Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hoşgeldin ekim opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımm teşekkürler..

tebrik ederim bu arad seni de....Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla....:Saruboceq: merak etme görürsün keseyi. beklemek sabretmek zor değilmi...ama herşey zamanında ve hayırlısıylaa

selam kızlar hiç birinizi yakalıyamıyorum heralde ben depresyona girdim çok uyuyorum öğlen 2lere kadar geceleride 4 e kadar ayaktayım öyle olunca pc nin başına geç oturuyorun sizleri yakalıyamıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı birde yüzmeye gidiyorum:)

bilgecim nasılsın miden bulanıyormuş olsun bulansın bunlar tatlı şeyler seni kocaman öperim güzel annem:) kısssss iki kilo verdim biliyonmu??

kudretim sen nasılsın bir kaç gündür göremiyorum seni??inşallah iyisindir

kadrişim sende geleceğin annesisin inşallah 5 ekimde topik inlayacak rabbimin izniyle dualarım seninle:)

gülerim oyy oyy melek kalpli arkim geçmiş olsun kendine dikkat et balım inşallah meleğimiz bir gün bizimde göbişimize konacak:)

nurtenim canım şen şakrak arkim iyi görüyorum kıss seni bu aralar ama bende öyleydim inşallah benim gibi sende bir gün patlamazsın yüzün hep gülsün canım:)

beci canım inşallah aşılaman tutar değerlerin katlanarak artar canım rabbim yüzümüzü güldürsün enkısa zamanda:)

ayşecim canım yumurtan geç çatlayada bilir benim adetim 18 gün geçmişti öyle gözükmüştü hemde kan testinde o yüzden adet olmadan sakın ilaç felan içme dr verse bile inşallah hamişsindir:)

çiğdemcim canım alem kızsın valla bende folik molik içmiyorum yeterince ilaçlar içtim zati onuda içmemeyi kar biliyorum kendime rabbim yardım etsin hepimize:)

sevalim nerelerdesin kız özledim seni gel artık:KK43:

cananım sende yoksun kaç zamandır inşallah yediğin macunlar şifa olsun sana en kısa zamanda bebişin gelsin

hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar..

geldim kuşum seni yakaladığıma çok sevindimdelikafaduldendelikafadulden
bu sanaŞeniz buda yeğenimeŞenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

HOŞGELDİNNN CANIMM NASILSINN VALLA TOPİK ESKİSİ GİBİ DEĞİL RAMAZANDAN SONRA BİR TÜRLÜ TOPLANAMADIK BİR ARAYA ESKİDEN YAZMAYA YETİŞEMİYORDUKK PEHHHH ESKİ GÜNLERRR KAZAK İŞİNE GİRİYOZZ GÜLER LE SENDE GEL KENDİMİZİ KAZAK ÖRMEYE ADIYCAZZ RAHATLAMAK ADINAA NAPALIM :hulya: :hulya:

kendine mi örücen yoksam bebişe mi..
bende örgüyü çok seviyorum.. pisiko terapi gibi geliyo bana..
bebişimede pek çok şey ördüm.. şimdide kendime içerde giymeye lla yelek örüyorum.. sıkıldım hep koyu renklerden.. şöööyle güzel bi lila aldım.. gözüm gönlüm açılsınzemuszemus
ahanda aynen burenk:hulya:[/QUOTE]

EEE CANIM BEN ANLAMAM O KADAR BEBİŞ E ÖREMEM Kİ KAYINVALİDEM BAŞLIYCAK BEN ÖRÜCEMM KOLLARI FELAN BERABER YAPICAZZ ZAMANLA ÖĞRENİRİMM AMA İŞLERİ BÜYÜTÜP TRİKO İŞİNİ GELİŞTİRİRSEMM ÖRERİM BURDAKİ TÜM YEĞENLERİMEE BICIR BICIRR BİŞEYLERR :hulya:

HOŞGELDİNNN CANIMM NASILSINN VALLA TOPİK ESKİSİ GİBİ DEĞİL RAMAZANDAN SONRA BİR TÜRLÜ TOPLANAMADIK BİR ARAYA ESKİDEN YAZMAYA YETİŞEMİYORDUKK PEHHHH ESKİ GÜNLERRR KAZAK İŞİNE GİRİYOZZ GÜLER LE SENDE GEL KENDİMİZİ KAZAK ÖRMEYE ADIYCAZZ RAHATLAMAK ADINAA NAPALIM :hulya: :hulya:

canım inanırmısın ben ilk evlendiğimde kociş canım sıkılmasın diye bana yünle şiş ve örgü kitabı almışitı yünün bir kısmı kırmızı rankte bir kısmıda tam bu renkte lilaydı:hulya:
ve ben neler neler ördüm eee 7 yıl dile kolay artık yapacak bişide kalmadı:gitme:

