Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar hala beklemedeyim adet olmadım ama her an olcakmış gibi wc ye gidip duruyorum bir az önce test yaptım çift çizgi çıktı ama kasıklarım çok agrıyor

canım çift çizgi çıkmış bence bi test daha al dene çift çıkarsa garantidir. ben çifterli alıyorm testleri,pozitif çıkarsa bi daha emin olmak için yaparım die ama hep teek :KK43: bu ay umutluyum.insallah hamişsindir,iyi haberlerini bekliyoruz :):dance:

saolun kızlar hakıkaten burdan öğrenecğim çok sey var daha yenı evlıyım ve bu konuları daha once hıc dusunmemıstım yanı bebek konusunu inş. isteyen herkese Rabbim nasip eder anne olmayı

canım çift çizgi çıkmış bence bi test daha al dene çift çıkarsa garantidir. ben çifterli alıyorm testleri,pozitif çıkarsa bi daha emin olmak için yaparım die ama hep teek :KK43: bu ay umutluyum.insallah hamişsindir,iyi haberlerini bekliyoruz :):dance:

canım zaten 2 tane test yaptım ikisdide çift çıktı ama ilk yaptıgım daha belirgin di.yarın birde başka marka test alıcam bakalım hayırlsı

dilekcim tebrikler şimdiden darısı başımıza inşallah kan testi yaptır bence artık beklemene gerek kalmamış yani hadi yaptır testi pozitif sonucuyla dön bizlere cnm:teytey::teytey::teytey:

dilekcim tebrikler şimdiden darısı başımıza inşallah kan testi yaptır bence artık beklemene gerek kalmamış yani hadi yaptır testi pozitif sonucuyla dön bizlere cnm:teytey::teytey::teytey:

saol canım umarım öyledir.ama hala her an adet olcak gibiyim bilmiyorum artık hafta içi gitcem doktora ilçedeyim doktor falan yok maalesef burda neyse canım umarım herşey yolundadı bende burda sizinle paylaşırım

hosbulduk benim 27simde olmam gerektı yanı adetımın ılk gunu 27i olcaktı ama olmadı daha
gecıklıbu 8.ci gun
aa ben beklemek ıstıyyorum ıyıce bellı olsun dıye[/QUOT

cn mben hiç bu kadar beklene dek gelmedim daha ben mesela adet olmama 1 hafta varken öğrenmiştim hamilelişklerimde iyi sabırlısın valla ben bekleyemiorum ve bnm gibi çok fazla burda gerçi adetten 10 gün geçmesi gerekir diolar da ben anlamıştım ondan da beklemedim sende hissediosundur zaten bebiş var sanırım bu kadar zamandır gelmediğine göre adetin hadi hayırlısı güzel haberler bizlere

saol canım umarım öyledir.ama hala her an adet olcak gibiyim bilmiyorum artık hafta içi gitcem doktora ilçedeyim doktor falan yok maalesef burda neyse canım umarım herşey yolundadı bende burda sizinle paylaşırım

allah yardımcın olsun güzelim hiç sıkıntı yapma zaten hamileliklerde de sancılar oluyo kafana takma inşallah güzel haberlerle dönersin bizleree

ne zamanmdır bekliosunuz bebiş dilekcim ayrıca buda meraktan şırnaktaki görevin nedir öğretmelik falanmı benim eşimde memur da ziraat mühendisi bizimde tayin işmiz var yakınlarda bi ihtimal oralara bi yere gideceğiz merak ettim de yaşam şartlaı nasıl biraz konunun dışına çıktım sanırım

bursercim polis memuruyum canım 1 ay kaldı tayinler açıklanmasına.2 yıldır burdayız

mrb kizlar sudecim ben hala adet olmadim 3gün daaha bekleyp test yapcam canim.hamislik belirtilerimde var ama 3gün daha beklimya.normelde benim adetim hic gecikmezdi hatta erken gelirdi ama busefer gecikti umutluyum canimya

canım benimki de 20 mayıs ama ben ancak 28 i gibi yazabilirim cevabını. cunku 26'sına kadar olmayacagım. bu tatil insallah hayırlı olur. bizim de bu ay 6. ay. olacak.

mrb kizlar sudecim ben hala adet olmadim 3gün daaha bekleyp test yapcam canim.hamislik belirtilerimde var ama 3gün daha beklimya.normelde benim adetim hic gecikmezdi hatta erken gelirdi ama busefer gecikti umutluyum canimya

hadi bakalım canım..inşallah güzel haberler verirsin bizlere...yanlız çok bekleme kıss bi test yapabilirsin aslında...yerimseniben

Canım hayırlıolsun gözünaydınn:teytey::teytey:
Darısı başımıza:1rolleyes:

X