- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.241
Kızlaaaaaar :teytey:benide ekleyin :teytey:listeye hamileyim :teytey:hamile yaaaaaa...:teytey:
canım üzülme Sakın.....hepimiz Bigün Anne Olacağız..çalışmalara Devam..temmuz Tarihini Verirsen Canım Seni Tekrar Eklerim A.s.
kızlar Günaydınnn..bugun Adet Tarıhımm Ama Ben Dayanamadım Dun Akşam Test Yaptımm ıkıcı Cızgıyı Gordum Ama Cok Net Degıldıı..ama Cok Da Sılık Degıldı Bellıydı Fakat Esım Bıle Gordu Ama Umıtlenmek ıstemıyorumm Ager Pazartesıye Kadar Adet Olmazsam Kan Testı Yaptırıcam Pazartesıı..dua Edın Kızlarr Bısıler Olsunnn Lutfenn ... Süprizzzzz
Canim Büyük Ihtimal Sen Hamilesin Tebrik Ederim
kızlar günaydınnn..bugun adet tarıhımm ama ben dayanamadım dun akşam test yaptımm ıkıcı cızgıyı gordum ama cok net degıldıı..ama cok da sılık degıldı bellıydı fakat esım bıle gordu ama umıtlenmek ıstemıyorumm ager pazartesıye kadar adet olmazsam kan testı yaptırıcam pazartesıı..dua edın kızlarr bısıler olsunnn lutfenn ... süprizzzzz
:sm_cool: :sm_cool: bu ay hamiş sayısında rekor kırıcaz kesinnnnn .heyoooooo heyooooooo
canım bencede hamişsin....inşallah yanılmayız..güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz:dance: :dance:
ezgim ya çok sevindim.oohh ohh ne güzel hamişler listesi bekleyenleri geçecek bu gidişle:)
canım cok heyecanlıyım aslındaa ama umıtlendırmek ıstemıyorum kendımı uzulmek cok kotu oluyorr hayırlısı olur ınsallahh şafak pazartesii sırnaşık şey
beni De Eklermisin Bugün Sabah öğrendim Hamileyimmmm6mayis Sat
Sanirim Mayisin Sonlarina Doğru Hamile Kaldim Darisi Tüm Isteyenlere