G
gulenbalon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.821
Canım senindemi ilk bebeğin olacak
evet ilk 8 aylık evliyim ilk zamanlar düşünmüyorduk ama şimdi çok istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senindemi ilk bebeğin olacak
evet ilk 8 aylık evliyim ilk zamanlar düşünmüyorduk ama şimdi çok istiyoruz
canım bende 10 aylık evliyim bizde düşünmüyorduk ilk başlarda taki benim yumurtlama problemim ortaya çıktı çıkalı siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz
bizim daha yeni aslında 3 haftadır ama sadece hafta sonları görebiliyorum eşimi dışarda çalışıyor malesef senağlama
hımmmmm o zaman yumurtlama günlerini tutturmanız biraz zor oluyordu demiiiii yozgattamı oturuyorsun komşuyuz seninle o zaman
evet canım yozgat ta oturuyorum eşim şimdilik ankara da o yüzden haftada bir geliyor. kısmetse 1 ay sonra birlikte gideceğiz şimdi olmazsa o zaman olur diye umut ediyorum.Tek tesellim o yani :) ama inşallah olur
olur inş. canım olmaması için bir sebebde yok stres yapmaaa tamammı bakarsın hafta sonu geldiğinde olmuştur bile sırnaşık şeysırnaşık şey
ay inşallah. Bizden başka kimse yok herhalde bugün kimse bişi yazmıyo:uhm:
işteyim ama inanılmaz uykum geldiiiiiiiii beniiimmmm :1closedeyes:
:roflol: bende yemek yapmaya verdim kendimi. Evde de kimse yok bugün kayınvalidemlerle kalıyorum ben. Kimse yok bugün.
merhaba arkadaslar benide hazirana eklermisiniz ben 6 senelik evliyim ilk kez tüp bebek yaptircaz igneleri kullandim simdi carsamba günü yumurtalar toplancak insallah 18 hazirana da belli olur tutup tuttmadigi insallah tutar allahim hepimizim muradini versin tez vakitte
valla birazdan uyuyup kalacam burdaaaaaaaaa aaayyyyyy :1closedeyes:
bir sade kahve göndereyim sana açılırsın sırnaşık şey
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..a.s. inşallah hepimiz haziranda hamiş kalırızz..benım adetıme 5 gün var belkı bu ay hamiş kalmısımdır ınsallah ama belirti göremiyorumm senağlama sadece 2 gecedir baş dönmesi çok nadir bulantı ve acaip bir sekilde üşüme özellikle ayaklarım ve bacak ağrısı.vucudum normalde oldugu gıbı kendını regl dönemine bile hazırlamadı bu ay dusunmucem dıyorum ama aklımdan atamıyorum hamiş kalmak istiyorum ve istiyoruzzzz :dance::dance:
yeni arkadaşlar hoş geldiniz..a.s. inşallah hepimiz haziranda hamiş kalırızz..benım adetıme 5 gün var belkı bu ay hamiş kalmısımdır ınsallah ama belirti göremiyorumm senağlama sadece 2 gecedir baş dönmesi çok nadir bulantı ve acaip bir sekilde üşüme özellikle ayaklarım ve bacak ağrısı.vucudum normalde oldugu gıbı kendını regl dönemine bile hazırlamadı bu ay dusunmucem dıyorum ama aklımdan atamıyorum hamiş kalmak istiyorum ve istiyoruzzzz :dance::dance:
valla çok iyi olur alayım hemen:içelim: