- 21 Kasım 2008
- 1.568
- 8
- 41
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.361
çok saol canım bilgilerin içinde ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inşallah değerin tavan yapar senin adetlerin çok uzunmuş yaaa iyi sabır vallahi
sabrın sonu mutlu olmuş ama ne güzel
canım ilgin için sağol akıntın olmuşmuydu nasıldı ben en çok ondan ümitleniyorumda
canım günaydın, burda bişeyler yazdım ama kimse oralı olmadı.
Sadece hamile kalanlara cevap yazdılar. Çok kırıldım.
sen bi fikir ver canım. bende pco var,regl günümü 5 gün geçti. pazar günü test yaptım ama çıkmadı. belki geç yumurtlamışımdır, kan testi yaptırsam çıkar mı?
sen bi fikir ver canım. bende pco var,regl günümü 5 gün geçti. pazar günü test yaptım ama çıkmadı. belki geç yumurtlamışımdır, kan testi yaptırsam çıkar mı?
Samyeli bende cevap yazayım sana pko olduğunu söylemişsin benim arkadaşım da pko'ydu ve hatta doktor genç anne olmalısın demişti hamile kalman zor olacaktır demişti ama d.kontrol hapını bırakınca hamile kaldı hemen doğum yaptı ve bebeği 6 aylıkken yine hamile kaldı :)
genelde idrar kitlerinde regl'i 2 gün geçince bile çıkacak hassasiyette fakat kişiden kişiye hormon düzeyi değişiyor. bence sen garanti olsun diye kan testi yaptır.
Samyelicim hamile kalma sürecini planlı mı yapıyorsun yani doktor kontrolünde mi?
pko nedeniyle hamile kalman zorlaşmış ve doktorunla bunu paylaşıyorsan sanırım hamile kalma sürecini de doktorunla planlaman daha iyi olur. Çünkü pko da biraz daha zorlaşıyor hamile kalma durumu.yumurtlama dönemini tespit edip o dönemde yoğun ilişki ile bence şansını arttırmalısın
gelişmeleri bişekılde hber ederım ben size gulere msj atarım onunla haberlşirim zatı oda sıze yazr artık
“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””
***Ekim ayının umut dolu yürekleri***
Ayşeyıldırım…….. 20 ekim
Bijoux ……………22 ekim
Beci ………………23 ekim
Crocusu ………… 25 ekim
Reyoo …………….25 ekim
Rufeyda Serra …….26 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim
*ekim ayı bekleyenleri*
esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Kukuleta09 ……….. 7 ekim
Selocan85 ………… 7 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Cany ………………10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
Bilcan ……………...13 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Nur1111 …………. 17 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Richberry ………… ???
***Kasım ayının umut dolu yürekleri***
Şeker pembe………. 1 kasım
Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Leylim ……………...19 kasım
**Eylül ayının güzel hamişleri**
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
**ekim ayının güzel hamişleri **
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.
Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur
NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:
samyeli canım ben yazdığın soruyu görmedim bende pko luyum ama şimdi hamileyim çok şüükür benim adetim 10 gün geçince idrarda öğrenmiştim bence seninde erken olabilir ama kesin sonuç için kanda baktırabilirsin kanda kesin çıkar çünkü bu arada ben temmuz ayında 27 gün gecikmeli adet olmuştum gülerim sağolsun soğan suyunu dene demişti onu içtim ama fazla içemedim ağustosta 3 gün erken oldum bildiğim kadarıyla soğan suyu kistlere birebir iyi geliyo benimkileri söküp attı ve o ay hamile kaldım sende dene bence faydası olacaktır
canım benim adetler düzensiz geçen ay 23 gün üstüne ondan önceki ay 43 gün üstüne adet olmuştum şimdide 44 gün yaptım silik çizgi çıktı bu sabah idrarımla yaptım daha netti
39 günlükken yaptığımda hiç çıkmamıştı dünkü kan tahlilinde değer sadece pozitif dendi bende değerimi öğrenmek için bugün tekrar kan verdim başka sormak istediğin varsa cevaplayabilirim dua edin inşallah yüksek çıkar değerim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlarrr geçmişten geliyommm anca geldimm Gülerimmmm canım nasılsınn liste sana geçmişşş hayırlı olsunn hepimizi hamile yazmak nasip olsun inşallahhhhhhh nurtişşşş nabıyon canımm şuan yoksun ama arada geliyon görürsünnn KIZLARRR FOLİKLERRRR İÇİLDİMİİİİİİ
[
CANIM benim adetlerimde öyle 30 dada oluyomm 40 da da hesaplayıcı bile hesaplamıyoo yumurtlama dönemini ama dr a gittim düzenli dedi arası açıkta olsa hastalanmak düzenmişşş inşallahh bende bu düzenli düzensizlikte bebiş tuttururumm