Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nutişş canım içindeki ses benim için bişey diyormuuu sorsanaa sorsanaaa ya varya bende saldım bu ayyy bilgeyle konuşup ovulasyon testleri almıştım geçen ay geç kaldım yapmaya diye başlamadım şimdide içimden yapmak gelmiyorrr duruyor dolaptaa öleee boşverrr kıss bu ayda böyle deneyelimm :içelim:

dimi boşverrrrrr
benimki küçücük bi his sadece
ama hiç bi çaba sarfetmedik bu ay :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
olcanı da sanmıyorum onun için

bumu yani canım beni ekledin mi acaba 17 kasımdı ama canım . bir de listenin revize halini ne zmaan göreceğiz acabaa hayatım. şimdiden teşekkürlerrr mucxx Şeniz
0424F6DDD28EA6C5EDFB409CEA6E94DB.png

adetlerim çok düzensiz benim 2 ayı geçti hala adet olamıyorum ben mafoldumben
ne zaman yumurtladığım belli değil onun için ağlıyorummafoldumben

sebebi ne düzensizliğin dr a gittin mi benimde arası açık adet tarihlerim kafasına göre takılıyoo ama sonuçta dr düzenli dedi

kıslar bugünde bitti
kaldı 11 günümmm :roflol: :roflol: :roflol:
hadi hayırlı akşamlar hepinize öpüldünüz şekerlerrrr Şeniz

amin amin amin canım inşallah o kadfar can-ı gönülden istiyorum ki allah cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah canım... hihoyyytopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnn canım ya bekliyoruz hepimiz vakti saatini işte aradada burda takılıyozz üzülüyoz seviniyozz birbirimizi teselli edip mutluluğunu paylaşıyoruz elden gelen bişey yok duadan başka

amin inşallah gelmes kaydirigubbakcemile2

canım hoşgeldin aramıza
listeyle bumuyani arkadaşımız ilgileniyo
ona mesaj atarsan eklicektir seni de

Ben de 2 kere yazdım beni niye listeye almıyorlar diye düşünüyordum :) özel mesaj mı atmamız gerekiyor bumuyani ye

sebebi ne düzensizliğin dr a gittin mi benimde arası açık adet tarihlerim kafasına göre takılıyoo ama sonuçta dr düzenli dedi

pcoluyum ben onun için düzensiz hatta ilaçsız olmuyor:gitme:

bumu yani arkadaşı bulamadım profil sayfasını bana gönderirmisizniz

Ben de 2 kere yazdım beni niye listeye almıyorlar diye düşünüyordum :) özel mesaj mı atmamız gerekiyor bumuyani ye

yok canım ya yani atarsan hemen görürde o burayı okuyor geçmişi falan gelince görmemiştir senii sen tarihini yaz adet tarihini bide paraloyı yazz "kadriyecim adet tarihim şu listene eklermisin" şaka şakaa mutlaka yazar canım dediğim gibi görmemiştirr a.s.

yok canım ya yani atarsan hemen görürde o burayı okuyor geçmişi falan gelince görmemiştir senii sen tarihini yaz adet tarihini bide paraloyı yazz "kadriyecim adet tarihim şu listene eklermisin" şaka şakaa mutlaka yazar canım dediğim gibi görmemiştirr a.s.

kaydirigubbakcemile3 o zaman bi daha deniyorum deneme 1-2-3 :))) 3 aralık adet tarihiim, beni de listeye ekleeeyyiinn :sm_cool:

slm arkadşlar nasılsınız ben bırazdan çıkıcam bıyere ev gezmesınıe gıdıcez.size bı bakım dedım gulerım listenın son halını yayınla akşam alım lısteyı

canım bak bu bumuyani arkadaşımızz sana profil sayfasını nasıl gönderirim bilmiyorumm ama böyle gör istedimm

4326 sayfanın başında yazmış en son canım profill nasıl gönderilir bilmiyorumm çok geçmişş olsunn inşalah benim yengeminde pco su vardı ama haberi yoktuu pco dan hamiş kaldı şimdi bebişimizz 3 yaşındaa maşallah 2 ci düşünüyorlarr hakkımızda herşeyin hayırlısı

ikonbaby, ilk mesajın sağ üst köşesinde bulunan arama butonuna 'bumuyani' yaz, çıkan arama sonuçlarından biraz aşağıya inince en son yazdığı mesaj çıkıyor, oradan adının üzerine tıkla.

“”Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP, BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME, DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı RABBıM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
bmen ……………...10 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ……….11 kasım
Cubuk_kraker ……. 12 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
ıkramaya …………..17 kasım
Dmtumt84…………17 kasım
Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
ıntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*
Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Minnosum…………..6 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık

**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

X