- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.761
kıss nilü senin site tavan yapcek valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bende çok fena kızdım şimdiklava:bende dün çok kötü bulanımdaydım:çok üzgünüm:
cumartesi günü görümcem ve elitimle buluştum
allah seni.. delüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gel canım gel
ama annem nikahtan önce göster ama elletme dediiiii
ama öptürmem serbestmi bilmiom
amiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq:ya listeye bakıyom da maşallah karınları dolan ne çok arkadaşımız olmuş....inşallah bu ayda bizimkiler dolar sıkıldım boş kalmasından((((
benya arkadaşlar aranızda hamile kaldığını düşünen var mı söleyin bakem hemen ya acayip belim ağrıyor gece sol tarafım çok ağrıyordu ve şişmişti uyandığımda elimi dokunduramadım ,
amin canım.. allah senin gönlüne göre versinopuyorumnanaktanArkadaşlar ben de yeni üye oldum hamiş kalmak istiyorum ben de ama kaygı düzeyim de yüksek. Ya şöyle olursa ya böyle olursa bu bebişe çook ihtiyacım var snki bebişimle bütün sorunlarım sıkıntılat-rım kaygılarım uçup gidecek gibi geliyo. Mayıs 18 dekürtaj oldum ve 2 aydır da korunmuyoruz . Inşallah herşey gönlümüze göre olur sizleri sevdimm.
ne hapı kızdoktor hap falan vermediki?fisfisfiskadriyem progostan haplarını içiyonmu bakeemlmaz:
kadriş in komşusu gelmiş oyüzden çıkmış.. çok selamı var
ben geldim moralim çok bozktu:çok üzgünüm:
ama bilgem beni bu günaradı keyfim yerine geldikaydirigubbakcemile2
canım bernım kıaymam ben sana boşver sen onları rabbım çok buyuk...valla sen gel benim kociş kendi elleriyle açar sana nasılsa benim kociş geç geliyor ve hafta sonuda çalışıyor okudunmu benim kociş misafirlerim için yaptığı aaçmayı:kedi:
valla sen gel elleriyle hamuru açar yaparzemuszemus
hoşgeldın canım bekeldıgın adet tarıhını yazarsan eklerız listemize seni.Arkadaşlar ben de yeni üye oldum hamiş kalmak istiyorum ben de ama kaygı düzeyim de yüksek. Ya şöyle olursa ya böyle olursa bu bebişe çook ihtiyacım var snki bebişimle bütün sorunlarım sıkıntılat-rım kaygılarım uçup gidecek gibi geliyo. Mayıs 18 dekürtaj oldum ve 2 aydır da korunmuyoruz . Inşallah herşey gönlümüze göre olur sizleri sevdimm.
çiğdemcim uzak sayılmazsın kısss istanbuldasın işte beklerim birgün hepiniz toplanırız bende:)
bilgem yapsın yapsın tavan yapsın valla zemuszemus
gülerim kısss bakmakla olmaz yapacaksın sen marifetli kızsın
ekimcim özelden yazıyorum sanada hemen:)
ne hapı kızdoktor hap falan vermediki?fisfisfis
canım bernım kıaymam ben sana boşver sen onları rabbım çok buyuk...
hoşgeldın canım bekeldıgın adet tarıhını yazarsan eklerız listemize seni.
ahh ahh yakın olsak keske ben çok ıstıyorum sizlerle gidip gelmeyi yaaa
ben bi izmire gelsem gelcem sana kesin de şimdide göndermiyor şirket izmire
önceden her sene ne çok gelirdim...
keşke yakın olsak sizlerle...
hastalandığınızda.. birine ihtiyanız olduğunda, moraliniz bozulduğunda alır çantamı gelirdim hemen...
kadriyemin kafasında durur hiç bişe elletmez hertarafı siler süpürdüm..
nilüfercime, çiğdemcime (özellikle bugün) sarılır ağlardım
bilgecimede dolu giderdim.. şimdi onun canı herşey ister..
vedacımında....
nurtişime benim moralim bozulduğunda giderdim beni neşelendirsin diye...
sevalimi özlediiiimmm onada kapıyı kırar girerdim içeri
şuan aklıma gelenler bunlar diğer arkadaşlarımada çaya giderdim süslenip püslenip...
ahhhhhh keşkeeeee yakın olsak aaah ahh !!!!!!
keşke yakın olsak sizlerle...
hastalandığınızda.. birine ihtiyanız olduğunda, moraliniz bozulduğunda alır çantamı gelirdim hemen...
kadriyemin kafasında durur hiç bişe elletmez hertarafı siler süpürdüm..
nilüfercime, çiğdemcime (özellikle bugün) sarılır ağlardım
bilgecimede dolu giderdim.. şimdi onun canı herşey ister..
vedacımında....
nurtişime benim moralim bozulduğunda giderdim beni neşelendirsin diye...
sevalimi özlediiiimmm onada kapıyı kırar girerdim içeri
şuan aklıma gelenler bunlar diğer arkadaşlarımada çaya giderdim süslenip püslenip...
ahhhhhh keşkeeeee yakın olsak aaah ahh !!!!!!
Benİm mİde bulantılarım halen geÇmedİ Çok kÖtÜyÜm ya hİÇbİŞey yİyemİyorum su bİle İÇemİyorum bu gece uyandım mutfaĞa gİdİp su İÇeyİm dedİm suyu İÇtİm yataĞa yattım 5 sanİye İÇİnde kendİmİ zor bela lavaboya attım ama yİne yetİŞemedİm ortalıĞı batırdım valla sÜreklİ kusuyorum ÖldÜm bİttİm