Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

“”Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP, BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME, DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı RABBıM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

bmen ……………...10 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ……….11 kasım
Cubuk_kraker ……. 12 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
ıkramaya …………..17 kasım
Dmtumt84…………17 kasım
Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Hüyla……………… 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
ıntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Minnosum…………..6 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık

**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

arkadaşlr biri adet olmuş biri hamileymıs dıye yazmayın herkes gelsın bu topıkte yazsın durumunulıstede oyle değişiklık yapıyorum .başka topıklerde yazmıs olabilir burayada yazsın

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

bmen ……………...10 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ……….11 kasım
Cubuk_kraker ……. 12 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
İkramaya …………..17 kasım
Dmtumt84…………17 kasım
Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Hüyla……………… 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
İntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Minnosum…………..6 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık

**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

Ne çabuk ekledin canım ya:asigim:
Hadi bakalım uğur getirir inşaallah bu topic bana ve bizea.s.

hülya
senin örgü topiğine mesaj yazmıştım ama
bayadır uğramıyo kimse heralde topiğe
cevap gelmedi bana
bi örnek vermiştim yardım edin diyee

canım adet düzenleyici kullandım, rahim filmi çekindim yine gecikiyor, yine gecikiyor..eski doktorum kadındı ve ben de hep gecikirim, bünyen böyle demekki demişti..

canım gecikirim derken heray farkı gunlerdemı regl oluyosun mesela buay 30.gunde diğer ay 34.gunde sonrakı 35.gundemi oluyosun.
Benım kurtajımdan sonra oleydı 5 gun 10 gun 12gun gecerdi adetım son 2 3 ay gunund egeldı gecen ayaşılama yaptırdık 28. Inci gunde adet oldum gayet duzene girdi yani :)
doktorun bunye demiş ama bence normal değil canım yanlış hatırlmaıyosam senınd ebı hamıleliğin olmuş belkı ondna kaynaklanıyordur duzensızlık benım hamilelıgımden sonra duzenım bozuldu

canım gecikirim derken heray farkı gunlerdemı regl oluyosun mesela buay 30.gunde diğer ay 34.gunde sonrakı 35.gundemi oluyosun.
Benım kurtajımdan sonra oleydı 5 gun 10 gun 12gun gecerdi adetım son 2 3 ay gunund egeldı gecen ayaşılama yaptırdık 28. Inci gunde adet oldum gayet duzene girdi yani :)
doktorun bunye demiş ama bence normal değil canım yanlış hatırlmaıyosam senınd ebı hamıleliğin olmuş belkı ondna kaynaklanıyordur duzensızlık benım hamilelıgımden sonra duzenım bozuldu

Aynen öyle tatlım ben de hem kürtaj hem sezaryen geçirdim, ikisi aynı gün oldu yani..Ama ondan önce de düzensizdi.

aynen öyle tatlım ben de hem kürtaj hem sezaryen geçirdim, ikisi aynı gün oldu yani..ama ondan önce de düzensizdi.

hımm naldım canım benım .benım kurtajımdan once duzenlıydı adetım ayda bı gelirdi ama kurtajımdn sonra nerdeyse 3 yıl gecıcek son 3aydır duenlı adet goruyorum ondada bıay adet duzenleyıcı kullandım gecen ayda aşılama oldum laç kullandım :) benımde ekstra bısey yaptıgım ay duzenlı gelir.mesela nezman koca akrı ilaçı yapsam yada ilaç kullansam çatlatma tedavısı falan o ay duzenlı gelir :)
bakalım buay nasıl olacak doktor ilaçların etlısı devm edıyor dedı ama eger hamıleık olmazsa buayda duzenlı gelir herhalde

kadriş canım ben adet oldum yeni tarihim 5 aralık canım eklersen sevinirim gelmesede sıpa ne bileyim işte ya umudum kalmıyor ama ALLAH büyük

günaydınnn kızlarrrrrrr günaydınnnn FOLİKLERRRRRRRRRR LÜPPP LÜPPP Oldumu bakimmm kadriyem nasılsın canımm listeni almışsın hayırlı olsunn Allah hepimizi listende hamiş yazmayı kısmet etsinnn tezz zamandaaaaaaaa güler nurten bilge nilüferrr nerelerdesinizzz bakimm diğer kasım aralık topiğine girdim dünn anam anamm aynı anda 8 kişi vardıı tpiği ihmal etmeyelim kızlarr eskiden sabah geldim mi geçmişten en az 3 sayfa okuyordum şimdi bıraktığımız yerde buluyoruzz olmuyorr kızlarrrr
evet ya doğru diyorsun:nazar:
günaydınnn ben öteki topiğe hiç bakmadım adımızı çalmışlar zati sinir oldum
sabah geldim kimsecikler yoktu aynen nerde o kaynatmalar felannnnnnnnnnnn
gülerrrrrr, nilüferrrrr,kadriyeeee,nurtennn,kudretttt,çiğdemmmmmm,canannn,esraaaaaa,
mürvettt,sevalll,nerdesiniz yaaaaaaaaa
hem adımızı çalmışlar hemde bazı arkadaşları oralarda görüyorum bensengözlerimebaksanab
of karnım çok ağrıyo 2 gündür
üşüttüm heralde gene
hoş ben doğuştan üşütüğüm ama olsun kaydirigubbakcemile3
hey ALLAHIM yaaaaaa:roflol:
ayy şu an çok üzgünüm ya
maviumutolsun diye bi arkadaşımız vardı aşılama topikinden haziran annesi olcaktı
dün kanaması olmuş bebişinin kalp atışı yokmuş yarın alıyorlarmış çok üzüldüm mafoldumben
sen bu kadar üzülme canım arkadaşın için bol bol dua edelim rabbim yardımcısı olsun:Saruboceq:

kadriş canım ben adet oldum yeni tarihim 5 aralık canım eklersen sevinirim gelmesede sıpa ne bileyim işte ya umudum kalmıyor ama ALLAH büyük

öyle dme gulumya bızım meleklerımzde gelecek ama zamanı bu zman değişl umıdını sakın kaybetme .bak bana şaılamaya 0 imitle başladık eger umıdım olsaydı bence olurdu umıt çok önemlı

kıslar 10 günüm var
belim karnım bacağım feci ağrıyo
üffffffffffff
çürüğe çıktım daha anne olamadan

hımm naldım canım benım .benım kurtajımdan once duzenlıydı adetım ayda bı gelirdi ama kurtajımdn sonra nerdeyse 3 yıl gecıcek son 3aydır duenlı adet goruyorum ondada bıay adet duzenleyıcı kullandım gecen ayda aşılama oldum laç kullandım :) benımde ekstra bısey yaptıgım ay duzenlı gelir.mesela nezman koca akrı ilaçı yapsam yada ilaç kullansam çatlatma tedavısı falan o ay duzenlı gelir :)
bakalım buay nasıl olacak doktor ilaçların etlısı devm edıyor dedı ama eger hamıleık olmazsa buayda duzenlı gelir herhalde

Ya canım şu aşılama işlemi hakkında azıcık bilgi verir misin bana?

X