- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.221
kızlar geç de olsa adet oldum benn..umudum temmuza kaldı artık hayırlısı..sizlere haziranda bol hamişli günler diliyorum...
kızlar slm bana acele cvp bugün idrar testi yaptım 4 günüm var ayrıca c de çizgi belirdi t dede biten kısmında tam kenarda bir çizgi daha belirdi çok bariz ben inanamadım eşim gerçekçi bir insandır ümitlenmek adına bişi söylemez valla var dedi bende görüyom sizce bu pozitif demekmi şerit kaymış olabilirmi başına böle bişi gelen varmı lütfen kestane kebap acele cvp:1no2:
bide kızlar bu sıra çok uykum var normalde hiç uyumam gündüz susuyorum boyna sık wcye gidiyorum bebek belirtisi olabilirmi
arkadslar ıyı gecler yaa bısey sorcam.ben 11.gunumdeyım ama kasıklarımda baya agrı hıssedıyorum ve cok gazım var.benım gıbı olan varmı
BAYADIR GİREMİYORDUM HALK EĞİTİM KURSLARINA GİDİORUM 1 HAFTADIR SERGİ KOKUŞTURMAMIZ VARDI ŞÜKÜR BİTİRDİK UZAK KALDIM BİRAZ BEBİŞ MUHABETLERİNDEN DE AMA ARADA HAMŞLERE BAKABİLDİM BÜTÜN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLI HAMLİLELİK ,SAGLIKLI BEBİŞLER DİLİYORUMNE KADAR GÜZEL Bİ LİSTE 5 GÜNDE 5 HAMİŞ OHHHHHHHH BOL HAMİŞLER İNŞALLAH BU AY
SUDENAZCIM ARMAĞANIM NASILSINIZ BELİRTİLER FALAN BİŞEYLER VARMI SANIRIM BENDE BU AY DA ZATEN 2 KEZ İLİŞKİYE GİREBİLDİK DİŞ TEDAVİSİNE BAŞLIORUM YARIM BIRAKTIK BU AY ZARARLI OLABİLİR DÜŞÜNCESİYLE BEN TEMMUZ LİSTESİNE KALDIM ARTIK...AMA SİZLER TEMMUZA KALMAZSINIZ İNŞALLAHHHH ÖPÜYORUM HEPİNİZ İ YENİ ARKADAŞALARDA HOŞGELMİŞLER İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRLER EN YAKIN ZAMANDA...a.s..
benide ekleyin listeye arkadaşlar çok isterdim ama ben bikere rüyamda gördüm çift çizgiyi aman ne sevindim eşimde diyodu ki hadi hemen dr a gidelimm rüya işte rüyaaaaaaaaaaaaaaaa
daha 2. aydayım sudecim düşün yaniiii hiç ii değil bende biliyorum bu kadar sterss ama elimde değillklava:
günaydın kızlarrrr ben hala adet olmadım ya belim ve ayaklarım koptu bütün gece... ateşimde yüksek gidiyor hala.... 4 gün geçti adetimi hayırlısı bakalım kırmızılar mı gelecek bebişmi gelecek...
canım benim inşallah bebiş haberini alırız benim adetime5 gün kaldı kan testi yaptırdım çıkmadı kan testi hakkında bilgisi olan varmı kan testiniadetime 8 gün vardı lütfen yaaa bekliyorum
günaydın kızlarrrr ben hala adet olmadım ya belim ve ayaklarım koptu bütün gece... ateşimde yüksek gidiyor hala.... 4 gün geçti adetimi hayırlısı bakalım kırmızılar mı gelecek bebişmi gelecek...
bu ateş ölçme yöntemi gerçekten çok doğru ama insanı stree sokuyo yaa... her sabah 7 de uyanan ben 5 lerd uyanmaya başladım ateş ölçme zamanım gldi die bu ay hamile kalmazsam bidaha ateş ölçmicem gün saymıcammm
benim adetime 3 gün kaldı ısım 36.5 te takıldı..3 gündür ne çıkıyo ne iniyor...hamile kalmak içinde pek yüksek bi ısı gelmiyo bana..o yüzden umutlanmıyorum bu ay için....[/QUOT
ama ben burda çok okudum ısısı düşük olupda hamile kalanıı..... yani belli olmaz herkesin bünyesi farklı belki senin bünyen için yüksek bi ısıdır... hatta ısısı düşüp regli olmayı bekleyen biri vardı şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu hamile olduğunu öğrendii.. ısın şuanda sabit önemli olan bu bencee tabii.....
a.s.