Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim ayşecim biraz daha bekle bence daha çok erken dedim ya ben 10 günde test yaptım çıktı belki seninde geç döllenmedir inşallah hamilesindir

inşallah bebişim beimledir ama şöyle ir durum var
en geç yarın regl olmasam 2 neden den olabilir
1 hamileyim inşallahhhh
2 yumurtam çatlamadı kist oldu

ayşecim ben inanıyorum bebişin gizleniyor senden.. anlaşılan, canı annesiyle saklambaç oynamak istiyo:emir_bebek:

inşallah vardırda gizleniyodur eninde sonunda çıkartırım ben onu yeter ki göbüşüme konmuş olsun

kuşum her işte vardır bi hayır.. demekki bebişin aşılamaya gerek duymadan kendiliğinden gelmek istiyo..
bak şansın çok fazla..

sen klomeni kaçtane içiyodunki bu kadar çok oldu..

ben mi.. ben hep aynı.. bayram yaklaşıyo.. yine korkularım başladı.. millet soracak diye.. ee görümcemde hamiş(ocakta doğum yapacak kısmetse) yine millet dyecek.. "bak o evlilik senesin de aldı bebişi. sen nezaman alacan diye" inanırmısın bu aflardan çok sıkıldım vede yoruldum.. toplum içine girmeye çekinir oldum..
ama Rabbim büyük.. Allaha havale ediyorum onları

Kızlar aŞılamam oldu 4tu evegeldıgımz ,
saĞolsun annemler evdeydı yemktı caydı derken Şİmdİ gİttİlerbnde eŞİmdne 5dkkalıgına İİzn aldım sıze yazım deİdm yarın sabh gİrerİm nete :) Öptum sİze kendınıze Çokİyİ bakın dualrın benımleydı bugun bunu hıssettım ve hersey Çok guzel oldu.
İnŞ 2haftasonra guzel hebr evrmkte nasİp olur 4 kasımda kan tahlılmız var buarada.

CANIM hayırlısı olsun inşallahh dün hep aklımdaydınn dua ettim hep Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh hepimizi tez saatte bebiş sahibi yapsınn

nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????

canımm biz iyiyizz asıl sen nasılsınn bebişş nasıllll ohh iyi olmuşşş izin işi dinlenirsinnn evde

bu arada selammm herkeseee gülerimmm nasılsınnn olcay sen nasılsınn canımm kısssssss nurtennn nerelerdesinn bakimmmm

hanımlar ben 7 haftalık hamileyim allahım sizede gösterir inş bebişlerinizi kısa zamanda hepinize kucak dolusu selam:nazar::CüvCüv:

kuşum her işte vardır bi hayır.. demekki bebişin aşılamaya gerek duymadan kendiliğinden gelmek istiyo..
bak şansın çok fazla..

ben mi.. ben hep aynı.. bayram yaklaşıyo.. yine korkularım başladı.. millet soracak diye.. ee görümcemde hamiş(ocakta doğum yapacak kısmetse) yine millet dyecek.. "bak o evlilik senesin de aldı bebişi. sen nezaman alacan diye" inanırmısın bu aflardan çok sıkıldım vede yoruldum.. toplum içine girmeye çekinir oldum..

Canımcım etrafındakileri kafana takarsan işin içinden çıkmazsın.Seni görümcenle kıyaslayanlara "çocuğa bakacak olan biziz.Kendimizi ne zaman hazır hissedersek o zaman yaparız.bırakın da buna biz karar verelim" de yerimseniben Ama inşallah dilerim Rabbimden önümüzdeki bayram soranlara "ben zaten hamileyim" dersin.Benim eltim benden küçük (gerçi bizden önce evlendiler) 2.5 yaşında oğlu var, görümcemin de 2 haftalık ikizleri var.Ama bunlar benim için kıyas değil.Bizim oldu mu olacak mı diye stres yapmamız lazım.Kırmızı kart görünce tabi ki insan üzülür ama napıcaz "offf ya niye olmadı" demek yerine "Allah'ım sen her şeyin hayırlısını ver.vardır bir bildiğin" deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz.ok?hepinizi öptüm.:1hug:

hanımlar ben 7 haftalık hamileyim allahım sizede gösterir inş bebişlerinizi kısa zamanda hepinize kucak dolusu selam:nazar::CüvCüv:

Tebrik ederim.Rahat bir hamilelik dilerim.Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.:1hug:

bak şansın çok fazla..

canım ben klomeni adetin 3. gününden itibaren günde 2 kere 5 gün içtim..günde bir yeterliymiş aslında benim için...inan ben de bayramda sırf bu yüzden memlekete gitmek istemiyorum...eltimin 2 çocuğu var...herkes sizin hala yok mu diye merak ediyor soruyorlar da çok sıkılıyorum hiç cvp vermek istemiyorum aynı canım ben de senin hissettiklerini hissediyorum inan...rabbim bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

nilüferim,nurtenim,çiğdemim,gülerim,mürvetim,cananım,aysecim nasılsınızz??
mürvetim ne oldu kuşum neden bıraktın bizi inşallah iyisindirr tatlım...
kudretcim ve esracım siz nasılsınız güzel anneler?????????

teşekürler canım iyiyiz Allah a şükür ama sen biraz meşekatli geçiriyorsun Rabbim yardımcın olsun az kaldı biraz daha dişini sık canım 1 ay sonra geçer inşallah biz de cumartesi dr gidecez inşallah pıt pıtları duyarız Rabbim bütün herkese bu güzel duyguları en kısa zamanda tattırsın:Saruboceq:

oh beeee kıslar naber
2 gündür işyerinde net yoktu
mahvoldum kk ya giremeyince
evdede fırsatım olmadı nasılsınız bakem

oh beeee kıslar naber
2 gündür işyerinde net yoktu
mahvoldum kk ya giremeyince
evdede fırsatım olmadı nasılsınız bakem

Canımcım etrafındakileri kafana takarsan işin içinden çıkmazsın.Seni görümcenle kıyaslayanlara "çocuğa bakacak olan biziz.Kendimizi ne zaman hazır hissedersek o zaman yaparız.bırakın da buna biz karar verelim" de yerimseniben Ama inşallah dilerim Rabbimden önümüzdeki bayram soranlara "ben zaten hamileyim" dersin.Benim eltim benden küçük (gerçi bizden önce evlendiler) 2.5 yaşında oğlu var, görümcemin de 2 haftalık ikizleri var.Ama bunlar benim için kıyas değil.Bizim oldu mu olacak mı diye stres yapmamız lazım.Kırmızı kart görünce tabi ki insan üzülür ama napıcaz "offf ya niye olmadı" demek yerine "Allah'ım sen her şeyin hayırlısını ver.vardır bir bildiğin" deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz.ok?hepinizi öptüm.:1hug:

çok doğru söylüyorsun canımm ama işte insann içten içe çok üzülüyor benim arkadaşım benden 3 ay sonra evlendi şimdi hamilee ben ona üzülürken bir düşündümm ki amcamın kızı 8 yıllık evli anca geçen ay tüp bebek yaptılar ikiz tutmuşş ama biri düşmüşş şimdi diğeri gitmesin diye yatıyorrr şükürler olsun inşallah bebişii tutarr rabbim tez zamanda hepimize versinn

canım fena sayılmam regl olmadım sabahki test yine negatif
offffff eğer yarında olmazsam ya bebiş var yada nurtopu gibi kistlerim:KK43:

İnşallah yarın sabah güzel haberler verirsin.İçini ferah tut.gecikmenin sebebinin bebiş olmasını tüm kalbimle isterim.opuyorumnanaktan

X