana göre ama ben bide başka test denemek istedim albi herşeyiyle çok dandik pek tavsiye etmiyorum yani. Ben geçmiş yazılarımı okudum aşılamamın 10. Günü negatif yazmışım yani çıkmıyordu sonradan pozitifi bu sefer ilk 12. Gün gördüm. Ama toplam 3 aşılama yaptırdım diğer ikisinde de 12. Güne kadar pozitifi gördüm açıkçası. Umarım vardır bebişin seninde bide koyuluğu da önemli hergün koyulaşıyormu siliniyormu?

Ben yanlış okumuşum tatlım iğneden sonra 13. Gün baya iyi bi süreç sende tekrarla benim gibi koyulaşma varmı bak bence. Bak benim bu gün iyice belli oldu o yüzden bende Emin’im artık hamile olduğuma

Hayır ultrasonda görülmez dedi ve haftaya gün verdi kan istemedi benden belki telaş yapmamı istemedi bilemiyorum inşallah seninde olumlu olur canım
Önce kan istiyorlar ya ultrasonu kastettiğini düşünmedim. O zaman sen hiç kan testi yaptırmadan doktorun direk ultrasonda görmek istedi. Bu kez bence doğru anladım :)

Belki de hamilesin.. iğne etkisi kaç gün sürüyor bilmiyorum ama 11. Gün teste öğrenen var galiba.. umarım öylesindir. Bence yarın tekrarla. Kan vermeye ne zaman gidecektin ?

Ben yanlış okumuşum tatlım iğneden sonra 13. Gün baya iyi bi süreç sende tekrarla benim gibi koyulaşma varmı bak bence. Bak benim bu gün iyice belli oldu o yüzden bende Emin’im artık hamile olduğuma
Keşke bende eminolabilsem evet albi yaptım bugün onunla baya koyu cikti hızlı algiladi sonra başka test aldım onunlada silik cikti ama idrara sıkışmayı beklemedim ignenin 13 gunu negatif çıkması lazım yani hic gölgesi bike kalmaz diye düşünüyorum ama yinede o ihtimal gelip beni bulabilir sabah kan vericem
Senin gözün aydin ben demistim sende var diye sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Belki de hamilesin.. iğne etkisi kaç gün sürüyor bilmiyorum ama 11. Gün teste öğrenen var galiba.. umarım öylesindir. Bence yarın tekrarla. Kan vermeye ne zaman gidecektin ?
Aslinda persembe kan vericektim ama yarın verip emin olmak ıstiyorum yinede heveslenemiyorim

Aslinda persembe kan vericektim ama yarın verip emin olmak ıstiyorum yinede heveslenemiyorim
Aslında bence sende bekle 15. Gün ver kan kesin olsun istersen kuzucum bence de var çünkü baya koyu çıkmış. Ama şimdi kan vercen değer düşükse 2 gün sonra gel dicekler sen o süreçte tekrar stres yapıcaksın ama gün gün test yapalım istersen öyle İnan bana daha sakin kalıcaksın. Dr kan testi yapmadı ama bak aynı marka testler koyulaştığı için anladım bende ama hala adet günü stresi yaşıyorum belki kan testi yapsa daha fazla yaşıyacaktım.

Bu arada hesaplarken iğne olduğun günü saymıyormuşuz geçen sefer drum söylemişti aşılama günü de aynı şekilde

Evet 3. Aşılamamdı belirtiler çok farklı değil kasıklarımda batmalar var hala bi görsem rahatlıcam bende bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…