Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

daha tuttumu bilmiyorum ki esimin bir milyon morfolojisindede sorun vardi hatta varikosal oldu bi sene hic duzelmedi sonuc tup bebek dendi tek cozum biz tup.bebege basladik once esimden sperm alip dondurdu doktor ii dedi bir milyon yeter bize snra islem gunu yine verdi dondurduklarini cozmemisler yeterli die hatta doktor bile sasirdi dollenmedigine hatta transfer asamasnda snden aldigimiz sonuc cok ii ama sperm bizi cok ugrastirdi dedi eger bu tutmazsa sperm genetigime bakicaz bunun dollenmemesi biraz ilgin oldu dedi yani bende bilmiyorum ne olucak bugun 4.gunum cok fazla belirtim kalmadi gibi yinede bekliyorum bakalm

Yani ilk seferde embriyo yakalamissiniz bunu kastetmek istedim aslında Bizde varikosel görünmedi yani değerler nasıl yükselir hiç bilemiyorum.. Kürler sağlıklı yemekler vitaminler herşeyi deniyoruz tedaviye başlayana kadar. Bence sizde moralinizi yüksek tutmaya gayret edin herkesin bünyesi ayrıdır kimi çok hassastır her aşamayı dolu dolu yaşar hisseder kimisi daha dirençlidir fazla belirti yaşamadan atlatır bu süreci.. inşallah sizde sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz

Kaçıncı gündü canım tebrikler çok mutlu oldum darısı bize artık kan testi yapacak mısın
Amin bitanem güzel mevlam bu yoldaki isteyen herkese kan testi için bekleyeceğim günümü kuzuum cuma veririrm. Kan testiyle onaylanıp kalp atışlarını duymadan heveslenmek istemiyorum açıkçası rabbim hayırlısını versin merhametiyle birlikte

Yok kuzum ya bu testi bile eşimin ısrarıyla yaptım bekliyim gününü şimdi hiç strese giremem artacak mı var mı yok mu en iyisi beklemek
yaaa cok sveindim rabbim tamamina erdirsn hemen anlat kacinci gun embiriosuydu kacinci gunu yaptin belirrtilerin nelerdi en belirgin

biz neler denemedik ki daha da dustu yaptikca biraz nasip isi iste

kizlar affiniza siginarak bisi sorucam transfer gunumu saymazsam 4.gunum sabah sosis vardi cnm istedi yedim hani bozuk falan dgldi yani bi koku almadim kahvalti yaptim is yaptim oturdum snra afedersnz bi cikardim simdi tamamen sosis tadi gelio agzma ya zehirlenmis falan olamam demi bisey olur mu

sen sevincten simdi ne yapacagini bilmiosundur buraya biraz zor girersin

Şimdi iyi misin canım korkma ilaç falan çok alıyoruz ya bence midene ağır gelmiştir ondan benimde dördüncü günüm bugün

Şimdi iyi misin canım korkma ilaç falan çok alıyoruz ya bence midene ağır gelmiştir ondan benimde dördüncü günüm bugün
iyiyim ama midem bi rahatsiz surekli byle baya kotu oldum korktum valla transfer gununh saymadan 4.gunum bugun valla buguna kadar haldir haldir belirti yasarken bugunden itibaren kasik masik bisey kalmadi valla en sn dun siddrtti bi kasilma yasadim o sondu insalalh tutunmustur zaten 3.ve 4.gun onemliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…