Gebeliğe Hazırlık Kasım sonu çatlatma iğnesi yapanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 buçuk yıldır evliyim başlarda istemiyordum ama yine de hiç korunmamıştık 3 aydır da hastaneye gidip geliyorum başta prolaktin seviyem yüksekti o düşünce bu çatlatma iğnelerine başladık 2.si de olmadı işte

Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bu ikinci denemem ilk defa adet olduğuma bu kadar üzüldüm normal mi bu durum kaç sefer yapılıyor bu iğneler arkadaşlar
Doktorunuz uygun görürse aşılmaya gecis yapabilir, femara mi kullandiniz klomen mi kac mmdi yumurtaniz kac taneydi

Meraba bende iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olma ihtimali var mi. Adet düzensizliğin olduğu için nezman test yapacagimi da bilmiyorum

Meraba bende iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olma ihtimali var mi. Adet düzensizliğin olduğu için nezman test yapacagimi da bilmiyorum
İğneler duzenliyor diye biliyorum 17. Gun adet olmuştum, pzt doktora gidin kan verin eger adet olmazsaniz bence. Kanda kesinleşir en azindan

Çok değişik ya.. Nasıl regl ile belirtileri aynı olabiliyor. Hani çatlatma iğnesi iyi sonuç verirdi??? (çoğu kişinin dediğine göre hemen fark edebiliyormuş)
Normal zamanda geçen 15 gün nedenn taa ayın 30undan beri geçmiyor??? Kafamda deli sorular..
Bu arada bende de prolaktin yüksekliği var onu hiç kafaya takmayın 109du benim haftanın 2 günü ilaç alıyorsunuz düşüyor. Mr sonucuma göre kullanmaya devam ediyorum doktor kontrolündeyim zaten..

Doktorunuz uygun görürse aşılmaya gecis yapabilir, femara mi kullandiniz klomen mi kac mmdi yumurtaniz kac taneydi
Klomen kullandım yanlış hatırlamıyorsam sağ tarafta 3 solda 1 tane 17-18 cm arası yumurtalığım vardı tekrar hastaneye gittim bu sefer klomen +estrofem ilaçlarını verdi doktor bakalım nasip bu ay nasıl olacak

Arkadaşlar merhaba, bende 2 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 10.cu günü bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum....

Arkadaşlar merhaba, bende 2 Aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 10.cu günü bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum....
İğne vuruldunuz günü sayın bu gün 11. Gününüz çarşamba günü sonuç alırsınız bende 5 aralık vuruldum belirti varmı sizde

İğne vuruldunuz günü sayın bu gün 11. Gününüz çarşamba günü sonuç alırsınız bende 5 aralık vuruldum belirti varmı sizde
Herhangi özel bir belirti hissetmiyorum ama iki gündür biraz kasık ağrım var birde çok yorgun hissediyorum baş dönmem var ve şekerim düşüyor iğne ile ilgisi varmıdır bilmiyorum. Sizde var mı belirtiler

Hiç bir belirti yok 2 gündür belim ağrıyordu oda geçti

26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
Kasım sayılmaz ama 1 aralıkta oldum iğneyi. Test için 14 gün mü beklemeli yoksa adet gününü (20 aralık) beklemeli mi?

14. Gün kan testi yap demişti doktorum kesin sonuc
Kan testinden önce kaset testte pozitif görmem lazım yoksa hastaneye gitmek istemiyorum durduk yere. 3gün sonra 14. Gün olacak. Salı kaset test yapsam mı yoksa ayın 20 si bat tarihini mi beklesem?

27 kasımda ovitrelle iğnesi oldum. Aynı gece ağrılarım dolayı yumurta çatladığını hissettim. Ertesi gün ilişki dedi. O tarihle birlikte 4 günü değerlendirdim. 7 aralıkta erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama iğneden sonra ağrı oldu hep. Kaç gündür de kasık ağrım var çok ağrıyor. Bu gün regl gecikmesinin 2. Günü ve test yaptım negatif. Regl neden olmadım. Hamile isem test neden negatif. Kan tahlilini yaptırsam kaç gün sonra regl den yaptırmalıyım. Sizce testlere rağmen umut var mı. Ve neden regl gelmedi halen. Lütfen benzer deneyimleriniz var mı yardımcı olur musunuz.

Kan testinden önce kaset testte pozitif görmem lazım yoksa hastaneye gitmek istemiyorum durduk yere. 3gün sonra 14. Gün olacak. Salı kaset test yapsam mı yoksa ayın 20 si bat tarihini mi beklesem?
14. Gunu yaparsaniz çıkar diye düşünüyorum

İgne yapıldığı gun catlama olmaz, o hissettiğiniz igne agrisidir. Catladiktan 14 gun sonra kan verin yada test yapin net sonuc alirsiniz. Kan garanti sonuç tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…