Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin arkadasim cok dogru düşünüyosun Allahim en hayirlisini bilir zamani ona bırak bende olmazsa tüp bebek düşünüyorum bakalim hakkkmizda hayirlisi olsun

Doktorum 2 aşılama yapalim olmazsa tüp bebek demisti ama esimin hareketi biraz düsük tüp bebege gecebiliriz dedi bakalim asılamam sonuclaninca ona göre neler yapicaz konusuruzda herlde
Insallah hayirla hamile kalirsin canim ve tüp bebege hic gerek kalmaz.herseyin en güzelini diliyorum senin adina

Insallah hayirla hamile kalirsin canim ve tüp bebege hic gerek kalmaz.herseyin en güzelini diliyorum senin adina
Amiiinnn arkadasim diliyorum sende tedaviye gerek kalmadan bu dinlenme sürecinde kendiliginde hamile kalirsin yarin meryem suresini okucaz kizlarla sanada dua edicem yer gök duayla duruyosa rabbim bizimde sesimizi duyar insallah

Amiiinnn arkadasim diliyorum sende tedaviye gerek kalmadan bu dinlenme sürecinde kendiliginde hamile kalirsin yarin meryem suresini okucaz kizlarla sanada dua edicem yer gök duayla duruyosa rabbim bizimde sesimizi duyar insallah
Kizlar ben sırasıyla 1 tane asilama 2 tup bebek yaptim olmadı tekrar asilama yaptim budorduncu tedavim

Canim merhaba evet doktorlada bugun gorustum Allahtan kist falan yok hatta şaşırdı ben cok ümitliydim senden hamile geliceksin diye dedi bende dedim yumurtam mi kucuktu az miydi yok dedi olur mu biz cogul gebelik istemeyiz ikiden fazla yumurta olmamali dedi iki bile riskli dedi yarin ignelere basliyorum gecen aya gore bir gun daha doz arttirdi pztsi kontrol insallah ikinci asilama olur. Siz nasilsinizz

Canım benim. Bazen yumurtlama oluyor spermler çok sağlıklı oluyor aşılama yapılıyor ama bir türlü olmayabiliyor. Asla pes etmeyelim. Tabi ki gebe kalacağız.
Benim bugün aşılamanın 6. Günü ama hiç bir belirti yok :) Kendimi olumsuza alıştırmaya çalışıyorum. Bazen nötr olmaya çalışıyorum. Kendi kendime “ne zaman adet göreceğim acaba?” Sorusunu sorarken buluyorum. 3 aşılama tamamlamayı düşünüyorum hemen tüp bebek raporu için. İnan ki benimde sadece yumurtlama sorunum var adetlerim düzensiz. Bunun dışında herşey normal. Ne yapalım herkesin sınavı farklı. Bu da bizimkisi. Biz sağlıklı olalım hepsi olur geçer gider inşallah. Allah başka dert vermesin neicçiğim

Hayirlisi rabbimden canim, Tsk ederim. Allah razi olsun.insallah rabbimden hayirlisi olsun hepimiz icin,en dogru en Hayirli zamanda bizlerinde olacaktir insallah

Canim bu üç asilmayi ozelde yaptirincada rapor cikariliyor mu

Aynen benim de 6. Günüm. kasık ağrım var ama ben mensöncesi hep böle olurum ekstra bişe hissetmiyorum. Bugün dayanamadım idrarla erken gebelik testi denedim negatif tutamıyo insan aman nasılsa olmayacak diyorum testi yaparken bi heyecan geliyo falan garip duygular içindeyim. Haftaya cuma kanda bakılacak bekleyiş devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…