Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kıs ayşem sabah karnım belim ağrıyodu adet olcak gibi
şimdi hiç bişicik yok
ne hemilelik ne de adet
ama sabaha kırmısı gelir gibime geliyo
kan hapı zehirlediğinden devam etmedim hapa
doğal olarakta kan değerim yükselmedi daha
ondan gene gecikebilirde

canım inşallah bebişten dolayı 8 ay gecikir

kıslar hade ben kaçtım
iyi geceler
tatlı rüyalar
rüyanızda beni görün
beni özleyin anacım bayyyyy

ve kasıklarım şişti. adet olacağım zaman böyle şişmiyordu u sefer çok şişti.
inşallah hamileliktendir canımm yaa

bilge ben hala çift çizgiyi görmedım yaa sinirlerim bozuluyor tek çizgi görunceee

kadrişim bende hep silik çizgi çıktıı 7-8 günn ne yumurtaymışş bee ama netleşmedii dün yaptım çokkkk çok silikti bugün çıkmaz herhaldeee
kıs ne çok geliyo kayınvalidenler size yemeğe felannn
benimkiler ay da yılda bir geliyorlar
benimkilerde yalvara yalvara geliyorr yeni evliymişizz 1,,5 yıl oldu hala gelmeye çekiniyorlarrr

çıftçızgılerınız bol olsun...

aminnn

kıslar güler nerde yaw
bi görünüyo bi kayboluyo
hiç yazmadı da bugün
bir ara çevrimiçiydi gördüm
haberiniz var mı

evet bende slm yazdımm işi çıktı herhaldee

kıslar yaaa
hiç ümidim ve belirtim yok ama
akşam bi test yapsam mı
ne dersiniz yaaaa

yap yapp canımmm ver müjdeyi

benım silik de çıkmıyor aslında ta ne zman sonra bakıyorum ole çıkıyor ikinci çizgi oda çok ama çok silik

canım bende incir kürüne başladım onu yapıyorum inşallah vesile olurda rabbim muradımı hepimizin muradını verir
sevali bende çok özledim ama gelmiyor ne edek mürvetime de çok üzüldüm ya böyle güzelim kız rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya böyle şeyler beni çok üzüyorrrrrr
mürvettttttttttttttttttttttttt seni çok özledik kuşum ses ver bizeeeeeeeeeeeeee rabbim sabır versin gelde dertlerimizi paylaşalım hafifletelim herkesin bir derdi var iştemafoldumben
nurtenim bu gün gene beni çok güldürdün
bilgecim sende gene beni çok mutlu ettin
çiğdemcim sende varlığını hep hissettirdin
gülerim kendini çok özlettin
kadrişim sen hep yanımızdasın hepinizi çok seviyorum

Yok bılgecım yapmadım
Öf hıÇ hamıle gıbı dıılım kı
ondan yapmakta gelmıyo ıÇımden

selammm kızlarrr hayırlı cumalarrrrrr hayırlı foliklerrrrrr nurtennnn niye yapmadınn kıs testiii çatladım valla akşam dan beriii

selammm kızlarrr hayırlı cumalarrrrrr hayırlı foliklerrrrrr nurtennnn niye yapmadınn kıs testiii çatladım valla akşam dan beriii

ay kociş izin vermiyo kiiii
az daha bekle kansızlıktandır diyo
kaç gündür arabayla geliyoz işe
akşam da birlikte gittiğimizden aldırmıyo
evin karşısında eczane ama işime yaramıyo kociş yüzünden

valla bende meraktan geldim ama yaaa
kasıklarında batmalar felan yokmu nurtenimmm

vardı
son bir haftadır feci ağrılar vardı
ama 2 gündür hiçbişey yok
nne ağrı ne sancı
ne göğüslerde değişiklik
hiçbişey hissetmiyom
sadece adet olcak gibi arada belim ağrıyo

günaydın kızlar hayırlı cumalar bol hamişli günler
ben regl oldum malesef nurten sen de varmı gelen giden

canım bende incir kürüne başladım onu yapıyorum inşallah vesile olurda rabbim muradımı hepimizin muradını verir
sevali bende çok özledim ama gelmiyor ne edek mürvetime de çok üzüldüm ya böyle güzelim kız rabbim hakkımızda hayırlısını versin ya böyle şeyler beni çok üzüyorrrrrr
mürvettttttttttttttttttttttttt seni çok özledik kuşum ses ver bizeeeeeeeeeeeeee rabbim sabır versin gelde dertlerimizi paylaşalım hafifletelim herkesin bir derdi var iştemafoldumben
nurtenim bu gün gene beni çok güldürdün
bilgecim sende gene beni çok mutlu ettin
çiğdemcim sende varlığını hep hissettirdin
gülerim kendini çok özlettin
kadrişim sen hep yanımızdasın hepinizi çok seviyorum

canım benim eksik olma valla hepiniz çok iyisinizzz valla bende başta öylesine takılıyordum şimdi aklım hep burdaaa işe gelir gelmezz sabah ilk iş siteyi açıyorumm sizleri merak ediyorumm offff mürvetimmm yaaa ne kadar çok üzüldümmm rabbim yardımcıları olsunn hakkında hayırlı ne ise onu versinnn her işte bir hayır vardırr yaa mürvet için başka bir topik açalımm mürvette gelsinnn hepimiz orda buluşalımm hem bu konulardan bizde biraz uzak durur kafa dağatırızzz a.s.mürvett seni çok seviyoruzz ve özledik canımmmm

X