- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.421
netten baktım da baya da uzunmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adaçayını 10. gün keseceksin unutma..
birde incir kürünü dene bence...
adaçayını 10. gün keseceksin unutma..
birde incir kürünü dene bence...
ama ben diyabetim oruç tutamıyorum ki :çok üzgünüm:
ama ben diyabetim oruç tutamıyorum ki :çok üzgünüm:
Kızlaaaar DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN.Bugünden itibaren 41 gün Meryem Suresini okuyoruz.Bugün için MERYEM1 başlayın
Kızlaaaar DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN.Bugünden itibaren 41 gün Meryem Suresini okuyoruz.Bugün için MERYEM1 başlayın
canım yanlış isim vermek istemiyorum peygamberimizin çocuğu olmuyormuş ona 3gün oruç tut demişler tam anlatamaıyorum ama oruç tutmuş peygamberimiz sonra karısı hamile kalmış manali kur,anikerimde var meyrem süresinin açıklaması okursan eğer görürsün
birde adaçayını günde 2 bardaktan fazla içmeyin hanımlar. ayrıca yaparken kaynamış suya daldırıp 5dk dan fazla bekletmeyin. aksi halde adaçayının yarardan çok zararı (toxic etkisi) oluyor
Meryem suresinin açılımında zekeriyanın karısı kısır ve bir erkek evlat istiyor soyunun yürümesi için karım kısır ben yaşlandım nasıl olur Rabbim diyor. O da sağlıklıyken 3 gün dilsiz gibi ol kimseyle konuşma diyor. sen yokken de ben seni yarattım diyor Allah. ve karısı hamile kalıyor .....
canım tşr ler ben onu bilmiyordum iyi oldu bunu söylediğin uygulayacağım yarın
ha bide bal alırken polen diye birşey diyorlar onasıl ya
adaçayını yumurtlama ve döllenme döneminde içmeyin. Hamilelerede yasak. Düşüğe sebep oluyomuş..ilk bi hafta 10 gün sadece..
Sakın unutmayınnn
Canım yarın başlasak 1 diye. Abdest falan alıp okumak lazım.Yarın abdest alıp okuyayım.