- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Canım herşey olabilir işte bilemiyoruz malesef ama inşallah bebiştendir mecbur doktorunu dinle iğneye devam dinlen herkesede aynı çıkmıyor bide biliyorsun bşkaç gün sonra kan ver en güzeliBende anlamadım canım ya adet gibi değil pembe pembe bazen akıntı arasında sızıntı gibi ama dün iğneden önce bayağı adet başlangıcı gibiydi.gebelik testinde 20 den önce çıkmıyo diyorlar demekki hala oraya ulaşmadı yada tutmadı benim canımı sıkanda bu normalde blast transferleri en kötü 7. Gün silik çizgi veriyo.geçen sene ki kimyasal geneliğimde 4.gün 2 adet transfer edilmişti onda 7.gün görmüştüm idrarda
Başın sağolsun kuzum. Benim de doktorum 3 ay ara verelim dedi . 3 tane dondurulmuş var Mart gibi tekrar başlayacağız bakalım. Çok şükür toparladım ben hatta doktorum onladar üzülmüştü ki onu ben teselli ettimHayırlısı olsun hakkında canım.geçen sene yaşadığım kimyasaldan sonra 2 ay bekleyelim demişti doktor bana ben 1 sene bekledim.çünkü annemi kaybettim hastalık süreci derken uzun sürdü ancak cesaret edebildim yeni denemeye inşallah sende bir aksilik olmaz başlarsın tekrar.dondurulmuşun varmı ?
Benim 9 gün kanda çıkmıştı 7 günde idrar daBenim de dün 7.günümdü idrar testi yaptım çıkmadı tabi ki. İçim de zaten o kadar karamsarki yarın 9.günüm kan testi yapsam mı bilemedim
Kimyasaldan sonra embriyoların için genetik tarama yaptırmış mıydın canimBende anlamadım canım ya adet gibi değil pembe pembe bazen akıntı arasında sızıntı gibi ama dün iğneden önce bayağı adet başlangıcı gibiydi.gebelik testinde 20 den önce çıkmıyo diyorlar demekki hala oraya ulaşmadı yada tutmadı benim canımı sıkanda bu normalde blast transferleri en kötü 7. Gün silik çizgi veriyo.geçen sene ki kimyasal geneliğimde 4.gün 2 adet transfer edilmişti onda 7.gün görmüştüm idrarda
Hayır yapılmadı cnmKimyasaldan sonra embriyoların için genetik tarama yaptırmış mıydın canim
Ben yaptırsam mi diye kararsız kaldım ama doktorum gerek yok dedi bilemiyorumHayır yapılmadı cnm
Pazartesiyi bekliyorum canımBenim 9 gün kanda çıkmıştı 7 günde idrar da
Allah hayırlı haberler aldırsın yüzünüzü güldürsün inşallahKızlar bugün 11.günğm test yapmaya gidicem dua edin lütfen
Dualarımız seninle canım rabbim yüzünü güldürsünKızlar bugün 11.günğm test yapmaya gidicem dua edin lütfen
Amin canımAllah hayırlı haberler aldırsın yüzünüzü güldürsün inşallah
Amin canım inşallahDualarımız seninle canım rabbim yüzünü güldürsün
İlk deneme miydi kuzum. Üzülme rabbim guzellestiriyor. Üzüntü stres insanı çok etkiliyor bende çok üzüldüm ağladım ama geri gelmiyor bol bol dua ve sabr inşallahMalesef olmadı
Aynen canım ilk denemeyi. Değerim de 0.168 çıktı kesin yok yani 1 bile değil bide hala yeniden test yaptırırsn diyenler var neyine yaptırcaksamİlk deneme miydi kuzum. Üzülme rabbim guzellestiriyor. Üzüntü stres insanı çok etkiliyor bende çok üzüldüm ağladım ama geri gelmiyor bol bol dua ve sabr inşallah
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun. Şuan ne durumdasın bende rahim dinlendirme uygulanmistiArkadaşlar merhaba,
Bende geçen ay başladım yumurta rezerve azlığı olduğundan havuz yöntemi şeklinde tedaviye başladık. 2 adet embriyo 5. gün olmak üzere donduruldu. ama bu ay başlatmadı siz de nasıl bi tedavi şekli olmuştu. yardımcı olabilecek var mı?
Sağol canım senin de hayırlı olsun sağlıkla alalım kucaklarıma inşallah.beni de bu ay dinlendirdi. 1 hafta için de hastalancam tekrar başlıcaz inşallah bi durum olmazsa. nasıl bi tedavi uygulancak peki canım senin.Canım merhaba tedavin hayırlı olsun. Şuan ne durumdasın bende rahim dinlendirme uygulanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?