- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Ben bunları kullanmadım.İnofolic combi kullanıyorum folikasit olarak bide glifor baslamistik bu gittigimde tekrardan bakilacak insülin direncime, siz kullandiniz mi?
Aa bende femara ve catlatma ignesi kullandım, eger adet olursam aşılama yapacağız doktorumla oyle konustuk inşallah gerek kalmazBen bunları kullanmadım.
Estrofem + klomen kullandım çatlatma iğnesinden sonra yine estrofem ve duphaston kullanıyorum.
Kaçıncı denemeniz ?Aa bende femara ve catlatma ignesi kullandım, eger adet olursam aşılama yapacağız doktorumla oyle konustuk inşallah gerek kalmaz
26 iğne oldum 15 Aralık bat tarihi :)26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
2. CanimKaçıncı denemeniz ?
Ayyy ayniyiz26 iğne oldum 15 Aralık bat tarihi :)
Guzel sonuclar alırsınız inşallahEvet catlatma ignesi yapıldığı günden beri sag ve sol kasiklarda agri batma var sadece bende cumartesi gününü bekliyorum test yapmak için ☺☺
3 yumurta vardı biri çok iyi yeterli demişti benim 3. İğnem ilk iğnemdeki gibi çok ağrı olmadı hafif kasıklarım ağrıdı şuanda sadece akıntım var başka bir belirti yaşamıyorum test yaptım bugün çok çok kör oluncak gibi bir silik ikinci çizgi var gibiydi pazartesi gününü beklicem diğer test içinAyyy ayniyiznasilsiniz kac yumurta oldu, ağrı sızı belirti var mi
İnşallah güzel haberi alirsiniz3 yumurta vardı biri çok iyi yeterli demişti benim 3. İğnem ilk iğnemdeki gibi çok ağrı olmadı hafif kasıklarım ağrıdı şuanda sadece akıntım var başka bir belirti yaşamıyorum test yaptım bugün çok çok kör oluncak gibi bir silik ikinci çizgi var gibiydi pazartesi gününü beklicem diğer test içinsizde durumlar nedir
Sürekli test yapmak insanın moralini bozuyor zaten en iyisi dediğim gibi kan testi vermekİnşallah güzel haberi alirsinizbenim ikinci femara denemesi ve ilkine gore cok ağrım var, gecen sefer akıntı yoktu bu sefer oldu, test yapmadim direk kan veresim var nasılsa garanti ama bakalim
Hayırlı haberler alırız inşallahSürekli test yapmak insanın moralini bozuyor zaten en iyisi dediğim gibi kan testi vermek
UmarımHayırlı haberler alırız inşallah
Benimde aynen böyle adet olacakmışım gibi agri var akıntı da çok bugün.. benimde bat 15 aralıkUmarımsanki bugün adet olucak gibi ağrım var hafif ama 15 bat hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun arkadaşım herkes için çok zorlu bir süreç gerçekten dün test yaptım ama beyaz grimsi ikinci çizgi çıktı siz test yaptınızmı hiç evdeBenimde aynen böyle adet olacakmışım gibi agri var akıntı da çok bugün.. benimde bat 15 aralık
Dün yapmıştım başka bi konuda paylaşmıştım ama attım testi günümde tekrar yapıcam o zaman atarımAmin insallahh.. yok benim 1 yıldır olmuyor her ay belirti aramaktan kendimi yıprattım günümü bekliyorum artık.
Test yaninda mi fotografini atsana belki gebelik vardir insallahh
Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bu ikinci denemem ilk defa adet olduğuma bu kadar üzüldüm normal mi bu durum kaç sefer yapılıyor bu iğneler arkadaşlar26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bugün adet oldum benim de 2.denememdi çok büyük hayal kırıklığı yaşadımMerhabalar.. Ben de 28 kasımda vurdurdum catlama iğnesini. Benimde 2 . denemem.. insallah hepimiz güzel haberler alırız
Ben de 22 Kasım’da vuruldum ve bugün adet oldum benim de 2.denememdi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
[/QUOHayırlısı olsun sıkmayın canınızı insallah bir dahaki aya olur. Siz ne zamandır istiyorsunuzBen de 22 Kasım’da vuruldum ve bugün adet oldum benim de 2.denememdi çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?