Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yanı sımdı düşük falan degıldır dımı?

BENDE ARKADAŞLARA KATILIYORUM..BENCEDE DÜŞÜK DEĞİLDİR..GEÇENLERDE BENİM Bİ ARKADAŞIM DÜŞÜK YAPTI DAHA 4 HAFTALIK YENİ ÖĞRENMİŞTİ..KIZ AYILIP BAYILIYODU..ÇOK SANCI ÇEKTİ..HASTANEDE YATTİ..10 GÜNDEN FAZLA SÜRDÜ KANAMASI...SEN EN İYİSİ Bİ KAN TESTİ YAPTIR CANIM..yerimseniben

ay maşallah mayıs ayında ne çok hamiş oldu inş bende mayıs hamileleri içinde yer alırım:) hüzün yılı senin dediğin gibi hiç düşük duymadım..

Sudenazcım bence düşünmeye başla. :) İsteyen var mı bilmiyorum ama sen bu çalışma ile bu ay sonunda hamişsin diye düşünüyorum :)

Sudenazcım bence düşünmeye başla. :) İsteyen var mı bilmiyorum ama sen bu çalışma ile bu ay sonunda hamişsin diye düşünüyorum :)

VALLA CANIM TAM GAZ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ..AMA ARTIK ESKİSİ KADAR HEYECAN YOK BENDE...ARTIK YİNE OLMIYCAK DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORUM...AKSİNİDE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM..ÇÜNKÜ HAYAL KIRIKLIĞI VAR SONUNDA..İNŞALLAH Bİ SÜPRİZ OLURDA DEDİĞİN GERÇEKLEŞİR DİYORUM CANIM...BEN Bİ HAMİŞ OLAYIMDA LİSTE KOLAY İŞ :sm_cool:

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar dün ögrendim yazmaya vakit bulamadım önceevde test yaptım ikinci çizgi çook silikti sonra kanda baktım ve 10.56 hamileyim.çok mutluyum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.canlarım size dua edecem.kızlar hiç belirti yoktu ama adet belirtiside yoktu.

ay eylül süper bir haber nasıl sevindim anlatamam aynı gün bekliyorduk bende daha olmadım regli bekliyorum evde test yaptım negatif çıktı bakalım ne olacak hayırlı uğurlu olsun inşallah

benım regl gunum normalde 20 mayıstı ama 26 oldum ve 2 gun oldum bugun 3. gunum ve neredeyse reglem bıttı.ayrıca çok koyu sıyaha yakın regl oldum ılk kez bole bısey goruyorum acaba ustunemı gordum yoksa düşük falanmı nolur cok korkuyorum:KK43:

hüzünyılı canım ben biryerde okumuştum eğer adetinizin miktarı öncekilerden az ve siyah renkteyse üstüne görme olabilir yazıyodu belkide hamişsindir canım bence bir kan testi yaptır

merhaba kızlar.sizi okadar iyi anlıyorumki.aynı şeyleri bende yaşadım.hamile olmak isteyen tüm arkadaşlara aynı şeyleri söylüyorum,kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..bende herşeyi deniyordum,kim ne söylerse yaptım.inanmayacaksınız ama idrarını kaynat kahve gibi köpürüse hamilesin dediler onu bile yaptım..bekleyemiyordum artık .bir ay daha,olmadı bir ay daha.....
çok şükür şimdi oğluma kavuşmama 1 ayım kaldı..inanılmaz güzel bir duygu...sabır ve düzenli ilşki arkadaşlar.yumurtlama döneminizi kaçırmamanız gerekiyor.o yüzden gün aşırı ilşki en ideali.ben birde her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp o şekilde bekliyordum.işe yaradımı bilmiyorum ama her ilşkşden sonra yaptım..1 kez düşük yaptım.bir daha o güzel duyguyu yaşayamayacağım için çok korktum...
yani kızlar olmayacak diye birşey yok...dediğim gibii umudunuzu yitirmeyin.haziran,belki,temmuz yada ağustos ..sizin için dua edicem doğuma giderken..kabul olurmuş diyorlar inşallah
herhangi bir şey sormak isterseniz cevaplayabilirim

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar.sizi okadar iyi anlıyorumki.aynı şeyleri bende yaşadım.hamile olmak isteyen tüm arkadaşlara aynı şeyleri söylüyorum,kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..bende herşeyi deniyordum,kim ne söylerse yaptım.inanmayacaksınız ama idrarını kaynat kahve gibi köpürüse hamilesin dediler onu bile yaptım..bekleyemiyordum artık .bir ay daha,olmadı bir ay daha.....
çok şükür şimdi oğluma kavuşmama 1 ayım kaldı..inanılmaz güzel bir duygu...sabır ve düzenli ilşki arkadaşlar.yumurtlama döneminizi kaçırmamanız gerekiyor.o yüzden gün aşırı ilşki en ideali.ben birde her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp o şekilde bekliyordum.işe yaradımı bilmiyorum ama her ilşkşden sonra yaptım..1 kez düşük yaptım.bir daha o güzel duyguyu yaşayamayacağım için çok korktum...
yani kızlar olmayacak diye birşey yok...dediğim gibii umudunuzu yitirmeyin.haziran,belki,temmuz yada ağustos ..sizin için dua edicem doğuma giderken..kabul olurmuş diyorlar inşallah

