- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.121
yaw kıslar aslında benımde çenek düşüktur..emme sitede sorun mu var...habıre eror deyo...
gerı donuyorum bırdaha yazıyorum...ellı kere aynı seyı yapıyorum yaw...öfff...
evet bilgecim biz toplu çenesi düşüklerizzz
seval kendini iyi hisstemiyomuş buraya girince bebek fikri çıkmıyomuş aklıandan diye girmiyo
mürvetimin ay canım benim o çok büyük problemleri var ailevi Allahım yardım etsin
cananda geçen geldiğinde acayip yoğunum işte giremiyom dedi
bugun 16.günüm.ilk anda çıkmıyor sonrdan çok sılık bı çizgi beliriyor benonu kabul etmıyroum ama çünkü kontrl çizgisi hemen çıkıyor. bakalım elımd edaha çok test var.yapayım yarında.kadrişim bende 17. günde felan sanıyordum 13. günde görmüştüm çift çizgiyi
1 kez bile görsen oluyor, bence dene eğer çubuğun varsa çünkü bazılarında
adete yakın çatlama oluyormuş
buarad öle denk geldı canım pazartesi caya geldiler gerıc gunume geldıelr kayınvalidmde var gund ebıd ebbane geldı kurbanda burd aolcak.od aolunca onu göndermk isteemdım yaşlı kadın.kadrişim şu kaynanatörüngil ne çok yemeğe geliyo size kıss
benimkiler ayda yılda bir geliyooo
nurtencim biz pek konuşamadık msn de bir kaç kes karşılaştık tabi ama çok özeldir
diye soramadıydım bende
hayırlısı böylemiş Rabbim ona en iyi şeyleri kısmet etsin inşallah
valla iyiki bebişi olmamış diyorum ozaman 2 kisid-nede yazık olurdu (anne ve bebek)
kadınlar daha çabuk yıpranıyor çünkü
en doğru kararı kendi verir tabi herşey inşallah istediği gibi, çabucak kolaylardan olur inşallahhh
o kararı vermek kimbilir ne zordur Allah yardımcısı olsun...
he kıs 2 gündür hep öle
amaben boğa burcuyum
ve en büyük özelliğim inadımdır benim
ve gerçekten çok inatçıyımdır.
inadımla direniyorum siteye lülülülülülü
ayşe canım nerelerdesin
dünden beri sesin çıkmadı
adet tarihlerimiz aynıydı
gelen giden varmı canım
nere gittiniz kıslarrrr
benim test yapim mi sorumu cevaplayın öle gidin len kaydirigubbakcemile3