merhaba kızlar.sizi okadar iyi anlıyorumki.aynı şeyleri bende yaşadım.hamile olmak isteyen tüm arkadaşlara aynı şeyleri söylüyorum,kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..bende herşeyi deniyordum,kim ne söylerse yaptım.inanmayacaksınız ama idrarını kaynat kahve gibi köpürüse hamilesin dediler onu bile yaptım..bekleyemiyordum artık .bir ay daha,olmadı bir ay daha.....
çok şükür şimdi oğluma kavuşmama 1 ayım kaldı..inanılmaz güzel bir duygu...sabır ve düzenli ilşki arkadaşlar.yumurtlama döneminizi kaçırmamanız gerekiyor.o yüzden gün aşırı ilşki en ideali.ben birde her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp o şekilde bekliyordum.işe yaradımı bilmiyorum ama her ilşkşden sonra yaptım..1 kez düşük yaptım.bir daha o güzel duyguyu yaşayamayacağım için çok korktum...
yani kızlar olmayacak diye birşey yok...dediğim gibii umudunuzu yitirmeyin.haziran,belki,temmuz yada ağustos ..sizin için dua edicem doğuma giderken..kabul olurmuş diyorlar inşallah
herhangi bir şey sormak isterseniz cevaplayabilirim
--------------------------------------------------------------------------------