• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım sonu çatlatma iğnesi yapanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu gün 4. Günüm cumartesi günü 2 tane yumurta biri 18 mm diğeri 19mm iken iğnemi vuruldum dün çamaşırım da nokta nokta pembelik vardı anlayamadım neden oldugunu iğne vurulduğum günden beri sadece ara ara kasık ağrım var

Ayyy ayniyiz😬🤩😂 nasilsiniz kac yumurta oldu, ağrı sızı belirti var mi🥰
3 yumurta vardı biri çok iyi yeterli demişti benim 3. İğnem ilk iğnemdeki gibi çok ağrı olmadı hafif kasıklarım ağrıdı şuanda sadece akıntım var başka bir belirti yaşamıyorum test yaptım bugün çok çok kör oluncak gibi bir silik ikinci çizgi var gibiydi pazartesi gününü beklicem diğer test için 🥰sizde durumlar nedir

3 yumurta vardı biri çok iyi yeterli demişti benim 3. İğnem ilk iğnemdeki gibi çok ağrı olmadı hafif kasıklarım ağrıdı şuanda sadece akıntım var başka bir belirti yaşamıyorum test yaptım bugün çok çok kör oluncak gibi bir silik ikinci çizgi var gibiydi pazartesi gününü beklicem diğer test için 🥰sizde durumlar nedir
İnşallah güzel haberi alirsiniz 🙏 benim ikinci femara denemesi ve ilkine gore cok ağrım var, gecen sefer akıntı yoktu bu sefer oldu, test yapmadim 😬 direk kan veresim var nasılsa garanti ama bakalim

Amin insallahh.. yok benim 1 yıldır olmuyor her ay belirti aramaktan kendimi yıprattım günümü bekliyorum artık.

Test yaninda mi fotografini atsana belki gebelik vardir insallahh

26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bu ikinci denemem ilk defa adet olduğuma bu kadar üzüldüm normal mi bu durum kaç sefer yapılıyor bu iğneler arkadaşlar

26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
Merhabalar.. Ben de 28 kasımda vurdurdum catlama iğnesini. Benimde 2 . denemem.. insallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏
Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bugün adet oldum benim de 2.denememdi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım

Back