Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

en iyisi biz liste olayını çiğdeme verelim.. hem listenin altına FOLİKLERİ İÇTİNİZ Mİ... diye yazarzemuszemus

en iyisi biz liste olayını çiğdeme verelim.. hem listenin altına FOLİKLERİ İÇTİNİZ Mİ... diye yazarzemuszemus

canım takılıyorum sana alabilirm listeyı sen son halını guncelle yolla eklım ben tesekkurler canım benım listemizle ilğilendiğin için .hakkını helal et:1hug:

canım Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir dua bizimle paylaştığın için çok teşekürler Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

canım Raabim hayırlısını versin
ne yapalım sabırla beklemekten başka yapılabiliceğimiz bişey yok kendini üzme

sağol ayşecim elimizden gelen bişey yok zatenmafoldumben

gülercim ben bu ay inşallah incir kürü yapacağım listeye yazarsan sevinirim
inşallah olmam hamile müjdemi vermek istediğim tarihim 7 aralık:sinifsinif:
ufff ne kadar uzak bir tarih olduya aylar yıllar ne kadar çabuk ilerliyormafoldumben

papatya
canım üzülme hakkımızda hayırlısı
inşlhhh bu ay olurrr dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden

ben listede yoktum ama galiba olmam gerekiyodu
tam 39 gun oldu ve ben hala adet olmadim
yarin test yapacagim
umarim kasim ayinda pozitif sonuc alanlardan olurum

papatya
canım üzülme hakkımızda hayırlısı
inşlhhh bu ay olurrr dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
canım haklısın şifamızı arayıp rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yokmafoldumben
ama üzülmemekte elde değil dile kolay 7 yıl olacak yaşda ilerliyormafoldumben
canım benımkıyamam sana ya.ama umıtsızlıge kapılma nolur.kız bizbuay ovalasyon tetsoı alıcaz sende alsana sende dene bellimi olur nasipolur

kadrişim o teslerden inan bende almak istiyorum ama bende öyle bir pskoloji varki pamuk ipliğine bağlı kırılmaya yer arıyor
bak dün ne oldu dün yüzme kursum vardı edet günümde gelmişti ve ben dün için adet olmak istemedim bir gün daha geç adet olayımda kursa gidip geleyim öyle olayım dedim hemen karnım ağrıdı baktım gelen giden yok çıktım yola yolda öyle bir sancım tuttuki kursa gittiğimde vc ye girdim baktım kahverengi leke gelmiş:çok üzgünüm: herkes havuza girmem için ısrar etti bende girmedim çünkü sancılarım çoğaldı ve adet olacam sandım tekrar girdim vc ye baktım lekem pembelenmiş:çok üzgünüm: eve geldim inanırmısın ne leke var ne sancı şimdi hiç birşey yok akıntım beyaz havuzada boşu boşuna girmemiş oldum:çok üzgünüm:adet olmak istemem gelir olmak isterim gelmez:çok üzgünüm: yani bende öyle bir pskoloji varki ben yumurtlama günümü bulsam o pskolojiyle hamile kalamam etkilenirim ve aklımdan çıkmaz korkumdan alamıyorum beklemekten başka çarem yok artık yılbaşında tüp merkezin yolu bana göründü:a015:
çok ta uzun yazdım hakkını helal et:a015:

kadrişim o teslerden inan bende almak istiyorum ama bende öyle bir pskoloji varki pamuk ipliğine bağlı kırılmaya yer arıyor
bak dün ne oldu dün yüzme kursum vardı edet günümde gelmişti ve ben dün için adet olmak istemedim bir gün daha geç adet olayımda kursa gidip geleyim öyle olayım dedim hemen karnım ağrıdı baktım gelen giden yok çıktım yola yolda öyle bir sancım tuttuki kursa gittiğimde vc ye girdim baktım kahverengi leke gelmiş:çok üzgünüm: herkes havuza girmem için ısrar etti bende girmedim çünkü sancılarım çoğaldı ve adet olacam sandım tekrar girdim vc ye baktım lekem pembelenmiş:çok üzgünüm: eve geldim inanırmısın ne leke var ne sancı şimdi hiç birşey yok akıntım beyaz havuzada boşu boşuna girmemiş oldum:çok üzgünüm:adet olmak istemem gelir olmak isterim gelmez:çok üzgünüm: yani bende öyle bir pskoloji varki ben yumurtlama günümü bulsam o pskolojiyle hamile kalamam etkilenirim ve aklımdan çıkmaz korkumdan alamıyorum beklemekten başka çarem yok artık yılbaşında tüp merkezin yolu bana göründ
çok ta uzun yazdım hakkını helal et:a015:[/QUOTE]
CANIMKAÇ AYDIR EBKLIYORUZ OÖMUYOR BIAYDA BÖLE GECSIN BENCE AL VE KULLAN BIZ BUAY ONU KULLANICAZ BAKALIM TUP BEBK TUPTEDE NEZMAN OLCAGINI BILCEKSINKI ÖLE DUUSNME .
EŞİME DEDIM TETSTE ÇİFT ÇİZGİ ÇIAKRSA YANI OVALASYON GUNUYSE SANA SÖLEMEM DEDIM BALIBIRIMZ BILMEYELIM DEDİM ONA SÖLEMİCEM ÇALIŞMAYADEVM EDICEZ YINE AMA EN AZINDAN BI ÇABA GÖSTERMİŞ OLUCAZ.TAKDİR ALLAHIN..

kızlar dün bende kırmızıları gördüm sapıttı reglim geçen ay 4 gün bu ay 2 gün gecikti ama sonunda geldi yapacak bişey yok napalım allah bilir üzülemiyorum bile artık ya ne komik

olcaycım canım üzülmede zaten
naapalım Allah'ın dediği olur
üzülsekde ağlayıp zırlasakta elimizden bişey gelmiyo
bol bol dua edip Allaha sığınıyorum ben artık

canımmm çok tatlı olmuş :) selam kızlar 1 haftadır evdeydim ama giremedim midem felaket perşembe annem ameliyat oldu onun yanında kaldım sonra bana geldi hastaneden bu gün iş başı yaptım bu arada benim departmanımı değiştirdiler bu gün biliyorsunuz bütçedeydim ağır diye işler muhasebeye verdiler n eyse bi yöndende iyi oldu sanki raporlamalardan sıkılmıştım zaaten işler yılbaşında daha da ağır olacaktı gece mesai felan kurtuldum neyseki kadrişim dünkü mesajının cevabını şimdi göndericem tatlım kontörüm bitti sonuncuya cevap veremedin gülerim nurtenim çiğdemim nilüferim cananaım ............ nasılsınız kızlarrr özledim hepinizi

slm arkadşlar nasılsınız ben bırazdan çıkıcam bıyere ev gezmesınıe gıdıcez.size bı bakım dedım gulerım listenın son halını yayınla akşam alım lısteyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…