Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

HE WALLA HERGÜN Bİ HAMİŞ ÇIKARIRSAK BU GİDİŞLE HAZİRAN AYININ 30.HAMİ,Şİ BEN OLCEMM...YUPPPİİİİİİİİİ:teytey::teytey:

kızlar geç de olsa adet oldum benn..umudum temmuza kaldı artık hayırlısı..sizlere haziranda bol hamişli günler diliyorum...

Depresyondayim Acaba Hamilemiyim Yoksa Degilmiyim Yaa Kizlar Olsam Bitürlü Olmasam Bitürlü Napcam Ben Bilmiyorum Rabbim Hepimizin Hakkinda Hayirlisini Versin

kızlar geç de olsa adet oldum benn..umudum temmuza kaldı artık hayırlısı..sizlere haziranda bol hamişli günler diliyorum...

ÜZÜLME DİYECEGİM AMA BİLİYORUM OLMAZ NEYSE TATLIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI O OLSUN BİRGÜN BİZDE KALIRIZ İYSALLAH HAYIRLICAa.s.

kızlar slm bana acele cvp bugün idrar testi yaptım 4 günüm var ayrıca c de çizgi belirdi t dede biten kısmında tam kenarda bir çizgi daha belirdi çok bariz ben inanamadım eşim gerçekçi bir insandır ümitlenmek adına bişi söylemez valla var dedi bende görüyom sizce bu pozitif demekmi şerit kaymış olabilirmi başına böle bişi gelen varmı lütfen kestane kebap acele cvp:1no2:

bide kızlar bu sıra çok uykum var normalde hiç uyumam gündüz susuyorum boyna sık wcye gidiyorum bebek belirtisi olabilirmi

arkadslar ıyı gecler yaa bısey sorcam.ben 11.gunumdeyım ama kasıklarımda baya agrı hıssedıyorum ve cok gazım var.benım gıbı olan varmı

bide kızlar bu sıra çok uykum var normalde hiç uyumam gündüz susuyorum boyna sık wcye gidiyorum bebek belirtisi olabilirmi

HAYIRLI OLSUN GÜZELİM HAMİLESİN BEN DAHA ÖNCE YAŞADIĞIM HAMİLELİKLERDE HEP BİR HAFTA ÖNCESİNDEN TEST YAPMIŞTIM SİLİK Bİ ŞEKİLDE POZİTİFTİ...ŞERİT KAYMIŞTIR EN SON BENDE DE ÖLE OLMUŞTU ÇOK KENARDA ÇİZGİ BELİRMİŞTİ RENK DEĞİŞİMİ OLDUYSA BEBİŞ GELİO KUZUM BELİRTİLERDE HAMİŞLİK BELİRTİSİ AM İSTERSEN YARIN BAŞKA Bİ MARKA TEST AL TEKRAR YAP GÜZEL HABERLERLE GEL BİZLERE:teytey::teytey::teytey:

arkadslar ıyı Gecler Yaa Bısey Sorcam.ben 11.gunumdeyım Ama Kasıklarımda Baya Agrı Hıssedıyorum Ve Cok Gazım Var.benım Gıbı Olan Varmı

üşütmüssürdür Arkadaşim Bebek Istediğimiz Bu Günlerde Iyi Bakmamiz Gerekio Kendimize Bnmde Yumurtlama Dönemimde Kasik Ağrilarim Olur Normaldir Ama üşütmemeye Dikkat Et Cnm

BAYADIR GİREMİYORDUM HALK EĞİTİM KURSLARINA GİDİORUM 1 HAFTADIR SERGİ KOKUŞTURMAMIZ VARDI ŞÜKÜR BİTİRDİK UZAK KALDIM BİRAZ BEBİŞ MUHABETLERİNDEN DE AMA ARADA HAMŞLERE BAKABİLDİM BÜTÜN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLI HAMLİLELİK ,SAGLIKLI BEBİŞLER DİLİYORUM:nazar::nazar: NE KADAR GÜZEL Bİ LİSTE 5 GÜNDE 5 HAMİŞ OHHHHHHHH BOL HAMİŞLER İNŞALLAH BU AY
SUDENAZCIM ARMAĞANIM NASILSINIZ BELİRTİLER FALAN BİŞEYLER VARMI SANIRIM BENDE BU AY DA ZATEN 2 KEZ İLİŞKİYE GİREBİLDİK DİŞ TEDAVİSİNE BAŞLIORUM YARIM BIRAKTIK BU AY ZARARLI OLABİLİR DÜŞÜNCESİYLE BEN TEMMUZ LİSTESİNE KALDIM ARTIK...AMA SİZLER TEMMUZA KALMAZSINIZ İNŞALLAHHHH ÖPÜYORUM HEPİNİZ İ YENİ ARKADAŞALARDA HOŞGELMİŞLER İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRLER EN YAKIN ZAMANDA...a.s..

benide ekleyin listeye arkadaşlar çok isterdim ama ben bikere rüyamda gördüm çift çizgiyi aman ne sevindim eşimde diyodu ki hadi hemen dr a gidelimm rüya işte rüyaaaaaaaaaaaaaaaa

helal size be kim tutar sizi:))))emel açelya ve sefam olsun sizi canı gönülden tebrik ediyorum dualarınızı eksik etmeyin bizlere ALlah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucaklarınıza almanız nasip olsun hadi bakalım sırayı bozmayalım:))))

kizlar hepinize de gecmis olsun usutmemeye dikat edin cunku o zaman idrar yollarinda iltihap oluyor,o da dolayisiyla kasik agrisi yapiyor...ozellikle bebek isteyen arkadaslar lutfen dikkat...

burser teşekkür ederim inş. dediğin gibidir ben şidi çok heyecanlandım pzt ye kadar sabredicem muayneye gidiyom inş. hayırlı haberlerle dönerim dua edelim hepimizesırnaşık şey

arkadslar ıyı gecler yaa bısey sorcam.ben 11.gunumdeyım ama kasıklarımda baya agrı hıssedıyorum ve cok gazım var.benım gıbı olan varmı

bende aynı durumdayım canım aşırı gaz bel ağrısı kasık batması yumurtlama günümüz olabilir erken yumurtlamış olabiliriz umarım bu günleri değerlendirmişsindira.s.

adetlerim çok düzenleridir
28 günde bir oluyorum
ilk gününde baktırmış oldum
adette olmadım hem

demek istediğim şu canım..en sonki adetinin kaçıncı günü baktırmış oldun..adet oldun demedim..28 günde bi oluyosan 28.gün baktırmışsın..şu yüzden sordum idrarda kaçıncı gün belli oldu diye yani sonuçta herkesin adet döngüsü farklı...adet gününde baktırdın..benim adet günüm 26.gün mesela aynı olmuyor..sende zor çktıysa bende çıkmayabilir

X