Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

birde eltim iş yerindeki millete çocuğu bırakıp gezmeye gidiyor ve cumartesi günü bizim orası çok yoğun oluyor ,mafoldumben
utan be orası senin kaynın işyeri ve kaynın çocuğuda olmuyor:kızgın:

merhaba kıslar
çiğdemcim nasılsın şekercim görüşmeyaliiiiiii

canımm iyi ne olsunnn işte hastalandımm :KK43:((( sen nasılsınn
çiğdemcim, canım iyi dileklerin için saol tatlım inşallah duyarızzz
kıs yerleşme kanamasımı acep ????? reglin geçtimi ????

ayy canım bende öyle diye bir an sevindim ama şimdi resmen hastalandımm
selam arkiler opuyorumnanaktan

selam canımm nasılsınn

bu arada gülercimm benim yeni tarihh 26 kasımm yaa bu senede bitiyorr mafoldumben

canım üzülme nolur
Allahım büyük elbet gelicektir zamanı
benimde bugün adetimin son günü
2010 a belki hamile giremeyiz ama 2010 da hamile kalabilirz kuşum
ümitsizliğe kapılma nolur
bak benimde 5. seneye girdik Allahım kısmet etmezse olmuyo

canım üzülme nolur
Allahım büyük elbet gelicektir zamanı
benimde bugün adetimin son günü
2010 a belki hamile giremeyiz ama 2010 da hamile kalabilirz kuşum
ümitsizliğe kapılma nolur
bak benimde 5. seneye girdik Allahım kısmet etmezse olmuyo

doğru söylüyorsun canımm işte insan hemen olsun istiyorr bu arada o kadar çok alakasız çocuk istemeyen kişiden hamile haberi duydum ki morelim bozuldu iştee

bende dün çok kötü bulanımdaydım:çok üzgünüm:
cumartesi günü görümcem ve elitimle buluştum
ALLAH'ım o nasıl bebek sevmek öyle boğazım düğümlendi maşallah bebişimizde çok tatlı
benim okadar zoruma gittiki benim yanımda öyle şeyler yapmalarımafoldumben
birde başkalarının çocuklarıyla kıyasladılar yok bizimki güzel onunki çirkin
işte yeğenine sormuş da amcanın çocuğumu güzel dayının mı çocuk bile ikiside güzel demiş kaynımda tutturmuş yok bak benimki daha güzel diye
ya insan bu kadar şeyleri çocuğu olmayan birinin yanında konuşurmu yasenağlama
ya biraz saygı olsalar herşeyin bir adabı var
sonra onlar gitti bizden ayyyyy eşim bir üzgün morali bozuk ki anlatamam
eşime dedim işler nasıl iyi dedi o zaman anladımki eşimin olan olaylara morali bozuldu
tamam bizim çocuğumuz olmuyor diye sen çocuğunu sevmekten mahrum kalamazsın onu da anlıyorum
ama birazcıkta saygı lazım sonuçta hergün birlikte değiliz bir kaç saatte çocuğunu sevmesen ölmezsin veya adabınla sevsen
birde eltim işyerinde iş var güç var işyerindekilere çocuğu bırakıp gezmeye gidiyor
cumartesi günleri bizim dükkan çok yoğun kaynınında çocuğu yok düşün:kızgın:
uff pazar günüde eşim beni gezmeye götürdü ALLAH'ım her yerde bebek ben nasıl ağlıyorumsenağlama
ağlamaktan gezemedim eşimede söyliyemiyorum öylece eve geldim birde evde ağladım
bu günde bilgem beni arayınca moralim biraz düzeldi çok mutlu oldum:teselli:senağlama
moralimde yerine gelince eşim pskoloğa yollamadı beni yoksa götürecektikaydirigubbakcemile3

canım arkadaşımmmmmmmmmmm:1hug: benim üzülme lütfen inan ben çok üzülüyorummm her gün dua ediyorum sizin için Rabbime yalvarıoyorummm bebeğiniz hemen gelsin diyeee eminim gelecekte sizler temiz kalplisiniz ve olacakkk da...
azcık daha zaman var sadece Rabbim en doğru zamanda verecekkk mutluluk gözyaşları dökeceğiz burdaa senin için kadriye için, güler için, nurten için, seval için,
mürvet için , esra için, canan için çiğdem için, ayse için, daha aklıma getirmediklerim için

canım arkadaşımmmmmmmmmmm:1hug: benim üzülme lütfen inan ben çok üzülüyorummm her gün dua ediyorum sizin için Rabbime yalvarıoyorummm bebeğiniz hemen gelsin diyeee eminim gelecekte sizler temiz kalplisiniz ve olacakkk da...
azcık daha zaman var sadece Rabbim en doğru zamanda verecekkk mutluluk gözyaşları dökeceğiz burdaa senin için kadriye için, güler için, nurten için, seval için,
mürvet için , esra için, canan için çiğdem için, ayse için, daha aklıma getirmediklerim için

sağol canım Allah kabul etsin eksik olma ve bizi dualarından hiç eksik etme olurmu çünkü bebişinle senin duaların kabul olurrr

bilgem kıss onlara gazeteye verdiğim tarifimide gösterseydinkaydirigubbakcemile3

baktık canımmm bakmazmıyım hiç arkadaşında gözü kaldı yemekler bana sen bakma bulamayız şimdi canın çeker felan dedi gönderdi bende yerime geldim yerimden baktımm kırmızı biber dolmanda muhteşem gözüküyor :1shok:

nilüferim canım bırak o densizleri
böle lafını bilmeyen nasıl hareket edceni bilemeyen insanlara sinir olurum
haklısın canım ama nolur üzülme
çocuğumuz olmuyosa vakti zamanı var demekki
o zamanı da ancak Rabbim bilir
öyle günler gelicek ki burda sevinçlerimizi paylaşıp halaylar çekicez
ümidimizi asla yitirmeyelim canım nolur üzülmeeeeeeee :teselli:

hoşbuldum canım iyiyim Allah a şükür senden ne haber

sağol hayatım iyiyim ama işlerden çok sıkıldım
bir ay şöle bi evde yatabilsem
bi hafta sonu var oda temizlikle geçiyo dinlenemiyorum

canım Allahım bebeğinin mis kokusunu almayı nasip etsin inşallah
burdaki herkesinde gönlünün muradını versin inşallah Rabbim

baktık canımmm bakmazmıyım hiç arkadaşında gözü kaldı yemekler bana sen bakma bulamayız şimdi canın çeker felan dedi gönderdi bende yerime geldim yerimden baktımm kırmızı biber dolmanda muhteşem gözüküyor :1shok:

amanınnnnnn
biri yemek mi dedi
acıktım kıs yapmayın

X