E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.021
olmadı KIZLAR dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yıned egıttık bugun doktora napaşılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegınİZ ve guzel yuregınİZ duaların İZ için HEPİNİZE AYRI AYRI tesekkurler
2tanemi aynı topikten
canım ya ağlattın ebni zaten hemen ağlamaya hazır bir insanım benmafoldumbenNe zamandır yoktun rüyalarımda,
neden, gönlümün en hüzünlü
vaktinde gelişin?
Katmerleyip acılarımı,
neden yaralı gönlümü
üzüşün?
Söyle bebeğim...
Dört gözle beklemiştim yollarını,
hissetmişsindir.
Koklamayı istemiştim doyasıya.
Kenetlensin istemiştim,
bakışların bakışıma.
Neden kalmayı reddetmiştin bebeğim?
Dünyayı yaşamaya değer mi bulmamıştın,
yoksa... Anneni mi sevmemiştin?
Neden bebeğim,
nedendi ani gidişin?
Susmaksızın ağladım ardından
üç gün boyunca.
Sonra bir masal anlattılar bana.
Dediler ki;
"Ağlarsa analar bebeklerinin ardından
Gözyaşları sel olur, bebekler boğulur."
Kandı bu masala, büyümeyen yüreğim.
Sustum,
tırnaklarımı avuçlarıma batırarak.
Haykırdım,
sessiz çığlıklar atarak
Ve
o günden sonra,
ben, hiç ağlamadım bebeğim.
hiçbir şey beni,
gidişinden daha fazla üzemedi,
ağlatamadı gözlerimi.
Söz sana,
yemin sana,
and sana bebeğim.
Sana dökemedim ya,
senden gayrı hiçbir şeye
gözyaşı dökmedim, dökmeyeceğim..
Rahat uyu o meçhul diyarlarda,
Mutlu kal meleğim...
canım kendine iyi bak tatlım yeğenimizede rabbim sizi korusun:1hug:geldim canım evdeyim dinleniyorum hamileliğimden beri 10 gün işe zor gitmişimdirkötü geçiriyorum evdeyim raporluyum yine ptesi iş başı yapcam inşallah düzelirim yoksa işten yol verecekler yakında
olmadı KIZLAR dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yıned egıttık bugun doktora napaşılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegınİZ ve guzel yuregınİZ duaların İZ için HEPİNİZE AYRI AYRI tesekkurler
kıslar canım sıkkın yaaa
eşimin dayısının eşiyle aynıydı günümüz
aynı zamanda hamile kalmıştık
o bugün doğuma gittiiii
olsaydı benimde bu günlerde doğum yapıcaktım
kısmet diilmişş
onun dördüncü çocuğu
keşke senin düşüceğine benim bebeğim düşseydi diyo bana
çok üzülüyorum yaaaa
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Allahım onu çabuk kurtarsın inşallah çok riskliydi doğumu
inşallah güzel haberini alırım bugün
kıslar bebeğim dursaydı belkide kucağımda olucaktı şimdi mafoldumben
sorma ayşecim yaben bugün çok kötüyüm
ah bidenem o senin kalbinin temizliği, yüreğinin iyiliği.. sende bizim iyilik meleğimizsin.. bak hergün hatırlatıyosun bize folikleri(gerçi ben hap ve iğneden bıktım artık, içmiyorum heeç bişey.. saldım, koyverdim herbişeyi)GÜLERİM CANIMM SEN NASILSINN YA HİÇ AYNII ANDA GİREMİYOZ TOPİKEE( SENDE KK NIN İYİLİK MELEĞİ ŞİRİNİSİN a.s.
gülerim,çiğdemim,ayşecim hepimizin ALLAH yardımcısı olsunmafoldumben
günaydın ayşem nasılsınopuyorumnanaktan
günaydın kk nın gülleri