- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.141
allahım verirse hayırlısını versin canım. allahın mübarek cuma günü gönlünüze göre versin inşallah. tez vakitte hamiş olasın emi =) zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım verirse hayırlısını versin canım. allahın mübarek cuma günü gönlünüze göre versin inşallah. tez vakitte hamiş olasın emi =) zemuszemus
olcay nilüfer
kıs günleriniz gelmiş
inşallah gelmez kırmızılar
gelir bebişler
AMİNNNN
yok canım koyverdim herşeyi
11 ay önce başladım tedaviye
benim eşimde sperm hareketsizliği var
tüp bebekten başka çareniz yok dedi doktor
ben 2 ay keçiboynuzu kürü yaptım içirdim eşime o sırada
eşimden testler felan alındı herşey bitti dedik ben gidicektim artık tedavi için
o sıra ben kendiliğimden hamile kaldım ( kendiliğimden deeken kocam vesilesiyle demek istedim yanlış anlaşılmasın :roflol: ) ama kısa sürdü malesef canım
bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık ve ben kürtaj oldum
o günden sonra gitmedim bebek diye doktora
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
inşlh bu ay görürsün çift çizgiyi.. bal+çörek otu kürü vesilen olurda bi an evvel böyle olursun inşlh:CüvCüv::Saruboceq:
benimde 4yıldır gelmiyor bebişimmafoldumben
canım eğer tahmini adet tarihini yazarsan senide listeize ekleriz..
canım inşallah hamişsindirrr aramıza hoşgeldin ayrıca bizim nurtişşş böyle işte canımm neşeli şirin o yopiğin neşedsiii maşallah rabbim tez vakitte ona onun gibi şirin bi bebişş göndersin bizlerede inşallahhhh
ayyy öldüm gülmekten kıssss yanaklaım kas yaptı vallla:roflol::roflol:
ALLAH seni ne etmesin emi inşallah en kısa zamanda bebiş versin sanagamyoncuiremsu
günaydın kadınlar kulübünün güzel bayanları
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar ben demet. aranıza yeni katılıyorum. 1 senelik evliyim bu ay yeni çalışmalara başladık hadi hayırlısı bakalım. allahım herkse isttediği bebişlerini versin .adetim 17 kasım sanırım. yani bazen geç oluyor bazen erken. inşallah bu ay tutturmuşuzdur bakalım. listeye ekler misniz?mafoldumben:uhm:
günaydın bidenem..opuyorumnanaktangülerim günaydın hoşgeldin
ayy gelİn bİrlİkte kahvaltı yapaılm :)
afiyet olsun bidenem ben yaptım...
Bidenem bu arada liste devir daim törenini yapsak diyorum hani