- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.361
ya tontişim özeline attım yaklava: yoksam atamadım mı:roflol:
ay bilirm o beklemyi eşimde gecen yıl gitmişti ama 1aylıgına ay çok zor gelmişti alallah eşlerimizden ayırmasın artık insanın tum hayatı eşi oluyo aileis bıyerde kalıyo dimi kızlar
yok be kuzum gelmedi. gelse hemen cevap verirdim zaten sırnaşık şey ben genelde sabahım körüne kadar burdayım çünkü
fethiye bana çok yakın biliyosun değilmi :))) bi çay ısmarlim sana pamukkalede sırnaşık şey
ay bilirm o beklemyi eşimde gecen yıl gitmişti ama 1aylıgına ay çok zor gelmişti allah eşlerimizden ayırmasın artık insanın tum hayatı eşi oluyo aileis bıyerde kalıyo dimi kızlar
dıptıs canım ben hersene geliyorum fethiyeye :sm_cool: belcekız plajındayım yakınmısın :teytey:
bilmemki ben hiç fethiyeyi :roflol: daha yeni taşındık şakkıdı ben bu yat limanı tarafındayım. merkezdeyim yani jeyyar
yakın yakınnn yaza 3 kişi olarak çay içmeye uğrarız biz sana sırnaşık şey ay ne yüzsüzüm sorla davet ettiriyorum kendimi:roflol:
slm canım bence maydanoz konuusnda tam tersini duydum bbek isteyenler kullanmasındiye duymuştum ben idrar yollarınıtemızlediği için kuyllanmamak gerkiyomuş yumurtanın tutunmasını zorlaştıryormuş
slm arkadaşal benimde 17sinden 17sine oluyor peki benim nezmandır yumurtlamam doktorum ksin sugün demiyor 10 ile 20si arası bekle diyo 14.günde olıur diye söyluyorlarya hani yumurtalamay.gerci yazmıştım ya benim ilişki sırasındada kanamn oluyordu.gerci bu ay olmadı sadece aedt sonrası ilişkide oldu olda aedtim tam bitmmeişitr diye duşunduk siz ne diyosunuz kızla rbukonuda fikriniz varmı doktor hamileliğe engel değil demişti ama.
bugün sabah oldum mutsuzummmmmmmmm
sudenazcım ben kadriey aybna yazdıgın msjı bikez okuduma ma msj bıda bulamıyorumya
ayyy canım yaa çok umutlanmıştım sende inan hamileyim diye bağırdığın zamanı dörtgözle bekliyordum...
bir dahaki sefere çok çalış olurmu...:1hug:
moralini yüksek tut..vakti ve zamanı gelince rabbim verecektir sana güzel bir melek...kal sağlıcakla...a.s.
Ben 33 üm bilmiyorum listede benden büyük var mı?GErçi evleneli 10 ay oluyor ama... Yine de tüp bebek mi denesek acaba diye geliyor aklıma. Benim tüplerim tıkalı idi film çekilirken açıldı ikisi de. Aslında 10 değil 2 aydır deniyoruz biz de. içimden bir ses diyor git tüp bebek yaptır ikizlerini al bi kerede kurtul doğum işinden :)