- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.461
kızlar inşallahhhhh burada sevinmekte nasip olur adetim ayın 5 deydi 7 sinde lekelenmem oldu ve bitti
lekede dediğim kahverengi ve hafifi pembeydi şimdide kasildi bembeyaz akıntım var
ama hala korkularım var test yapamıyorum
adetim 6 gün geçmiş sayılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar inşallahhhhh burada sevinmekte nasip olur adetim ayın 5 deydi 7 sinde lekelenmem oldu ve bitti
lekede dediğim kahverengi ve hafifi pembeydi şimdide kasildi bembeyaz akıntım var
anam erkek merkek kardeşin var ben napemm son çocuğum benn anamda doğuramaz dahaa :sinifsinif:amannnnnnnn
kıs benim kardeşim 15 yaşında daha oda erkek
ben hepten yandım desene akannehir kaydirigubbakcemile3
bakkk yaaa bidee kahve höpürdetiyooo kısss çatlatma insanııııhamileleik haberi duymayalı da uzun zaman oldu
slm arkadaslar ben temmuz ayinda bos gebelik gecirdim,yani bos kese vardi sadece doktorum dusuk oldugunu soyledi.ve icimi temizlediler ufak bir op.bu dis gebelik mi oluyor,y
hoşgelidn canım alışırsın biraz kurcala sorun olursa sorabilirsin bizeeekızlar merhaba yeni katıldım ben daha doğrusu sabah biraz girdim nete başkaları vardı.ben çözemedim bu net işini
slm arkadaslar ben temmuz ayinda bos gebelik gecirdim,yani bos kese vardi sadece doktorum dusuk oldugunu soyledi.ve icimi temizlediler ufak bir op.bu dis gebelik mi oluyor,y
kızlar merhaba yeni katıldım ben daha doğrusu sabah biraz girdim nete başkaları vardı.ben çözemedim bu net işini
kocişte sabah kalkıp öyle deyince ben bir acayip oldum
benim kocişde adet günlerimi bilmez ilgilenmez hiç oralı olmaz
bir umut bekliyorum işte :Saruboceq:
kıs çiğdem ilahi sen çok yaşa emi anacığına söle doğursun ne olcek
hatta beraber doğurursunuz kısss belkimkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba yeni katıldım ben daha doğrusu sabah biraz girdim nete başkaları vardı.ben çözemedim bu net işini
ay canım benim hadi inşallah yaaaa
varmı fiziksel değişikliklerin
yani belirtin
hımmm hadi hayırlısı inşallah tutturursun tatlım yaa bebişin gelsin inşallahhhhh