Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

xtubisx canım gebelik belirtileri topiğinde akıntından bahsetmişsin bendede yoğun krem gibi beyaz kokusuz bi akıntım var 4 5 gündür seninde böylemiydi

Yaaa hanımlar bu belirtileri okuyorum okudukça da kendimi dinliyorum ve sonunda psikopata bağlandım :bbo: 29 Ekimde regl olmamayı bekliyorum umarım bebişim vardır. Ama bende şu anda akıntı falan yok.Yani her zamanki gibi akıntılar. Sadece zaman zaman içten içe biraz bulantı gibi bişey var. yani öyle öğürme falan değil ama bir an midem bulanıp sakinleşiyo.Belki de psikolojik olarak diyorum. Bir de ara ara rahim kısmında hafif bir ağrı oluyo.Gaz sıkıştırması gibi ama gaz yok bir ağrı oluyo bi an ve geçiyo.Allahım inşallah hamileyimdir.Buraya yazmasam içimde kurup kurup daha beter oluyorum. :çok üzgünüm:

kan sonucumu aldım arkadaşlar 336.76 :nazar: :nazar: :nazar: allahım tamamınada erdirir inşallah :Saruboceq:

Aman sakın gelmesin yaaa bebiş olsun o sancılar inşallah. bebek tutunurken de öyle sancı olurmuş ya inşallah öyledir

inşallah yerleşme lekesidir canım kaç gün geçtin gününden canım

gelmez inşallah hayırlısı olsun canım benimde karnım ağırmışdı önceki sabah

inşallah kızlar inşallah gelmez
bebişim yapıyodur inşallah

kan sonucumu aldım arkadaşlar 336.76 :nazar: :nazar: :nazar: allahım tamamınada erdirir inşallah :Saruboceq:

Ayy ne güzel haberler bunlar yaaa bunları duyunca benim de umudum ve heyecanım artıyor.Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım bebişini. Bizlere de en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Seninki bizimkilerin abisi-ablası olacak :)

ayşecim hani demiştin ya peynirimsi bir akıntı var diye pıhtılı şekilde diye şimdi star tv de dr öz show'u izliyordum vajinadan bahsediyorlar o tarz akıntı mantardan dolayı olur dedi. eğer hamilelik yoksa bi doktora git istersen tatlım

ayşecim hani demiştin ya peynirimsi bir akıntı var diye pıhtılı şekilde diye şimdi star tv de dr öz show'u izliyordum vajinadan bahsediyorlar o tarz akıntı mantardan dolayı olur dedi. eğer hamilelik yoksa bi doktora git istersen tatlım

canım onu bende duydum ama kaşıntı ve kötü kokuda olmalı diyor
bendeyok tatlım ama yinede doktora gidicem tabi

canım benim lekelenmem yok
ama bilgenin dediği gibi zar şeklinde akıntı bendede oldu pazar günü inşallah benimde bebişim gelmiştir

Vallahi ayşecim bu konuya girdiğimde ilk seninle konuşmuştuk ve çok yakın hissetmiştim kendimi sana. En az senin kadar duacıyım hamile olman için. Vallahi seni bilmem ama ben dayanamam pazar'a kadar yaaa :) :) daha önce kanda baktırsanaaaaaa :smiley-cool::smiley-cool:

X