İ
İsranur
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.541
inşallah kucağıma sağlıkla alabilirim.kızlar benim bu ikinci bebeğim. birincisi karnımda ölmüştü. çok korkuyorummmm buda aynı olcak diye.senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bodrumdaydın dimii valla neden olmasın tavsiye edeceğin bi yer varmı oralarda
NAN DELÜÜÜ BODRUMADAMI GELDİNNNNN.....GEZGİN DELÜ lülülülülülü
:sm_cool::içelim: gelin gelin ya kaç saatirki arası acaba :uhm: bizde bu yaz uğrayacağızda bodruma :sm_cool:
benim türkiyede gezmediğim yer kalmadı kız :icecream: 4 sene önce didime gelmiştim arkadaşlarımı kafaya alıp gece gece bodruma gelmiştik :roflol: o çarşıda sahilde masaları olan meşhur bi köfteci var orda köfte yiyip geri döndük saf gibi :mymeka:
inşallah kucağıma sağlıkla alabilirim.kızlar benim bu ikinci bebeğim. birincisi karnımda ölmüştü. çok korkuyorummmm buda aynı olcak diye.senağlama
DİDİM DE BENİM KAYNIM OTURUYO..ORAYI SEVMİYOM..HİÇ GÜZEL DEĞİL...LA BURDA Bİ DOLU MEŞHUR KÖFTECİ VAR HANGİSİKİ ACABA? :roflol: CADIARZU
ya sanırım sultanahmet köftecisiydi emin değilim :uhm: sen gel sana pasta böreğin alasını yaparım ben :icecream: gitcem gezcem bugün. yicem kocişimin paralarını ikeada :roflol:
KISSSSSS FAZLA YEME KOCİŞİN PARALARINI :mymeka: ONLAR VELİNİMETİMİZ...BİRDEN TÜKETMEYELİM :roflol:
bu arada bende didimi hiç sevmedim. bide o barlarda çalışan DANALAR beni turist sanıp taciz etmeye kalktılar!!!! tekme tokat girdim bende Çok üzgünüm çoook cidden yaptım bunu sırnaşık şey:mymeka: dana kafalı ne olcak
olsun olsun nasılsa yeni işe başladı :sm_cool: kirada vermioz nasılsa :icecream: yedim gitti paracıkları şakkıdı
VAYYY TERBİYESİZ DANALARRR Kötü Kazen
İYİ YAPMIŞSIN KISSS BRAVOOOO.....
MADEM DİYOSUNKİ YENİ İŞE BAŞLAMIŞŞ..EEEE ISLATMAK LAZIM O ZAMANNNN :roflol:
:içelim: haydi kıslar kaldırın kadehleri ben kociş parası ıslatmaya gidiom :icecream:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar dün ögrendim yazmaya vakit bulamadım önceevde test yaptım ikinci çizgi çook silikti sonra kanda baktım ve 10.56 hamileyim.çok mutluyum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.canlarım size dua edecem.kızlar hiç belirti yoktu ama adet belirtiside yoktu.