- 9 Aralık 2020
- 50
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Doktorunuz uygun görürse aşılmaya gecis yapabilir, femara mi kullandiniz klomen mi kac mmdi yumurtaniz kac taneydiBen de 22 Kasım’da vuruldum ve bu ikinci denemem ilk defa adet olduğuma bu kadar üzüldüm normal mi bu durum kaç sefer yapılıyor bu iğneler arkadaşlar
Meraba bende iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olma ihtimali var mi. Adet düzensizliğin olduğu için nezman test yapacagimi da bilmiyorumİnsallah, catladiktan 14 gun sonra gel kan ver dedi doktor bu ctesine denk geliyor ama zaten pzt yada sali adet olmam gerek normalde, haftaya carsamba eger adet olmazsam gidecegim ha olursam yine ikinci gun femara icin yine Çarşamba gidecegim nasilsakendimi carsambaya odakladim. Sizin ne zaman gorunen tarih
İğneler duzenliyor diye biliyorum 17. Gun adet olmuştum, pzt doktora gidin kan verin eger adet olmazsaniz bence. Kanda kesinleşir en azindanMeraba bende iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olma ihtimali var mi. Adet düzensizliğin olduğu için nezman test yapacagimi da bilmiyorum
Ignenin 13. Günü kan vermiştim. 6.5 çıkmıştı iğne etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bende ne yapacağımı bilmiyorumİğneler duzenliyor diye biliyorum 17. Gun adet olmuştum, pzt doktora gidin kan verin eger adet olmazsaniz bence. Kanda kesinleşir en azindan
Siz pzt mutlaka gidip kan verin, insallah vardir da adet olmazsınızIgnenin 13. Günü kan vermiştim. 6.5 çıkmıştı iğne etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bende ne yapacağımı bilmiyorum
Insallah bir umutSiz pzt mutlaka gidip kan verin, insallah vardir da adet olmazsınız
Bende 26 kasim catlatma ignesi oldum.bugun test yaptim negatif. Acelemi ettim bilmiyorum motelin çok bozuk26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
Klomen kullandım yanlış hatırlamıyorsam sağ tarafta 3 solda 1 tane 17-18 cm arası yumurtalığım vardı tekrar hastaneye gittim bu sefer klomen +estrofem ilaçlarını verdi doktor bakalım nasip bu ay nasıl olacakDoktorunuz uygun görürse aşılmaya gecis yapabilir, femara mi kullandiniz klomen mi kac mmdi yumurtaniz kac taneydi
İğne vuruldunuz günü sayın bu gün 11. Gününüz çarşamba günü sonuç alırsınız bende 5 aralık vuruldum belirti varmı sizdeArkadaşlar merhaba, bende 2 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 10.cu günü bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum....
Herhangi özel bir belirti hissetmiyorum ama iki gündür biraz kasık ağrım var birde çok yorgun hissediyorum baş dönmem var ve şekerim düşüyor iğne ile ilgisi varmıdır bilmiyorum. Sizde var mı belirtilerİğne vuruldunuz günü sayın bu gün 11. Gününüz çarşamba günü sonuç alırsınız bende 5 aralık vuruldum belirti varmı sizde
Hiç bir belirti yok 2 gündür belim ağrıyordu oda geçtiHerhangi özel bir belirti hissetmiyorum ama iki gündür biraz kasık ağrım var birde çok yorgun hissediyorum baş dönmem var ve şekerim düşüyor iğne ile ilgisi varmıdır bilmiyorum. Sizde var mı belirtiler
Kasım sayılmaz ama 1 aralıkta oldum iğneyi. Test için 14 gün mü beklemeli yoksa adet gününü (20 aralık) beklemeli mi?26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
14. Gün kan testi yap demişti doktorum kesin sonucKasım sayılmaz ama 1 aralıkta oldum iğneyi. Test için 14 gün mü beklemeli yoksa adet gününü (20 aralık) beklemeli mi?
Kan testinden önce kaset testte pozitif görmem lazım yoksa hastaneye gitmek istemiyorum durduk yere. 3gün sonra 14. Gün olacak. Salı kaset test yapsam mı yoksa ayın 20 si bat tarihini mi beklesem?14. Gün kan testi yap demişti doktorum kesin sonuc
14. Gunu yaparsaniz çıkar diye düşünüyorumKan testinden önce kaset testte pozitif görmem lazım yoksa hastaneye gitmek istemiyorum durduk yere. 3gün sonra 14. Gün olacak. Salı kaset test yapsam mı yoksa ayın 20 si bat tarihini mi beklesem?
İgne yapıldığı gun catlama olmaz, o hissettiğiniz igne agrisidir. Catladiktan 14 gun sonra kan verin yada test yapin net sonuc alirsiniz. Kan garanti sonuç tabiki27 kasımda ovitrelle iğnesi oldum. Aynı gece ağrılarım dolayı yumurta çatladığını hissettim. Ertesi gün ilişki dedi. O tarihle birlikte 4 günü değerlendirdim. 7 aralıkta erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama iğneden sonra ağrı oldu hep. Kaç gündür de kasık ağrım var çok ağrıyor. Bu gün regl gecikmesinin 2. Günü ve test yaptım negatif. Regl neden olmadım. Hamile isem test neden negatif. Kan tahlilini yaptırsam kaç gün sonra regl den yaptırmalıyım. Sizce testlere rağmen umut var mı. Ve neden regl gelmedi halen. Lütfen benzer deneyimleriniz var mı yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?