Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar aŞılamam oldu 4tu evegeldıgımz ,
saĞolsun annemler evdeydı yemktı caydı derken Şİmdİ gİttİlerbnde eŞİmdne 5dkkalıgına İİzn aldım sıze yazım deİdm yarın sabh gİrerİm nete :) Öptum sİze kendınıze Çokİyİ bakın dualrın benımleydı bugun bunu hıssettım ve hersey Çok guzel oldu.
İnŞ 2haftasonra guzel hebr evrmkte nasİp olur 4 kasımda kan tahlılmız var buarada.

canımmmmmmm arkadaşımm inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhh 4 kasım bayram günümüz olur inşallahhhhhhhhhhhhhh

:1hug:canımmmmmmm geçmişi okurken son sayfaya bakmamışım burdasın ne güzel
evet Rabbim meleğimin sağlığını versinde ben çekmeye bin kere razıyım tabiii
İnşallahh sende en kısa zamanda o mide bulantılarını yaşarsn tatlımmm (gerçi çok ii olmuyo ama içinde olduğunu hissetmesi bile güzel ondan razı oluyorsunkaydirigubbakcemile3)

küstüm bıkerem ben hıhzemuszemuszemuszemus
sagol fıstıgım ıyı dıleklerın ıcın sevıyorum senı kib:asigim:eek:puyorumnanaktan

arkadaşlar ben adet olduğumu yazmıştım farketmediniz herhalde yeni tarihim 4 kasım...inşallah hamile oluruz bi dahaki aya...
düzeltirim hemen bidenem sen nasılsın iyimiiisnopuyorumnanaktan

inşallah bebişin gelir kadriye bugun dua ettim sana
kuşum bugün nasılsın.. aklımdasın hep. inşlh bu ay bebişin sesinledir:Saruboceq:

sat 25 eylül klomen kullandım 6 ekimdede çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
bidenem inşlh şu yediğimiz iğneler artık son bulurda gelir bebişimiz:Saruboceq:

gÜlerİm ne ka gÜzel bİ lİste olmuŞ bu bÖyle :)

opuyorumnanaktansağol gülüm dee

kııız senin ne işin var netin başında:eek:lmaz: git yat bakeem:eek:lmaz:
yoksam akşam millete çay yapmaya senmi kalktın:eek:lmaz: bırak herkez kendi işini kendisi görsün.. sen yat bacım.. fırsat bu fırsat.. yapsın millet sana yemek.. hep senmi onlara yapıcanzemuszemus

bu arada nasılsın nasıl geçtiii..
bak sakın ilk günler yat.. ayaklarını yukarıya doğru kaldır öyle yat.. zemuszemus
ahh ben yakın olacaktımki.. bak ben seni ayağa kaldırırmıydım heeçç.. suyunu bile yanına getirirdim.. bitek WC ye kaldırırdım seniopuyorumnanaktan keşke yakın olsaydık.. bi koşu gelip, bakardım sanaopuyorumnanaktan

ağrın falan farmı.. gerçi daha çok yeni.. bak progestan larını iç.. kötü oluyorum diye içmemezlik etme sakın.. :eek:lmaz:

nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????

sağol kuşşum asıl sen nasılsın.. opuyorumnanaktan
bizim yiğen azcuuk yaramaz olceek galiba:emir_bebek::emir_bebek:

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***
Ayşeyıldırım…….. 20 ekim
Bijoux ……………22 ekim
Beci ………………23 ekim
Crocusu ………… 25 ekim
Reyoo …………….25 ekim
Rufeyda Serra …….26 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Selocan85 ………… 7 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Cany ………………10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
Bilcan ……………...13 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Nur1111 …………. 17 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim

Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle:Saruboceq:)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Leylim ……………...19 kasım

**Eylül ayının güzel hamişleri**:nazar:
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx : CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **:nazar:
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

herkese günaydııııın
evor7z72820302.jpg

bidenem yeterki kelebeğin göbüşüne konsun seni ozaman hamiş listesinin en başına yazıcazz

iyiyim canım ne olsun hep aynı bi numara yok şu presedden önümüzdeki ay için sipariş vereceğim o kelebek te pek nazlı çıktı bazen diyorum hiç gelmeyecek bu velet sen nasılsın neler yapıyorsun

iyiyim ayşecim biraz daha bekle bence daha çok erken dedim ya ben 10 günde test yaptım çıktı belki seninde geç döllenmedir inşallah hamilesindir

ayşecim ben inanıyorum bebişin gizleniyor senden.. anlaşılan, canı annesiyle saklambaç oynamak istiyo:emir_bebek:

herkese günaydııııın
evor7z72820302.jpg

canım benim sana da günaydın...iyiyim gülercim sen nasılsın...bu ay aşılamaya geçicez demiştim ya yumurta takibi yapıldı ve çok fazla yumoş uyarılmış 7-8 tane rn büyüğü de 25 mm çapına ulaşmış...drum 18-22 arası olması normal dedi seninki hipersitimüle olmuş dedi yani fazla uyarılmış...bu ay atlayalım siz evde çalışın dedi...bi dahaki ay daha düşük dozla başlayalım dedi...işte ben de haberler böyle canım...klomen ben de cozuttu yani anlıcaan...sen neler yaptın canım...

X