Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya listeye bakıyom da maşallah karınları dolan ne çok arkadaşımız olmuş....inşallah bu ayda bizimkiler dolar sıkıldım boş kalmasından:KK43:((((

ayy nurtenim benimde canım çekti kıss şimdi :icecream:
nan birtek resimlere bakmayın yazdıklarımıda okuyun delikafaduldendelikafadulden

ya arkadaşlar aranızda hamile kaldığını düşünen var mı söleyin bakem hemen ya acayip belim ağrıyor gece sol tarafım çok ağrıyordu ve şişmişti uyandığımda elimi dokunduramadım
,

Arkadaşlar ben de yeni üye oldum hamiş kalmak istiyorum ben de ama kaygı düzeyim de yüksek. Ya şöyle olursa ya böyle olursa bu bebişe çook ihtiyacım var snki bebişimle bütün sorunlarım sıkıntılat-rım kaygılarım uçup gidecek gibi geliyo. Mayıs 18 dekürtaj oldum ve 2 aydır da korunmuyoruz . Inşallah herşey gönlümüze göre olur sizleri sevdimm.

o nasıl öpmekti kız canımı çıkardın ya...........

napim tutamadım kandimiiii amaaaa

ayy nurtenim benimde canım çekti kıss şimdi :icecream:
nan birtek resimlere bakmayın yazdıklarımıda okuyun delikafaduldendelikafadulden

kıs okudum ama inanki resimlerden kendimi alamadığımdan iyice yazıya veremedim kendimi kaydirigubbakcemile3

esracım nasıl gidiyor hamilelik
bende pkoyum biliyormusun:çok üzgünüm:
2 ay soğan kürü yaptım bu 3 ayım ama eşim içmemi istemiyor belkim hamilesindir diyor
bu ay hiç boş günümüz geçmedide:kedi:
eğer adet olursam bu ayda incir kürü yapmak istiyorum

iyi gidiyor Allah a şükür canım üzülme geçer inşallah canım hamilesindir umarım ama olmazsa dediğin gibi incir kürünü dene çünkü ben 21 yaptım ve yaptığım ay hamile kaldım sen ilaç filan kullanıyo musun canım ben glukofen adında bir de antidiyabetik ilaç kullanıyodum hani pkolular insülün direnci oluyomuşya onun için vermişti en son gittiğim dr um belki onun da faydası olmuştur 2,5 ay kullandım canım bir an önce bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşurlar inşallah dualarım sizlerle canlarım :Saruboceq:

kısssssssssssssslarrrrrrrrrr nerelerdesiniz ya valla cevap yazana kadar dokuz doğurucam valla
he:)))))))))))))))))

valla sen gel benim kociş kendi elleriyle açar sana nasılsa benim kociş geç geliyor ve hafta sonuda çalışıyor okudunmu benim kociş misafirlerim için yaptığı aaçmayı:kedi:
valla sen gel elleriyle hamuru açar yaparzemuszemus

ay gördüm pofidik pofidik duruyor sabah gördüm canım yaaa ne güzel açmış hamuru maaşallahh valla becerikli eniştemmm bende isterim vallaaaaaa

sağol selocanım inşallah bizimde göbüşümüz bu ay dolar inşallahhhhhhhhzemuszemus

AMİNNNNNNNNN

ya arkadaşlar aranızda hamile kaldığını düşünen var mı söleyin bakem hemen ya acayip belim ağrıyor gece sol tarafım çok ağrıyordu ve şişmişti uyandığımda elimi dokunduramadım
,

canım bi düşüğüm oldu onda olanlar da
çok fena midem ağrıyodu ve karnım ağrıyodu
bi de adetime 1 hafta kala hiç baklavayı sevmem
baklava kokmuştu burnuma bel ağrısı adetim geçtikten sonra başlamıştı benim

Arkadaşlar ben de yeni üye oldum hamiş kalmak istiyorum ben de ama kaygı düzeyim de yüksek. Ya şöyle olursa ya böyle olursa bu bebişe çook ihtiyacım var snki bebişimle bütün sorunlarım sıkıntılat-rım kaygılarım uçup gidecek gibi geliyo. Mayıs 18 dekürtaj oldum ve 2 aydır da korunmuyoruz . Inşallah herşey gönlümüze göre olur sizleri sevdimm.

canım hoşgeldi aramıza
inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine

kızlar ben namaza gidiyorum öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan

Allah kabul etsin canım
dualarında bizleri de unutma opuyorumnanaktan

kıslar ben bi çay alcam kendime
size ısmarlim hadi canlarım :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
afiyet bal şeker olsun
top top et olsun inşallah :roflol:

kıss nilüfer maşallahhh ellerine sağlıkk ay ne kadar güsel mamalar yapmışsınn hele sofraların çokk şıkkk ayy yakın olsam gelirdim sana bir gün çayaa

X