Kokuyor fakat burnumu kapıyorum öyle içiyorum napim( şifa olsun
cnm ben bi kaç kre yaptım, bi iki yapınca alısıyosun biraz zor da olsa, ama napalım sonucunu düsünerek içmemiz lazım(
canımmm hatırladım şimdi seni,
belki hatırlarsın bende hamile kalmıştım şubat ayında ikizlerim olacaktı ama kuzularımı 19 haftalıkken kaybettim.
gülden le mailleşiyoruz ama doğum yaptığını tahmin etmiştim görüşemedim bayramdan sonra çünkü, desene minik prenses güldenin kucağında artık :))
tilin i biliyorum ve banu o da izindeydi en son , sadece özlemden haber alamadım uzun zaman oldu,
seni de buldum tekrar kaybetmem inş.
kıyamam canım ya hayırlısını versin rabbi allahın takdiri
evet sonucunu düşünmem lazım bi de illaki bi saati var mı yani sabah şu saatte öğlen şu saatte gibi mesela şimdi yapıp içsem olur mu acaba?
sabah kahvaltıdan önce
aksam yemeğinden önce içip
bi 20dk fln kadar birsey yemiyorsun.. böyle diye biliyorum. öle yaptıydım ben.
sabah kahvaltıdan önce
sabah kahvaltıdan önce
canım seni çok iyi anlıyorumbenim de bir sene kadar cnm, gerçi tam olarak deniyordum diyemem düzensizlik filan var başka sağlık sorunları da oldu aralarda atladık anlıcağın, hatta birkaç aydan beri bu ay ilk yani bilmiyorum ki :18::18:
evet canım amin,Allahın takdiri ilk başta çok zor geliyo insana ama rabbim dayanma gücü veriyor hepimize işte,
bu arada özele mesaj attım bi bakabilirmisin canım?
benimde kara kara oluyo ilk günler
28 i doldurcam önümüzdeki ay canım
bugün çok halsizim çok uykum var onu bile bebeğe yoruyorum
geçen perşembe çatlamıştı işte yumurta iyi çalıştık ama sanki olcak gibi bebiş yaaa offfffff
bide bi rüya gördüm çok güzeldi bebişe yoruluyo riya
insallah bu ay olumlu bi sonuc alirsin canim, beklemesi gercekten cok zor.. tabiki her zaman hayirlisi olsun diyoruz ama bu konu öyle hassas bi konuymus ki allah kimseyi bebeksiz birakarak sinamasin cok zormus, yasayan bilir... benim de guatr yavas calisiyor o yüzden ilac aliyorum iste tedavideyim iki-üc aydir ikinci klomen kullanisim bu ay... bakalim ne olacak.. baska nasil bi saglik osrunun var canim?? gecmis olsun bu arada...
sanırım ben de regl olacağım kızlarçok depresif hallerdeyim Ağrılar da var ((((
kimse yok muuuuu :)
komşu komşu huuu :) buyrun komşu buradayım, hatta yakında ziyaretçilerim bile gelicek sanırım( 5:
kimse yok muuuuu :)
komşu komşu huuu :) buyrun komşu buradayım, hatta yakında ziyaretçilerim bile gelicek sanırım( 5:
evet ya öğlenden sonra uğramaz oldunuz kızlar buraya bende baktım arada yok kimsecik(
canım sıkma canını herşeyin başı sağlık adetinin zamanında gelmeside güzel öyle düşün,
ben düşükten sonra gelsin diye dört gözle beklemiştim vallah,
hem daha gelmedi belki gelmez üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?