Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canımmm çok tatlı olmuş :) selam kızlar 1 haftadır evdeydim ama giremedim midem felaket perşembe annem ameliyat oldu onun yanında kaldım sonra bana geldi hastaneden bu gün iş başı yaptım bu arada benim departmanımı değiştirdiler bu gün biliyorsunuz bütçedeydim ağır diye işler muhasebeye verdiler n eyse bi yöndende iyi oldu sanki raporlamalardan sıkılmıştım zaaten işler yılbaşında daha da ağır olacaktı gece mesai felan kurtuldum neyseki kadrişim dünkü mesajının cevabını şimdi göndericem tatlım kontörüm bitti sonuncuya cevap veremedin gülerim nurtenim çiğdemim nilüferim cananaım ............ nasılsınız kızlarrr özledim hepinizi

canım annemmm
geçmiş olsun
bizde seni çok özledik
şimdi nasılsın 10, haftadan sonra azalıyomuş şikayetler
inşallah seninde geçer şikayetlerin canım

kıslar bugün midem çok ağrıyoooo
ve ben kolay kolay mide ağrısı çekmem
hamileleiğimden bu yana mide şikayetim yoktu
bugün midem ve karnım ağrıyo
üfffffffff daha 25 imde çürüğe çoktım yaaaaa

en iyisi biz liste olayını çiğdeme verelim.. hem listenin altına FOLİKLERİ İÇTİNİZ Mİ... diye yazarzemuszemus

CANIM BENİM NASILSINN YOK BEN O LİSTEYİ SİZİN GİBİ YAPAMAM BEN ONCA GEYİK LİSTE YAPARIM İŞTE ŞİRİN MİRİN DİYEE HEM USTALARIM DURURKEN BANA DÜŞMEZZZ a.s.
kızlar ben adet oldummafoldumben
bende kadriyem gibi gene anne olmayı beceremedimmafoldumben

DEMEE ÖYLEEE O ZAMAN HEPİMİZ BECERİKSİZİZ KISMET CANIMM BU İŞ RABBİM BİLİYOR SAATİNİ BİZDE BEKLİYORUZ O SAAT GELSİN DİYEE ÜZÜLMEEE SAKINNN

ben listede yoktum ama galiba olmam gerekiyodu
tam 39 gun oldu ve ben hala adet olmadim
yarin test yapacagim
umarim kasim ayinda pozitif sonuc alanlardan olurum

İNŞALLAH HASTALANMAZSIN HAMİŞSİNDİRRR BİZDE GÜSEL HABERİİ ALIR HALAYINI ÇEKERİZZZ :teytey:
slm arkadşlar nasılsınız ben bırazdan çıkıcam bıyere ev gezmesınıe gıdıcez.size bı bakım dedım gulerım listenın son halını yayınla akşam alım lısteyı
AYY CANIM YA NASIL ÖZENDİM SANA BİLİYORMUSUN OHH ŞÖYLE EVDE OLSAM ŞÖYLE GİYİNSEMM ŞIKIR ŞIKIRR GEZMEKLERE GİTSEM KEKLER BÖREKLER SICACIK ÇAYY KADINLARLA MUHABBET İŞYERİNDE HERKESSS ERKEK KAHVE GİBİ BURASI BÜTÜN GÜN MAÇ MUHABBETİ YAPIYORLAR BENDE ERKEK GİBİ Bİ KOT Bİ KAZAK GELİYOMM ARALARINA NE YAPAYIM GİYİNEMİYOMMM
kıslar bugün midem çok ağrıyoooo
ve ben kolay kolay mide ağrısı çekmem
hamileleiğimden bu yana mide şikayetim yoktu
bugün midem ve karnım ağrıyo
üfffffffff daha 25 imde çürüğe çoktım yaaaaa

NURTİŞŞŞŞ ALLAH RAZI OLSUN CANIMM DUA ÇOK GÜZELDİ MANASINIDA OKUDUMM ÇOK GÜSELMİŞŞ BU DUAYI BANA TEYZEM YILLAR ÖNCE VERMİŞTİ BİR KAĞITTA FOTOKOPİYDİ AMA ARAPÇAYDI DEDİ ÇOK FAZİLETLİ BU YASTIĞININ ALTINA KOYY HEP DİYEE YILLARCA ONLA YATTIM BEN AMA MANASINI BİLMİYORDUMM SAĞOL CANIMM :Saruboceq:

çiğdoşum ne demek
burda herşeyi paylaştığımız gibi
güzel ve yararlı bilgileride paylaşıcaz tabi
sizleri çok seviyorum kıslar
bu ay içim kıpır kıpır
ama feci bir mide ağrım var o kıpırtımı bozuyo
hiç yumurtlamaymış akıntıymış takılmadım
kocişin yüzünü en fazla 3 kere görmüşümdür :kedi:
ama sanki bu aydan ümitliyim ben yaaaaaa
hiç umrumda diil ama olsamda olur olmasamda diyorum ama
içimden bi histe kısım hamile olma olasılığın % 90 dikkat et diyo bana
aman be yaaaaaa
olsamda olmasamda farketmez,
Allahımın taktiri O ne zaman ol derse o zaman olur

kıslar hiç ümidim yok gerçektem
sırf içimdeki sesi dinleyerek gün sayıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çiğdoşum ne demek
burda herşeyi paylaştığımız gibi
güzel ve yararlı bilgileride paylaşıcaz tabi
sizleri çok seviyorum kıslar
bu ay içim kıpır kıpır
ama feci bir mide ağrım var o kıpırtımı bozuyo
hiç yumurtlamaymış akıntıymış takılmadım
kocişin yüzünü en fazla 3 kere görmüşümdür :kedi:
ama sanki bu aydan ümitliyim ben yaaaaaa
hiç umrumda diil ama olsamda olur olmasamda diyorum ama
içimden bi histe kısım hamile olma olasılığın % 90 dikkat et diyo bana
aman be yaaaaaa
olsamda olmasamda farketmez,
Allahımın taktiri O ne zaman ol derse o zaman olur

nutişş canım içindeki ses benim için bişey diyormuuu sorsanaa sorsanaaa ya varya bende saldım bu ayyy bilgeyle konuşup ovulasyon testleri almıştım geçen ay geç kaldım yapmaya diye başlamadım şimdide içimden yapmak gelmiyorrr duruyor dolaptaa öleee boşverrr kıss bu ayda böyle deneyelimm :içelim:

alırız tabi de neden ağlıyorsun listeyi bumuyani arkadaşımız yapıyorr beklemediğin adet tarihini yaz o görür ekler seni

adetlerim çok düzensiz benim 2 ayı geçti hala adet olamıyorum ben mafoldumben
ne zaman yumurtladığım belli değil onun için ağlıyorummafoldumben

X