E
eylul47
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.561
ya sudenaz şimdi iyi niyetine agladım ya canım benim nasıl sevindigini burdan hissediyorum hep dua edecem sana.listen ugur getirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar dun gece ruyamda dogum yapiyordum ama ben hamile degildimki diyorum sok geciriyorum:) bir oglum olmus adida Muhammed Emir mis:) suan hamile olan arkadaslarim ziyaretime gelmis bebegi yatirmisim saatler gecmis aaa diyorum actir bu bebis emziriyorum felan sonra diyorum halamlardaymisim internete girebilirmiyim KK ya girip yazmam lazim diyorum:roflol: cok guzel bir ruyaydi ya hic uyanmak istemedim hayir olsun a.s
ya sudenaz şimdi iyi niyetine agladım ya canım benim nasıl sevindigini burdan hissediyorum hep dua edecem sana.listen ugur getirdi
Üstün görmüş olabilirsin canım. Bazen stresten de olabiliyor hem koyu oluyor hem de bir iki günde kesiliyor benimki. düşük olsa daha çok kan olurdu diye düşünüyorum. Bence bir test yap yine de...
Sevgili İsranur ve Eylül tebrikler canlarım. İkinize de hayırlı bebeler nasip eder allahım inşallah. Hamişler listesi kalabalıklaşıyo ne güzel... sudenaz sen hamiş kalırsan önümüzdeki ay bu listeyi kime bırakıcan düşündün mü bakim... :)