- 4 Ağustos 2009
- 240
- 0
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.741
ya listeye bakıyom da maşallah karınları dolan ne çok arkadaşımız olmuş....inşallah bu ayda bizimkiler dolar sıkıldım boş kalmasından((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nasıl öpmekti kız canımı çıkardın ya...........
ayy nurtenim benimde canım çekti kıss şimdi :icecream:
nan birtek resimlere bakmayın yazdıklarımıda okuyun delikafaduldendelikafadulden
esracım nasıl gidiyor hamilelik
bende pkoyum biliyormusun:çok üzgünüm:
2 ay soğan kürü yaptım bu 3 ayım ama eşim içmemi istemiyor belkim hamilesindir diyor
bu ay hiç boş günümüz geçmedide:kedi:
eğer adet olursam bu ayda incir kürü yapmak istiyorum
nurtenim artık tariflerin benden zemuszemus
valla sen gel benim kociş kendi elleriyle açar sana nasılsa benim kociş geç geliyor ve hafta sonuda çalışıyor okudunmu benim kociş misafirlerim için yaptığı aaçmayı:kedi:
valla sen gel elleriyle hamuru açar yaparzemuszemus
kısss papatyam seval nerelere kaçtı hamile falan mı
sağol selocanım inşallah bizimde göbüşümüz bu ay dolar inşallahhhhhhhhzemuszemus
ya arkadaşlar aranızda hamile kaldığını düşünen var mı söleyin bakem hemen ya acayip belim ağrıyor gece sol tarafım çok ağrıyordu ve şişmişti uyandığımda elimi dokunduramadım
,
Arkadaşlar ben de yeni üye oldum hamiş kalmak istiyorum ben de ama kaygı düzeyim de yüksek. Ya şöyle olursa ya böyle olursa bu bebişe çook ihtiyacım var snki bebişimle bütün sorunlarım sıkıntılat-rım kaygılarım uçup gidecek gibi geliyo. Mayıs 18 dekürtaj oldum ve 2 aydır da korunmuyoruz . Inşallah herşey gönlümüze göre olur sizleri sevdimm.
kızlar ben namaza gidiyorum öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan