Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tamamdır artık emınız soru ısaretlerı yok aklımızdaa allahtan hayırlısını dılıyorumm hepımız ıcın.. ıcının rahatladığına sevındım aslında senı anlıyorum cunku bende ılk karar verdıgımde aynı duygular ıcındeydım esım ve aılesı cok ıstıyor cunku ama suan bende artık emınım esımıde mutlu edecegıme ınanıyorum ve mutlulugumuz kat kat artcak sızınde aynı olcakk ınsallahhhh :nazar::emir_bebek:

tamam artık soru işareti yok sağol inşallah hayırlısıyla olur diyorum

Kızlar benden bugünlük bu kadar şimdi mutfağa girmem lazım yoksa akşama aç kalıcazsırnaşık şey size hayırlı akşamlar. Yarın görüşürüz hepinizi kucaklıyorum :1hug::1hug::1hug: Kendinize iyi bakın

Kızlar benden bugünlük bu kadar şimdi mutfağa girmem lazım yoksa akşama aç kalıcazsırnaşık şey size hayırlı akşamlar. Yarın görüşürüz hepinizi kucaklıyorum :1hug::1hug::1hug: Kendinize iyi bakın

SANADA HAYIRLI AKŞAMLAR CANIM KENDİNE İİİ BAK:1hug:

hoşgeldın cnm keyıfler nasıla.s

hoş buldukkkkkkkkk aslında sabah yazmıştım kötüyüm diye ama biraz düzeldim gibi 9 gündür gonal-f kullanıyordum dün çatlatma iğnesi oldum o mu sarstı bilmem malum biz hazirancıyız rabbim hepimize nasip eder inşallah bu ay hayırlısıyla hamişliği :nazar::emir_bebek::nazar:

hoş buldukkkkkkkkk aslında sabah yazmıştım kötüyüm diye ama biraz düzeldim gibi 9 gündür gonal-f kullanıyordum dün çatlatma iğnesi oldum o mu sarstı bilmem malum biz hazirancıyız rabbim hepimize nasip eder inşallah bu ay hayırlısıyla hamişliği :nazar::emir_bebek::nazar:

geçmiş olsun canımm..dediğin gibi bu ay hayırlı olacak inşalllahhh :sm_cool::sm_cool:

ameli birsey sorcam tüp bebek mi yaptiriyon ve igneleri kendin mi vuruyon ben kendin igneleri vurdugum icin merak ettim canim:eek:

selam kızlar a.s.a.s.

canım ne haber şimdi bir arkadaş msnden yazıyo ne haber falan diye bende bebek yapmakla uğrasıyruz olmuyo test falan yapılacak dedim o kadar dedim sana altına don giy üşütme beben olmaz diye demi diyoooooo:roflol: :roflol: kendime pek dikkat etmezdimmmmde gerçekden etkisi varmıdır canımmmm:uhm:

canım ne haber şimdi bir arkadaş msnden yazıyo ne haber falan diye bende bebek yapmakla uğrasıyruz olmuyo test falan yapılacak dedim o kadar dedim sana altına don giy üşütme beben olmaz diye demi diyoooooo:roflol: :roflol: kendime pek dikkat etmezdimmmmde gerçekden etkisi varmıdır canımmmm:uhm:

yok be gırgır geçiyordur.ama annem ben genç kızgen ayaklarımı üşütmememi söylerdi:1rolleyes:bizim sayfamıza ne oldu yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

yok be gırgır geçiyordur.ama annem ben genç kızgen ayaklarımı üşütmememi söylerdi:1rolleyes:bizim sayfamıza ne oldu yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

sayfa sizlere ömür...bir anda ellerimizden kayıp gitti...ölece konuşuyorduk konu komşu kitleniverdi:smiley-cool: sen neler yaptın çatlattın mı yumurtaları:dance:

umudumuz haziran diyen arkadaşlar apexnasip ve ben umudumuz mayıs diyenlerdeyiz haziran kitlenince mayısa geçtik haberiniz olaaaaaaaaa

X