- 28 Nisan 2008
- 974
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.321
tebrikler canım allah rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerim allah kucağınada almanıda nasip etsinBENİ DE EKLERMİSİN BUGÜN SABAH ÖĞRENDİM HAMİLEYİMMMM6MAYIS SAT
SANIRIM MAYISIN SONLARINA DOĞRU HAMİLE KALDIM DARISI TÜM İSTEYENLERE
hoşgeldin aramıza canım...öncelikle listeye eklememiz için seni bi sonraki olman gereken regl tarihini vermelisin....adetten bir hafta sonra değil.adetinin başladığı ilk günü 1.gün sayarsak 11.gün başlayıp birargün arayla düzenli bişekilde ilişkiye girmen lazım.yumurtlamanı tutturmalısın..internette ovulasyon hesaplayıcıları var..hesaplatabilirsin...a.s.
teşekkür edrim internetten arastırıcam buarada canım ama benim bikaç aydır öne geriye gidip duyor regl tarihim net bişey veremiyorumki malesef :1no2:ama temmuz 28- olsun:1rolleyes:
Çok teşekkür ederim Sudenaz cımmmmmm Amin inşallah hepimize uğurlu gelir. Heyecanla bekliyorum belki ilk deneme olduğundandır. İyi ki varsınız...
ya bide bana sor ilk 3 ayda sanki hamişmişim gibi ortalarda dolaştım..ağır kaldırmıyodum..kendime çok dikkat ediyodum..sürekli neyim değişti diye ayna başlarındaydım ve inanılmaz heyecanım vardı sürekli hayal kuruyodum..seni çok iyi anlıyorum...8.denememdeyim bikaçgüne belli olur..hayırlısı olsun hepimiz için... nasib işi..rabbim hepimize tez zamanda anne olmayı nasib etsin...ikinciyi isteyenlerede tekrar yaşatsın bu duyguyu. a.s. a.s. a.s.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR!!! :enbuyukkk:
ok canım bu şekilde eklerim...yalnız 28 temmuz çok uzun değilmi? :uhm: nerdeyse 2 ay var arada yanlışmı hesapladınki..ayrıca canım bu iş için adetinin düzenli olması çok önemli eğer sürekli böyleyse mutlaka bi dr.a danış..adet düzenleyici ilaç versin..önemli şeyler bunlar...:1hug:
Ben 33 üm bilmiyorum listede benden büyük var mı?GErçi evleneli 10 ay oluyor ama... Yine de tüp bebek mi denesek acaba diye geliyor aklıma. Benim tüplerim tıkalı idi film çekilirken açıldı ikisi de. Aslında 10 değil 2 aydır deniyoruz biz de. içimden bir ses diyor git tüp bebek yaptır ikizlerini al bi kerede kurtul doğum işinden :)
Yaa kızlar yeri burası değil ama ne yapayım sabahtan rüya tabirleri başlığına yazdım bakan olmamış:roflol:Bende buraya yazayım bilen varsa belki aydınlatır beni???Bu akşam rüyamda göğüsümü :) koskocamandı büyük şekilde gördüm üzerinde damarlarıda görünüyordu o kadar büyüktü. yani.Anlamına baktı netten hayırlı evlat ve kız çocuğunuz olcağına işarettir yazıyordu:dance::dance:inşallah doğrudur
canım 3 gün kaldı..öyle bariz bi belirti yok bu sabah kasık ağrım oldu..şimdi geçti...ama her ay oluyo zaten..bende hamile olabileceğimi hiç hissetmiyorum..aslında bu ay olmazsam üzülmiycem..çünkü benimde dişlerimde 2 dolgu yaptırmam lazım..biri ağrı yapıyo arada bir..şimdi gitmeye korkuyorum..adet olim gitcem hemen..yoksa 9 ay nasıl çekerim bu ağrıyı..herşeyin hayırlısı artık canım...a.s.
sudenaz ya ben burdamı okudum başka yerdemi hatırlayamıyorum ama sanırım mevzey silik çizgi görmüştü gerçi tamda emin değilim ama inan böyle aklımda kalmış acaba nikimi benzetiyorum bilgisi olan yada mevzey bizzat kendin şu işe açıklık getir arkadaşım :)))))