- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.121
sudecim aklıma bişe taklıdııı listeye tarih verirken 28.güne gelen tarihimi veriyoruz (benim 28 günde bir olduğu için öle yazdım) yoksa her ihtimale karşılık 30.güne gelen tarihimi veriyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ateşin kaç senin? benim 36.5 te sabitlendi..bu ay 36.5 üstünü göremedim adetimede 4 gün kaldı....belli olmaz canım benim bi arkadaşım adeti geçti 5. gün yaptı çıkmadı 7. günü yaptı çıktı...
Kizlar öyle Mutluyumki Allah Herkese Nasip Etsin Ben Hamileyim.
amin inşallah yarabbim hepimize nasip etsin.Şu keçiboynuzu kürünü yapıp da faydasını görenler nerdeeee acaba
emelcimm Hamile Kalmak Için Bişe Yedinmi Içtinmii Eşin Bişeler Yedimi Içtimii Ayyy özel Olacak Ama Gün Aşırımı Hergünmü Yaptınızzz Offfff Offffff Yumurtlama Dönemindeyim Acayip Stres Oldum Yineeeee çok Soru Sordumyine Yaaa Kusura Bakmayınn
sudecim aklıma bişe taklıdııı listeye tarih verirken 28.güne gelen tarihimi veriyoruz (benim 28 günde bir olduğu için öle yazdım) yoksa her ihtimale karşılık 30.güne gelen tarihimi veriyoruzz
emelcimm Hamile Kalmak Için Bişe Yedinmi Içtinmii Eşin Bişeler Yedimi Içtimii Ayyy özel Olacak Ama Gün Aşırımı Hergünmü Yaptınızzz Offfff Offffff Yumurtlama Dönemindeyim Acayip Stres Oldum Yineeeee çok Soru Sordumyine Yaaa Kusura Bakmayınn
başka Bi Belirti Yok Du Bende Canim Suanda Da Ara Ara Kasigimda Agri Oluyor Hepsi Bu.başka Bişey Yokemel Tebrik Ederim Canım Alah Sağlıklıca Kucağına Almayı Nasip Etsin Geçen Günlerde Sadece Kasık Ağrım Var Demiştin Başka Belirtin Yokmu Hala Benimde 4haziran Bekliyorum
Kizlar öyle Mutluyumki Allah Herkese Nasip Etsin Ben Hamileyim.
kizlar öyle Mutluyumki Allah Herkese Nasip Etsin Ben Hamileyim.