Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Bizde beklemedeyiz canim. İkinci için ara verelim dedi doktor Şubat Mart gibi başlayacağız. Ama herhangi birşey yapılmadı biraz aklıma o takılıyor doğrusu. Sanki ikinciye koru körüne baslayacakmisiz gibi geliyor endişelemiyor degilim

Ne gibi birşey canım. belki yumurta büyümeyeceğini kestirdiği için doktor dinlendirmeye alıyolar diye düşünüyorum. olsun canım yavaş olsun. sonu güzel olsun bu işler aceleye gelmez. her ay yapıp kalitesiz çıkarsa ALLAH korusun. o daha üzücü. hep endişe içinde oluyoruz ama normal gebelikte de aynı şeyler oluyor doğamız bu.

Bende çok uzun zamandır bu sayfaya girmemiştim. Kasımda ilk denememde negatif aldım herşey yolundaydı benim drum da çok üzüldü ve şaşırdı. Ne kadar umut dolu yazmışsınız öyle iyi geldi ki anlatamam. Ağzınıza dilinize sağlık. Rabbim inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Bende bunay sonunda 2. Tedavime başlayacağım.

Amin canım inşallah dualarımız seninle güzel şeyler olacak

Merhaba sormak istiyorum bende 7 ay önce hsg çektirdim temiz çıktı 2 ay sonrasında hamile kaldım kürtaj oldum kürtajdan sonra ağrım kanamam vs olmadı ama birkaç gündür çok çok hafif ağrılarım oluyor sol kasık ağrısı var korkuyorum doktorum gerek yok ben yaptğım kürtajı biliyorum diyor açık olan tüp sonrasında hidrosalpenks olur mu yoksa hidrosalpenks yılları birikintisiyle mi oluşuyor

Açık olan tüp hidrosalpenkse dönebilir tabii ama genelde bir sebebi oluyor enfeksiyon ya da ameliyat gibi. Kürtajdan dolayı olacağını sanmıyorum, ben de kürtaj geçirdim 2 ay önce, hala ara ara ağrım oluyor.

Merhaba hanımlar bu forumu açtığımı görünce bir hüzünlendim yazmak istedim belki umut olur hepinize tam tüp bebek transfer hazırlığında ilken hamile olduğumu öğrenmiştim geçen sene Mart ayında şimdi güzel kızım 9 aylık oldu bile . Hayalini bile kuramaz olmuştum o kadar deneme olumsuzluktan sonra ama rabbim o deyince oluyormuş kızlar biri bana normal yolla hamile kalacağımı söylese inanmazdım. Umudunuzu kaybetmeyin güzel kadınlar Allah var gam yok herşeyin vakti saatini biliyor. Bu yoldaki herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…