- 21 Kasım 2008
- 1.568
- 8
- 41
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.381
yaaaaaaaaa niye olmadı yaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben hastalanmadımdün sabah bir iki damla kan geldi daha bişey yok
kızlar karnımda bi sancı var gelmesin kırmızılar yaaaaaaaaaaaaa
inşallah yerleşme lekesidir canım kaç gün geçtin gününden canımkızlar ben hastalanmadımdün sabah bir iki damla kan geldi daha bişey yok
kızlar karnımda bi sancı var gelmesin kırmızılar yaaaaaaaaaaaaa
kan sonucumu aldım arkadaşlar 336.76 allahım tamamınada erdirir inşallah :Saruboceq:
Aman sakın gelmesin yaaa bebiş olsun o sancılar inşallah. bebek tutunurken de öyle sancı olurmuş ya inşallah öyledir
inşallah yerleşme lekesidir canım kaç gün geçtin gününden canım
gelmez inşallah hayırlısı olsun canım benimde karnım ağırmışdı önceki sabah
kan sonucumu aldım arkadaşlar 336.76 allahım tamamınada erdirir inşallah :Saruboceq:
inşallah kızlar inşallah gelmez
bebişim yapıyodur inşallah
ayşecim hani demiştin ya peynirimsi bir akıntı var diye pıhtılı şekilde diye şimdi star tv de dr öz show'u izliyordum vajinadan bahsediyorlar o tarz akıntı mantardan dolayı olur dedi. eğer hamilelik yoksa bi doktora git istersen tatlım
amin canım bilgenin bebişii zar göndermişti seninkide leke göndersinnnn
canım benim lekelenmem yok
ama bilgenin dediği gibi zar şeklinde akıntı bendede oldu pazar günü inşallah benimde bebişim gelmiştir