Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

teşekkur ederım arkadaşlar ama kalmıssamda kalmamıssamda allah hepımızın gonlune gore versın yarabbımm ama nedense hazıran ayından cok umutluyum sadece kendım ıcın deıl hepımız ıcın sankı hazıranda herkeze bısıler olcakmıs gıbı gelıyorrr ınsallha bır suru hamıss olur dıyorumm :dance::dance::1hug:

Ay canım inşallaaaahhh. Bu ay hepimiz güzel haberler alacağız bende inanıyorum buna.

bu arada bugun cok sessız gercekten ortalıkk :bbo: vala bende uyucam sımdıı :sm_confused: herhalde pazartesi sendromuu laelaelaelaelae

sırnaşık şey ilk benim. Daha 8 aylık evliyim yıl olmadı. İlaçla korunuyordum. İlk zamanlar erken olduğunu düşünüyorduk ama şimdi çok istiyoruz. Aslında hala doğru bir karar verdiğimize emin değilim ama istiyorum da :1rolleyes:

aslında cok da erken sayılmaz ortalama sekız ay olms bende 1,5 yıllık evlıyım bende ılacla korunuyordum 1 sene korundum ılacı 2008 de bıraktım 5 aydır calısıyoruz halen olmadı senınde bıraz zaman alabılır bır ıhtımal ılacla korundugun ıcın ozamana kadar evlılıgın bıraz daha ılerlemıs olur sartlarınızda suan bır zorlama yoksa maddı olarak ve eger esınle mutlu ısen bence dogru bır karar benımde bu zamana bırakmamın amacı maddı yonden sıkıntılarımızın olmasıydı allah sukur suan ıyıyızz.

kızlaarr ordamısınız? uyudunuz mu yoksa kız ikinizde uyucam şimdi diyordunuz :dance::dance:

Yok çok şükür maddi yönden bir problemimiz yok. Eşimlede çok çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyuz ama beni korkutan eşimin sürekli dışarda çalışıyor olması hep yurt dışında ben de her zaman yanında gidemiyorum. Aslında hamilelik dönemimi onun yanında geçirmek istiyorum. Evimizde yok henüz kayınvalidemde kalıyorum.

inşallahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn

kızlaarr ordamısınız? uyudunuz mu yoksa kız ikinizde uyucam şimdi diyordunuz :dance::dance:

YOK HENÜZ UYUYAMADIM BEN AMA ÇOK İSTİYORUM Bİ HALSİZLİK VAR BUGÜN ADETİM YEMİ BİTMİŞ OLMASA HAMİLEMİYİM DİYE DÜŞÜNÜRDÜM KESİNNN MİDEMDE BULANIYOOOO sırnaşık şey sırnaşık şey

eger kayınvalıden ıle anlasıyorsan bence yapman bır bakıma hayırlı olacaktırr esın yurt dısında dıyorsun hem bebegınle vakıt gecırmıs olursunn sıkılmazsın sevgını onunla paylaşırsın.hamılelıgınıde ıns ıstedıgın gıbı esınle bırlıkte gecırme ımkanı bulursun ınsallahh gonlunce olsun herseyy saglıklı bır hamişlik gecırırsın ve saglıklı bır bebegın olsun o zaman değmeyın gülen balonun keyfıneee sırnaşık şey:1rolleyes::dance:

ay haklısın vallaha çok mutlu olurum aslında. Kayınvalidemle kendi annem gibi anlaşıyoruz. Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Aslında söylediklern brni çok rahatlattı sağol.

inşallah o günleri de görcez hasta filan değilsin demi midemde bulanıyor diyorsun.

ay haklısın vallaha çok mutlu olurum aslında. Kayınvalidemle kendi annem gibi anlaşıyoruz. Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Aslında söylediklern brni çok rahatlattı sağol.

tamamdır artık emınız soru ısaretlerı yok aklımızdaa allahtan hayırlısını dılıyorumm hepımız ıcın.. ıcının rahatladığına sevındım aslında senı anlıyorum cunku bende ılk karar verdıgımde aynı duygular ıcındeydım esım ve aılesı cok ıstıyor cunku ama suan bende artık emınım esımıde mutlu edecegıme ınanıyorum ve mutlulugumuz kat kat artcak sızınde aynı olcakk ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…