Kızlar hepınıze ıyı akŞamlar ıyı haftasonları pazartesı kısmetse gÖrÜŞÜrÜzzz

selam kızlar.benim aşılama sonrası 8. günüm sabah hcg bakıldı değer 2.20 çok merak ediyorum 1-2 gün içinde yükselirmi diye.deneyimi olan varmı.sizce değer iyimi kötümü.dr yokru ona danışamadım akşam sorucam.ama akşamı nasıl ederim bilmiyorum..
canımyukselır inş endıselenme sen içini ferah tut

geldim kuşum seni yakaladığıma çok sevindimdelikafaduldendelikafadulden
bu sanaŞeniz buda yeğenimeŞenizgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kadrişim sende geleceğin annesisin inşallah 5 ekimde topik inlayacak rabbimin izniyle dualarım seninle:)
canım benım tesekkurler nıluferım ıannakı msjın gözlerını doldurdu içim bı hopp ettı:):gitme:
ayy evt canım ya topıke eytısemıyodum geyık topıkı bıle acmıştıuk ama :KK43:)
Kızlar hepİnİze İyİ akŞamlar İyİ haftasonları pazartesİ kısmetse gÖrÜŞÜrÜzzz
iyi tatiller

papatyanil bana yazdıklarını okudum tatlım
demek senin yumurtan geç çatladı öylemi nasıl oldu bi anlatırmısın belki içim rahatlar

canım benim yumurtam büyümemişti ve tedavi yarım kaldı adetim 1 hafta geçti ve test yaptım çıkmadı 18 gün geçti adet olmadım dr ileç verdi adet söktürücü ve gebelik testi yapıldı ve ben hamileydim çatlatma iğnesi vurulmadığım halde yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlamıştı bence senin çatlatma iğneni vurulalı 18 gün olmuşsa yumurtan çatlamasa bile adet olurdun inan bana çünkü benim yumurtam çatlamadığı ve kist olduğuda olmuştu ama adetim zamanında gelirdi canım bence sen hamilesin(inşallah) üzme kendini inşallah geç çatlamıştır yumurtan da testlerde gösteememiştir veya da çok sıkıntı ettin kendine adetin ondan gecikti:KK43: çünkü klomen kullanıpta çatlatma olan insanın adeti gecikmez hamile değilse ancak strestendir inşallah hamilesindir canım:)

canım benim yumurtam büyümemişti ve tedavi yarım kaldı adetim 1 hafta geçti ve test yaptım çıkmadı 18 gün geçti adet olmadım dr ileç verdi adet söktürücü ve gebelik testi yapıldı ve ben hamileydim çatlatma iğnesi vurulmadığım halde yumurtam büyümüş ve kendiliğinden çatlamıştı bence senin çatlatma iğneni vurulalı 18 gün olmuşsa yumurtan çatlamasa bile adet olurdun inan bana çünkü benim yumurtam çatlamadığı ve kist olduğuda olmuştu ama adetim zamanında gelirdi canım bence sen hamilesin(inşallah) üzme kendini inşallah geç çatlamıştır yumurtan da testlerde gösteememiştir veya da çok sıkıntı ettin kendine adetin ondan gecikti:KK43: çünkü klomen kullanıpta çatlatma olan insanın adeti gecikmez hamile değilse ancak strestendir inşallah hamilesindir canım:)

canım çok sağol o kadar rahatlattınki beni
Allah senden razı olsun ben reglimi bekliyorum inan gelsin diye gözüne bakıyorum
artık bebiş yoksada kist filan olmasın diye korktum ama araştırdığım kadarıyla en geç 17.gün regl görmüş herkes hem benim 3 tane yumurtam vardı birinden biri çatlamıştır herhalde
kendimi rahat bırakmaya çalışayım biraz tekrar çok teşekkür ederim

ayşecim sakın sıkma canını inşallah hamilesindir 1 hafta daha azıcık sabret sonrada test yaparsın inşallah bizde burada halay çekeriz:)

offff oofff ne güzel valla balık yiyeceğiz desenecokacimcoook
kısss balık doğurganlığı arttırıyormuş bol bol ye:)

X