Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

adaçayını 10. gün keseceksin unutma..

birde incir kürünü dene bence...

birde adaçayını günde 2 bardaktan fazla içmeyin hanımlar. ayrıca yaparken kaynamış suya daldırıp 5dk dan fazla bekletmeyin. aksi halde adaçayının yarardan çok zararı (toxic etkisi) oluyor

adaçayını 10. gün keseceksin unutma..

birde incir kürünü dene bence...

tatlım ben inciride denedim daha önce çörek otunuda denedimde tarçınla çörek otunu sevmediğim için fazla devam edemedim malesef
he adaçayını yumurtlama zamanımdan önce kesecekmişim

Kızlaaaar DUYDUK DUYMADIK DEMEYıN.Bugünden itibaren 41 gün Meryem Suresini okuyoruz.Bugün için MERYEM1 başlayın

ama ben diyabetim oruç tutamıyorum ki :çok üzgünüm:

oruç tutma... sadece anlamını bilerek ve isteyerek oku..
bazen eşim bu yüzden bana kızar.. kendine göre kural koymak olmaz diye ama..kendime göre inancım tam..Allah anlamayacakda kim anlayacak durumumuzu.. kalbinden geçen önemli bence...
sen dua et bence.. zaten 41 i aynı gün o yüzden dememişlerdir. uzun diye kaydirigubbakcemile3

ama ben diyabetim oruç tutamıyorum ki :çok üzgünüm:

canım yanlış isim vermek istemiyorum peygamberimizin çocuğu olmuyormuş ona 3gün oruç tut demişler tam anlatamaıyorum ama oruç tutmuş peygamberimiz sonra karısı hamile kalmış manali kur,anikerimde var meyrem süresinin açıklaması okursan eğer görürsün

alıntı : Bir de bir kısım formüller var Kuran’da. Mesela besmele bir formül ve onu kullanarak her kapıyı açıyorsunuz. Bu kısa küçük şifreyi kullanıp çok büyük ve zor işlerin altından kalkıyorsunuz. Ya da Fatiha. Kuran’ı onunla açıyor Kuran’a ait bütün hakikatlerin temsil kuvvetinde dahi olsa orada bulunduğunu biliyor müşahede ediyorsunuz. Bu formüllerden bir diğeri de huruf-u mukattaa; yani biribirinden kopuk zahiren bir manayı oluşturmayan harfler: elif lam mim gibi; ya sin gibi; nun gibi. Evet bunlar da birer formül; Kuran bedeninin DNA’sı gibi bu harfler ya da Kuran dalları göklere oradan da melekuta uzanan bir ağaçsa bu harfler bu ağacın tohumu çekirdeği olmuş oluyor. Belki de ehli bu çekirdek ve formüllere yapışıp hiç bilinmeyen keşfedilmemiş hakikatlere uyanıyor.

Bu formüllerden biri de Meryem suresinde geçiyor. Surenin hemen başında Kuran kaf ha ya ayn sad harfleri ile söze başlıyor ve Zekeriyya aleyhisselamın yaptığı suzişi duayı bize anlatıyor: “Bu Senin Rabbinin kulu Zekeriyya’ya olan lütuf ve ihsanının zikridir. Rabbine bir zaman içli içli nida etmişti.” 19.2-3. ılerleyen ayetler duanın nasıl da müteessir olduğunu Zekeriyya aleyisselamın yakaladığı bir sır ile Rabbine öyle bir yanaştığını anlatıyor ki sonuçta duası kabul oluyor ve yaşlı bir erkek ile kısır bir kadından Hazreti Yahya gibi hem ana-babasına saygılı hem de cemiyetine faydalı peygamber olacak bir evlat zuhur ediyor. Hasılı olmazlar oluveriyor yakaladığı formül sahip olduğu şifre ile Zekeriyya aleyhisselam bir kutlu nimetler silsilesine erişiveriyor.

canım yanlış isim vermek istemiyorum peygamberimizin çocuğu olmuyormuş ona 3gün oruç tut demişler tam anlatamaıyorum ama oruç tutmuş peygamberimiz sonra karısı hamile kalmış manali kur,anikerimde var meyrem süresinin açıklaması okursan eğer görürsün

Meryem suresinin açılımında zekeriyanın karısı kısır ve bir erkek evlat istiyor soyunun yürümesi için karım kısır ben yaşlandım nasıl olur Rabbim diyor. O da sağlıklıyken 3 gün dilsiz gibi ol kimseyle konuşma diyor. sen yokken de ben seni yarattım diyor Allah. ve karısı hamile kalıyor .....

birde adaçayını günde 2 bardaktan fazla içmeyin hanımlar. ayrıca yaparken kaynamış suya daldırıp 5dk dan fazla bekletmeyin. aksi halde adaçayının yarardan çok zararı (toxic etkisi) oluyor

canım tşr ler ben onu bilmiyordum iyi oldu bunu söylediğin uygulayacağım yarın
ha bide bal alırken polen diye birşey diyorlar onasıl ya

Meryem suresinin açılımında zekeriyanın karısı kısır ve bir erkek evlat istiyor soyunun yürümesi için karım kısır ben yaşlandım nasıl olur Rabbim diyor. O da sağlıklıyken 3 gün dilsiz gibi ol kimseyle konuşma diyor. sen yokken de ben seni yarattım diyor Allah. ve karısı hamile kalıyor .....

he işte canım onun konuşmamasını oruç tutun diye yorumluyorlar bende öyle duydum orucumu tuttum nartık allaha kalmış bişey

canım tşr ler ben onu bilmiyordum iyi oldu bunu söylediğin uygulayacağım yarın
ha bide bal alırken polen diye birşey diyorlar onasıl ya

adaçayını yumurtlama ve döllenme döneminde içmeyin. Hamilelerede yasak. Düşüğe sebep oluyomuş..ilk bi hafta 10 gün sadece..
Sakın unutmayınnn

adaçayını yumurtlama ve döllenme döneminde içmeyin. Hamilelerede yasak. Düşüğe sebep oluyomuş..ilk bi hafta 10 gün sadece..
Sakın unutmayınnn

Evet adaçayının fazla kaynatılması ve çok tüketilmesi toxic etkiye neden oluyor vücutta. Ayrıca rahim kaslarını kastığı için hamile kadınlarda düşüğe neden olabiliyor. Dikkatli ve bilinçli kullanmak lazım.

X