bizlere moral verdiğin için sağol canım allah gönlüne göre versin..... sizde herşey normalmiydi canım ne kadar sürede hamiş kaldın.... ben 10 aydır evliyim ve eşimle hiç korunmadık 3. ayda doktora gittik eşimde varikosel çıktı değerleri düşüktü ameliyat oldu hemen. 3 ay geçti değerleri yükseldimi bilmiyoruz hafta sonu baktıracağız bu süre içerisinde çalışmalara hep günaşırı devam ettik ilişkiden sonra saatlerce ayaklarım havada yattım herşeyi denedik... geçenlerde 10 gün arayla adet oldum hemen doktora gittik bana klomen verdi ve ateş ölçmemi istedi ayrıca crınone jel adında bir ilaç verdi sabah akşam kullanıyorum gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyormuş....çoook dertliyim çoook allah hayırlısını versin...

--------------------------------------------------------------------------------

ne kadar güzel ifade etmişsin kendini okurken kendimi çok zor tuttum ağlamamak için,Allah'ım inşallah oğlunu kucağına almayı(her ikinizde sağlıcakla) bizede inşallah hamile kalmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder... fisfisfis

Ayça teşekkürler güzel dileklerin için. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doğuma giderken yapacağın dualar kabul olur derler. Umarım bu listedeki herkes eylüle kalmadan hamiş olur. :)

hüzün yılı bi sitede okumuştum çoğu zaman döllenme olur fakat vücut normal olmadığına inandığında sessiz düşük yaşanır. normalden biraz farklı bir regli dönemi yaşanır kadın bunun mevsimsel filan olduğunu düşünür kürtaja gerek kalmadan adet döneminde atılır. hamile olup olmadığınıda ancak kan tahliliyle öğrenir. o yüzden kan tahlilini pek tavsiye etmiyolar psikolojik olarak yıkılmayalım die çünkü adet döneminde bizim haberimiz olmadan vücut atabiliyor.
inşallah hamilesindir tabii üstüne görmüşsündür.. moralini bozmamışımdır inşallahh.. ben şöyle düşünüyorum kimyasal gebelik bile yaşasak ki inşallah yaşamayız hamile kalabilme ihtimalimiz var

hüzün yılı bi sitede okumuştum çoğu zaman döllenme olur fakat vücut normal olmadığına inandığında sessiz düşük yaşanır. normalden biraz farklı bir regli dönemi yaşanır kadın bunun mevsimsel filan olduğunu düşünür kürtaja gerek kalmadan adet döneminde atılır. hamile olup olmadığınıda ancak kan tahliliyle öğrenir. o yüzden kan tahlilini pek tavsiye etmiyolar psikolojik olarak yıkılmayalım die çünkü adet döneminde bizim haberimiz olmadan vücut atabiliyor.
inşallah hamilesindir tabii üstüne görmüşsündür.. moralini bozmamışımdır inşallahh.. ben şöyle düşünüyorum kimyasal gebelik bile yaşasak ki inşallah yaşamayız hamile kalabilme ihtimalimiz var

evet canım yazdıkların çok doğru bencede... geçen ay bende böyle birşey yaşadığıma inanıyorum kesin eminim..... 10 gün ara ile regl oldum hemen doktora koştum bana herşeyin gayet normal olduğunu kist falan bişey olmadığını söyledi....amaaaa bana klomen ve crınone jel verdi. crınone jel döllenen yumurtanın tutunmasını sağlıyormuş... bende adet düzensizliği falan yok çok şükür hiç olmadı ama bu sebepsiz kanama bence yumurta döllendi ve adertle kendini attı tutunamadı çünkü eşimin spermleri düşüktü ameliyat oldu kalitesiz bir spermle döllenirsede atıyormuş kendini...doktorum bana bişey söylemedi üzülmemem için psikolojik olarak çökerdim çünkü zaten çok fazla takıyorum herşeyiaraştırıp duruyorum... bakalım rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah....a.s.

evet canım psikolojini bozmamak için söylemiyolar.. ve en önemli belirti adet gecikmesi demelerinin sebebi belirtilere kafa yormayın döllenme gerçekleşebilir biz bütün belirtileri yaşayabiliriz ama adetle birlikte atılmayacağının garantisi yok.. benim ablam aşırı mide bulantısından doktora gitti adet gününde gitmişti.. doktor hamilesin dedi ablam 2 gün sonra adet oldu doktora tekrar gittiğinde sessiz düşük yaşamışsın keşke adet gününden sonra sana söyleseydim dedi...bende bu ay farklı bi şekilde adet oldum hiç yaşamadığım bişe yaşadım acaba olabilirmi die ablama sorduğumda aynen benim o zamanki düşüğümde böyle oldu dedi...

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler..bunları duydukça kendimize geliyoruz..sen dualarını eksik etme bizden a.s.

:teytey:kızlar aşılama tarihim 5 haziran dr la bugün konuştum hadi bakalım hayırlısı diyoruz:teytey:

hadi bakalım vuslatcım sana dualarımız inşallah aşılaman tutarda hamiş kalırsın....açıkçası bende laparoskopiden sonra birkaç ay daha deniycem olmazsa aşılama istiycem...a.s.

X