Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canımsın canımsın canımsınŞeniz
birde arkadaşlar bişey deyimmi en güzel dostluk ve en güzel sohbet samimiyet burada var

evet gerçekten de öyle
benim kociş bazen görüyo evde size yazarken
ya hiç görmediğiniz tanımadığınız insanlarla ne kadar içten konuşuyosunuz
anlayamıyorum ya diyo
bende sen o güzel kafanı yorma haytım
istesende anlıyamazsın
bizim aramızda bi elektürüklenme oldu ayrı bi bağımız var didim

Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artık senağlama senağlama bebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama

ay canım benim
inan çok üzüldüm yaa
biliyorum simdi sana ne desem boş teselli de boş
Allahım sabrını versin İnşallah yakın zamanda sağlığıyla göndersin bebeğini

Kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller nurtenn testi yap çatlıyomm vallaaa

biliyom yanında olsam beni boğacaksın ama
hazır ol diyoommmmmmmmm
ben testi yapmadım :mymeka: bu tokat senden bana gelsin olurmu canım

kızlar merhabalar, bugün hsg çekildim, tüplerim açık Allah'a çok şükür..çok mutluyum..

canım çok sevindim
bu arada özlettin kıs kendini
nerdesin sen :eek:lmaz:

Dün bir düşten ibaretti.
Yarınsa bir hayal.
Bugünü iyi yaşamak, dünü tatlı bir düş,
Yarını da umut dolu kılar.
ışte bu yüzden bak bugüne bir daha,
Ve yeni doğan günü selamla

gnaydin1ng0pv3.gif

ya kızlar inanmıyorum ya incirlerim yandı akıl var mantık var ben bu adamı anlamıyorum 2,5bardak suda 15 adet incir 20 dakika kaynarmı yamafoldumben

ağlamak istiyorum ben tencereyemi yanayım 15 adet incire 8tl verdim onamı yanayım kocam artık incir alamıyorum kendin al dedi onamı yanayım mafoldumben

ağlamak istiyorum ben tencereyemi yanayım 15 adet incire 8tl verdim onamı yanayım kocam artık incir alamıyorum kendin al dedi onamı yanayım mafoldumben

Canım niye yandı ki kısık ateşte kaynatmadın mı zaten incir kaynadıktan sonra yarım su bardağı suyu kalıyo bir de ağzını kapatmış mıydın

Nurtencimden haberin var mı test yaptı mı acaba inşallah hamiledir yaa halaylar çeker kutlama yaparız ne güsel

Canım niye yandı ki kısık ateşte kaynatmadın mı zaten incir kaynadıktan sonra yarım su bardağı suyu kalıyo bir de ağzını kapatmış mıydın
ağzı kapalıydı ve bende yanındaydım bir anda yandı anlamadım bile!!
yüksek ateşdeydi ama:kedi:
esracım sen tam olarak nasıl hazırladın yazarmısın:asigim:
canım geçmiş oldun tencereni suyla bi kaynatsan ovsan kutulacak gibi değilmi

canım ya kaynattım çıkmadı bakayım şimdi birde tellemeyi düşünüyorum çok ağladım eşim çok üzüldü ağlamama

ağzı kapalıydı ve bende yanındaydım bir anda yandı anlamadım bile!!
yüksek ateşdeydi ama:kedi:
esracım sen tam olarak nasıl hazırladın yazarmısın:asigim:

canım ya kaynattım çıkmadı bakayım şimdi birde tellemeyi düşünüyorum çok ağladım eşim çok üzüldü ağlamama

canım 15 adet kuru inciri yıkayıp ikiye üçe bölüyodum sonra yarım litre suyu kaynatıp içine doğradığım incirleri atıyordun 20 dak. kaynatıyordum ağzı kapalı kısık ateşte ben büyük cezvede kaynatıyordum sonra ılıyınca süzüp ikiye bölüp yemeklerden önce içiyordum

papatyanil saol cnm zaten bekliyordum bu y çalışamadım düzenli. bu ay inşallah daha düzenli çalışacağımmmm....

kızlar kaç kişi hamişimiz var?:CüvCüv: umarım topiğimiz ay sonu güzel haberleri bekleyenlerle dolar taşar opuyorumnanaktan
benim kızlar bu konuda bilgisi olanlara bir sorum var bebek sahibi olmak için yumurtlama döneminde bir kez cinsel birleşme olması yetmiyormu?_ yani gün aşırı bunu yapmak şartmı? bir bayan bana öyle dedi ama yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl bi kerede kalıyor oda Rabbimin hikmeti değilmi? her gün ilişkiye girmek şartmı? malum havalar soğudu insan cinselliklede arasını açıyor doğal olarak kaydirigubbakcemile3 kafam karışık bu konuda biz yumurlama dönemi bir kez deneyip sonra beklemeye geçiyoruz eşim bişey olur sonra diye korkuyor endişeleniyorda size bir sorayım dedim.yani üst üste üst üste rahime boşalma yanlış olmazmı ya ikiz olmasın sonra..kaydirigubbakcemile3.

kızlar kaç kişi hamişimiz var?:CüvCüv: umarım topiğimiz ay sonu güzel haberleri bekleyenlerle dolar taşar opuyorumnanaktan
benim kızlar bu konuda bilgisi olanlara bir sorum var bebek sahibi olmak için yumurtlama döneminde bir kez cinsel birleşme olması yetmiyormu?_ yani gün aşırı bunu yapmak şartmı? bir bayan bana öyle dedi ama yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl bi kerede kalıyor oda Rabbimin hikmeti değilmi? her gün ilişkiye girmek şartmı? malum havalar soğudu insan cinselliklede arasını açıyor doğal olarak kaydirigubbakcemile3 kafam karışık bu konuda biz yumurlama dönemi bir kez deneyip sonra beklemeye geçiyoruz eşim bişey olur sonra diye korkuyor endişeleniyorda size bir sorayım dedim.yani üst üste üst üste rahime boşalma yanlış olmazmı ya ikiz olmasın sonra..kaydirigubbakcemile3.

Canım bebek bir seferde oluyor da ama o şansı yakalamak güç oluyor o yüzden yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmek lazım dört beş gün filan. ben tedavi gördüm drlar hep bu öneride bulunuyorlar bir de ilişkiden sonra belinin altına yastık koy yarım saat öylece yat fazla hareket etmemeye çalış benim drum bana böyle tavsiyede bulunmuştu

kızlar ben daha yenıyım burda bana ne bılıyosanız anlatın nooooluuuurrrr.. 3 yıllık evlıyım bebiş istıyorum olmuyo yaaa... herkesın yardımını beklıyorum.. doktora gıdıyorum eşim de ben de butun testlrı yaptırdık hiç bi sorun yok... careyı alternatıf tıp da arıyorum artık... hepınızı goccaman opuyorum..

canım hayırlısı olsun inş önümüzdeki ay görürsün çift çizgiyi sen ne zamandır bebek istiyosun tedavi filan görüyor musun

canım 1 senedir evliyim bu ay başladık ama düzenli bir çalışma olmadı. yani ne yapacağımızı çok bilmediğimiz için. mesela ben ilişkiden sonra hemen banyo yaptım gün takip etmedim eşim grip oldu falan filan. düzenli olmadı ama bu ay allah nasip ederse düzenli çalışacağım. tedavi falan görmedim canım hiç

X