• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım sonu çatlatma iğnesi yapanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bnmde hep elim teste gidiyor uyandigimda sonra hayir diyorum yapmayacağım gecen sene yine bu ay hamile kalmıştım düşük yaptim fazlada umitlenmek istemiyorum o yüzden

İnsallahh bu sefer bebisin seninledir canim 🙏🏻 Beklemek cok zorrr

Kızlar yardımcı olur musunuz bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, beta değerim ilk öğrendiğim gün 47.8di iki gün sonra test verdim 168.1olduğunu öğrendim tekrar iki gün arayla verdiğim teste 303 olduğunu gördüm ve çok tedirgin oldum iki güne bir iki katı artması lazım bildiğiniz duyduğunuz okuduğunuz örnek var mı lütfeeennnn ihtiyacım var duymaya yarın tekrar vericem kan zaten ama içimi yiyip bitiriyorum

Kızlar yardımcı olur musunuz bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, beta değerim ilk öğrendiğim gün 47.8di iki gün sonra test verdim 168.1olduğunu öğrendim tekrar iki gün arayla verdiğim teste 303 olduğunu gördüm ve çok tedirgin oldum iki güne bir iki katı artması lazım bildiğiniz duyduğunuz okuduğunuz örnek var mı lütfeeennnn ihtiyacım var duymaya yarın tekrar vericem kan zaten ama içimi yiyip bitiriyorum
Hic korkma gayet iyi canim bnm bi arkadasimada oyle oldu hep 2 kati düşündük ama yukari aşağı oynayabilir suan 12 haftalik hamile hic bi sıkıntı yok gayet iyi degerlerinn🥰

Yaaa
Hic korkma gayet iyi canim bnm bi arkadasimada oyle oldu hep 2 kati düşündük ama yukari aşağı oynayabilir suan 12 haftalik hamile hic bi sıkıntı yok gayet iyi degerlerinn🥰
gerçekten mi , doktoru aramıştım evet tam iki katı olmamış biraz düşük deyince tüm dünyam başıma yıkıldı çünkü bu haberi 1,5yıldır bekliyordum allahım dua edin lütfen ben buradaki herkes için dua ediyorum inşşallah sağlıklı yükselir

Kızlar bende 8 aralıkta iğnemi oldum, bi hafta sonra gögüs agrısı başladı, aşırı derecede ağrıyor, yarın 14. Günüm olacak test yapıcam inşallah çıkar hepimizin

Beraber bekleriz o zaman insallah hamileyizdir,ya ben hep doktor kontrolundeyim bu ay basladim zaten adetimden beri 6 kere fln doktora gitmisimdir en son iste bana dediği test yapma suan da hamile gibi çıkarsın dedi 25 inde yap dedi o yüzden hiç yapmadım suanda bende gogus agrisi var 1 haftadir
Canım benimde gögüs agrım var, özellikle yanlardan, yürürken filan acıyor ama benim normal adet öncesi de ağrıdığı zamanlar oluyordu

Yaaa

gerçekten mi , doktoru aramıştım evet tam iki katı olmamış biraz düşük deyince tüm dünyam başıma yıkıldı çünkü bu haberi 1,5yıldır bekliyordum allahım dua edin lütfen ben buradaki herkes için dua ediyorum inşşallah sağlıklı yükse

Yaaa

gerçekten mi , doktoru aramıştım evet tam iki katı olmamış biraz düşük deyince tüm dünyam başıma yıkıldı çünkü bu haberi 1,5yıldır bekliyordum allahım dua edin lütfen ben buradaki herkes için dua ediyorum inşşallah sağlıklı yükselir

Canım benimde gögüs agrım var, özellikle yanlardan, yürürken filan acıyor ama benim normal adet öncesi de ağrıdığı zamanlar oluyordu
Genelde yumurtlama günü baslar gogus agrisi bende adete kadar devam ediyor inşallah hamisizdir

Kızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim

Kızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim
Ayy hadi inşallah canım yarın sabah alıp yapsana doktor demedimi su gün kan testi ver diye

Adet olursan gel, olmazsan yine gel dedi. Yarın sabah yapacağım ama hiç belrit yok kist falan olmuş olabilir mi
Bana mesela çatlama olduktan 1 hafta sonra bakti kist fln olmamış dedi yumurtlarin çatlamış dedi rahim duvarının kalinligina bakti bende suan sadece gogus agrisi var herkeste belirti olmayabilir canım değişiyor o yüzden umitsizligede kapılma yarin sabah yaptığında net olarak ogrenirsin 2. Cizgi silik bile ciksa

Bana mesela çatlama olduktan 1 hafta sonra bakti kist fln olmamış dedi yumurtlarin çatlamış dedi rahim duvarının kalinligina bakti bende suan sadece gogus agrisi var herkeste belirti olmayabilir canım değişiyor o yüzden umitsizligede kapılma yarin sabah yaptığında net olarak ogrenirsin 2. Cizgi silik bile ciksa
Ay olabilir mi lütfen olsun🙏

kizlar ben gonal f kullanıyordum kontrole gittiğimde yumurtam erken olgunlasmıs yani adetin 8. günü 20mm olmuş, hemen çatlatma vurdu. başınıza böyle bir şey geldi mi daha önce? ben bayadır deniyorum ve bayadır çatlatma iğnesi de kullanıyorum. erken büyümesi kötü mü acaba, rahim kendini hamileliğe hazırlamamış olabilir mi? bugun iğnenin de 7. günü

Back