- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.341
allah razı olsun canm yaaaaaaaaa konuştukça rahatlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni gidi kestirmeci uyanık seniiiii.....klava: ne boşa para verecen..senin derdin belli kocişle biraraya gelemiyonuz yoksa oooooooooooooooo çoktan olurdu....
tutup kolundan bi getiremedin herüfü :mymeka:
ee attalım iyide yaparlarmı hemen tup bbek enaz 1yıl diyolar zaten tup bbek dedğinde buguyn git yarın yaparlar gibi bişey değilki tahliller falan bence bıraz daha bekelyin
Ya Arkadaşal Bebke Isteyen Arkadaşalr Yada Hamile Olan Arkadaşal Kaç Yillik Evli Oldukalrinida Yazabilirlermi En Aznindan Bizde Inlarda Abkarak Moral Bulurz Ay
slm cnım
izmirn nersei ben menemndeyim.bzimde 3yıl dolacak temuzda ama sanki 30yıllık evliymişz gibi yıprandık ya çok uzun geldi bzie.inş duaların kabul olur unkü çok guzel bi duygu hamile olmak annelik falan 1kere atttim çünkü.çok özel bişey ay bı kadının başına gelbilecek en güzel sey bence
ateş olcmekten bahsediliyo bi fıkrın varmı.yumurtlama btınce ateş düşüyomu nasdıl oluyor:dilcikar:
çok oldum biliyorum kuusra bakama o ansıl bişey ovalasyon testi ilk defa senden duydym
sırnaşık şeybu testi yapıp geçici mutluluk yaşanabilir çift çizgi ya
ttalım çok sğl ilk defa senden duydum bunu innaki doktprumda hiç soylemdı bak sen.eczaneen mı alıyosun bunu bu ay için geçti benimde inş diger ayada gerk kalmaz da kalırsada bende temin etmeye calışayım çok sğl
hoşgeldin canım iyi egceelr sende uykusu kaçanalrdanmısn
cümleten selammmmmmmmmmmmmm
olsun canım ya yinede çok sğl bne bulamya calışayım inş.ben hemen hemn heray test aypıyorum yavara diye.bide beneim önceki aylarda adetim hep geçikiyodu 10 gün 15gün haliyle hevesleniyodum ama kaar aldım yapmıycam diye buay ama dayanamıyorum bitaraftan da adet olunca okadar bozulmuyorumda teste çıkmayınca moralım çok bozuluyo
hoşgeldin kuzum sanada selamlar olsun a.s. geçtimi stresin. daha başındayız hadi bakalım gel halaya sende :teytey::dance::dance:
dıptısss kııı sen dün nediye mesajıma cevap yazmadın kiii klava: stres yeni başlıyo ilaçlar yumurtalık takipleri aşılama ve bekleme süreci diğerinde bari zevk alıyorduk bunda zevkten ziyade acı var acııı:roflol:
elifllacım eşim işe gitti benide uyku tutmadı biirelriyle sohbet etmek istedim ay canım şnş guzel haberelr alırsın
dıptısss kııı sen dün nediye mesajıma cevap yazmadın kiii klava: stres yeni başlıyo ilaçlar yumurtalık takipleri aşılama ve bekleme süreci diğerinde bari zevk alıyorduk bunda zevkten ziyade acı var acııı:roflol:
kuzum sen nereye yazdın :uhm: ben görmedim bacım görsem hemen cevap verirdim. :dilcikar:
bu arada bende bu ay klomen başlıcam. aman adet olsamda başlasak tedaviye. zaten fısss geçti bu ay :roflol: kocişim yoktu çalışma desen hiç yoktu laelaelaelaelae
dıptıs eşinn nerde tatlım