Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

seni gidi kestirmeci uyanık seniiiii.....:eek:klava: ne boşa para verecen..senin derdin belli kocişle biraraya gelemiyonuz :eek: yoksa oooooooooooooooo çoktan olurdu....

tutup kolundan bi getiremedin herüfü :mymeka:

Doğru söylüyorsun şekerim de adamın yazın hep seyirleri görevleri oluyor ne yapayım :sm_confused: dicem ona sen bırak spermleri hastaneye ben kendi kendime hamiş kalırım sırnaşık şey Ama kararlıyım bi kaç aya buraya adımı yazdırıcam kısmetse. Kardeşim bu ay aşılama yaptırcak. Önce onun için diliyorum sonra bu listedeki herkes için en son da kendime ... :teytey::teytey::teytey::dance::dance

ee attalım iyide yaparlarmı hemen tup bbek enaz 1yıl diyolar zaten tup bbek dedğinde buguyn git yarın yaparlar gibi bişey değilki tahliller falan bence bıraz daha bekelyin

Kadriyecim doğru söylüyorsun henüz çok erken ama 30 yaşını geçince 6 ay denemeyi yeterli görüyor doktorlar tüp bebek için. Benim eşim de deneyelim dedi bir sene ama iyi ki gidip kontrolleri yaptırmışım. yoksa bilemeyecektik tüplerin tıkalı olduğunu boşu boşuna zaman kaybedecektik. Buradaki tüm arkadaşlara tavsiyem önce hem kendileri hem eşleri genel bir kontrolden geçmeleri sonra bir sorun yoksa gebelik planlamaları. Sevgiler...

kadriyecim sen sormuşsun kısaca bende yazayım 23 yaşındayım bende 3 yıllık evliyim ilk sene 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim uzun bi aradan sonra bi dış gebelik geçirdim 3 ay önce 2 aya verdik tekrar denemeye başladık...kısmet artık inşallah bundan sonrası iyi olur halime bin şükür çünkü dış gebeliği ameliyata gerek kalmadan atlattım kendimi hiç üzmüorum sıkıntıda yapmıorum artık yaşadıklarım çok büyük ders oldu bana önce sağlık die dileyip sonra hayırlı bebekler dilemek gerekio die düşünüorum aslında içinden geçenleri çok fazla ifade edemiorum..AMA LÜTFEN KISA ZAMANDIR BEBİŞ İÇİN UĞRAŞAN ARKADAŞLAR SIKINTI YA ÜZÜLMEYE GEREK YOK SABREDİP BEKLEMEK VE HAYIRLISINI İSTEMEK EN SON ADET OLDUM DİE AĞLADIĞIM KENDİMİ ÜZÜP BUNALIMLARA GİRDİĞİM O AY DAN SONRA DIŞ GEBELİK YAŞADIM......ZAMANINDA ADET OLABİLMEK BİLE ÇOK BÜYÜK Bİ SANŞ MIŞ ÇÜNKÜ HİÇ YUMURLAMAYAN 6 AYDA Bİ ADET OLAN ÇOK İNSAN VAR...ADET OLUNCADA ÜZÜLMELİM HAMİŞ ARKADAŞLARA ÇOK SEVİNDİĞİMİZ GİBİ ADET OLUPTA ÇOK ÜZÜLDÜM UMUDUM KALMADI DİYEN ARKADAŞLARADA ÇOK ÇOK ÜZÜLÜYORUZ HEP BERABER DESTEK OLUP SIKINTI YAPMADAN BEKLEYELİM BEBİŞLERİMİZİ...NE DERSİNİZ??????????????????a.s.a.s.

slm cnım
izmirn nersei ben menemndeyim.bzimde 3yıl dolacak temuzda ama sanki 30yıllık evliymişz gibi yıprandık ya çok uzun geldi bzie.inş duaların kabul olur unkü çok guzel bi duygu hamile olmak annelik falan 1kere atttim çünkü.çok özel bişey ay bı kadının başına gelbilecek en güzel sey bence

katılıyorum canım Şeniz inşallah hepimiz tekrar tekrar tadarız bu duyguyu. benimde 2 düşüğüm oldu malesef :çok üzgünüm: nasip değilmiş demekki. ben bornovadayım yanlız fethiyeye taşındım iş durumundan dolayı :icecream: buraya annemleri ziyarete geliyorum. yarında yolcuyum :asigim:

ateş olcmekten bahsediliyo bi fıkrın varmı.yumurtlama btınce ateş düşüyomu nasdıl oluyor:dilcikar:

ben ateş ölçmekden ziyade ovulasyon testi kullanıyorum daha garantili oluyor laelaelaelaelae yumurtlama zamanını tam biliyorsun sengözlerimebaksanab ben 2 defa böle tutturdum sırnaşık şey

çok oldum biliyorum kuusra bakama o ansıl bişey ovalasyon testi ilk defa senden duydym

estağfurullah bu aynı gebelik testi gibi idrarla yapılan bir testtir. ama senin yumurtlama (gebe kalmak için uygun zaman) zamanını gösterir. aynı gebelik testi gibi negatif ve pozitif değerleri vardır. sana 1 resimle tipini göstereyim canım

ovulasyon3mx3.jpg

pozitif çıktığında yumurtlaman 12-36 saat içinde olacaktır demektir. sen bu pozifi gördüğün zamandan itibaret 3 gün boyunca ilişki olayını halledeceksin :eek: öle bişey işde :roflol:

şöyleeee ovalasyon başlayınca çift çizgi çıkıyor ya ben o çift çizgiyi bi türlü göremedim hamile kalamadım orda görünce diyorum geçici mutluluk olur güya hamileymişim gibi

sırnaşık şeybu testi yapıp geçici mutluluk yaşanabilir çift çizgi ya

kız vallahi insanın egolarını tatmin ediyor :roflol: ovulasyon testide olsa çift çizgiyi görünce bir mutluluk kaplıyor beni anlatamam :roflol: çikolata yemiş kadar mutlu oluyorum :sm_cool:

ttalım çok sğl ilk defa senden duydum bunu innaki doktprumda hiç soylemdı bak sen.eczaneen mı alıyosun bunu bu ay için geçti benimde inş diger ayada gerk kalmaz da kalırsada bende temin etmeye calışayım çok sğl

eczanelerin kimisinde var. ben internetten alıyorum daha ucuza geliyor. ama burdan link veremiyorum çünkü ceza alırım yasak :eek:klava::asigim:

hoşgeldin canım iyi egceelr sende uykusu kaçanalrdanmısn

kaç gündür geciken adeti beklemekten stres oldum uyuyamadım sonunda geldi bu sabah aşılamanın startı için doktora gidicez şimdide heyecandan uyku tutmuyo düzenim değişti resmen ya ne zaman gelecek rahat bi uyku ancak bebişleri kucağımıza alınca Rabbim en kısa zamanda versin kimsenin emeğini boş çıkarmasın...

siz niye kaçırdınız uykuları :)

cümleten selammmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin kuzum sanada selamlar olsun a.s. geçtimi stresin. daha başındayız hadi bakalım gel halaya sende :teytey::dance::dance:

olsun canım ya yinede çok sğl bne bulamya calışayım inş.ben hemen hemn heray test aypıyorum yavara diye.bide beneim önceki aylarda adetim hep geçikiyodu 10 gün 15gün haliyle hevesleniyodum ama kaar aldım yapmıycam diye buay ama dayanamıyorum bitaraftan da adet olunca okadar bozulmuyorumda teste çıkmayınca moralım çok bozuluyo

canım hormonlarına baktırdınmı? genelde senin durumunda adeti gecikenlerde hep pko denilen bir rahatsızlık çıkıyor. hoş ilk gebeliğin olmuş ama bence hormonlarına baktır. nasılsa eşinde birşey yok olsa bebek olmadı. ama neden düşük yaşadığını araştırmanda fayda var.

hoşgeldin kuzum sanada selamlar olsun a.s. geçtimi stresin. daha başındayız hadi bakalım gel halaya sende :teytey::dance::dance:

dıptısss kııı sen dün nediye mesajıma cevap yazmadın kiii :eek:klava: stres yeni başlıyo ilaçlar yumurtalık takipleri aşılama ve bekleme süreci diğerinde bari zevk alıyorduk bunda zevkten ziyade acı var acııı:roflol:

Benide Ekleyişiniz Son Olur Inş.:))gönülden Isteyen Bekleyen Herkese Rabbim Nasip Etsn Benim Büyük Günüm 16 Haziran Bu Son Olusun Vuslat Koksun Haziran:)))

dıptısss kııı sen dün nediye mesajıma cevap yazmadın kiii :eek:klava: stres yeni başlıyo ilaçlar yumurtalık takipleri aşılama ve bekleme süreci diğerinde bari zevk alıyorduk bunda zevkten ziyade acı var acııı:roflol:

kuzum sen nereye yazdın :uhm: ben görmedim bacım görsem hemen cevap verirdim. :dilcikar:

bu arada bende bu ay klomen başlıcam. aman adet olsamda başlasak tedaviye. zaten fısss geçti bu ay :roflol: kocişim yoktu çalışma desen hiç yoktu laelaelaelaelae

kuzum sen nereye yazdın :uhm: ben görmedim bacım görsem hemen cevap verirdim. :dilcikar:

bu arada bende bu ay klomen başlıcam. aman adet olsamda başlasak tedaviye. zaten fısss geçti bu ay :roflol: kocişim yoktu çalışma desen hiç yoktu laelaelaelaelae

ya tontişim özeline attım ya :eek:klava: yoksam atamadım mı:roflol:

X