• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

günaydınnnn fıstıklar

size bişi sorcam benim bat 19 unda ve dünden beri kasığım seyiriyo sizce sebebi ne olabilir birde belim ağrıyo :(

yumurtlama zamanin gectimi canim, secenek olarak belki gec yumurtluyosun bu ay ... eger yumurtlama dönemin gectiyse, yumurta catladikdan sonra bazi dönemler adete kadar agri devam edebiliyormus ki ben yasadim bu durumu..... umutlandirmak istemem ama hamis olabilirsin.... cooooook erken deme bazen böyle bir durumda olabiliyor.... üsütmüs olabilirsin...

hiç duymadım, niye yapsın kii ??? öyle olsa bütün hamileler keloş keltoroş kalırdı yahu :9::9::9:

:) ya kullanmaya başladığımdan beri aşırı derecede bi saç dökülmem var tesadüfi oldu demek ki :)

yok canim olsa yan etkilerinde flan yazardi bende senden duyuyorum.... buaralar benimde baya dökülüyor ki bu mevsimsel kuaförüm demisti sonbaharda saclar cok dökülür diye gercekdende öyle. panik yooookkk rahat ol. :)))

normaldede dökülür benim saçlarım ama son 3 aydır falan aşırı bi dökülme var belki o yapmıştır diye düşündüm demek tesadüf oldu :)

**Moralin niye bozuk?**

Hz. Adem (a.s) gibi 200 sene tevbe mi ettin?
Moralin niye bozuk?
Hz. İbrahim (a.s) gibi ateşe mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz. Zekeriyya (a.s) gibi testereyle mi kesildin?
Moralin niye bozuk?
Hz. Yusuf (a.s) gibi kuyuya mı atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz. Muhammed (s.a.v) gibi Taif'te taşlandın mı, başına işkembe mi konuldu namaz kılarken, dişin mi kırıldı, yüzüne tükürük mü atıldı, hicrete mi zorlandın, sevdiklerinden mi ayrıldın?

Moralin niye bozuk?
Hz. Hamza (r.a) gibi burnun kulağın mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Musab Bin Umeyr (r.a) gibi kolların mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Cafer Bin Ebi Talip (r.a) gibi ok, mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandın mı?
Moralin niye bozuk?
Ammar, Sümeyye, Yasir (r.a) gibi işkence mi gördün?
Moralin niye bozuk?
Bilal-ı Habeşi (r.a) gibi kızgın kumlara yatırılıp, üzerine taşlar mı kondu?
Moralin niye bozuk?
Yunus peygamber (a.s) gibi denize mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Eyüp peygamber (a.s) gibi vücudunu yaralar mı kapladı?
Moralin niye bozuk?
Ne düşünüyorsun, dünyalık işler mi?

Üzüleceksen, namazını kazaya bıraktığın için, teheccüde kalkamadığın için, birinin kalbini kırdığın, pazartesi perşembe orucunu tutamadığın için üzül..
Üzüleceksen, bugün Allah için bir şey yapamadığın için, Allah ve Rasulü'nü (s.a.v) memnun edemediğin için üzül..
Filistin'de, Çeçenistan'da, Irak'ta ve Dünyanın dört bir yanında zulüm gören, işkence edilen, öldürülen din kardeşlerin için üzül..
Üzülürsen, bir fakire yardım edemediğin için, yetimin elinden tutamadığın için üzül..
Üzüleceksen, Afrika'da ve diğer ülkelerde bir lokma ekmek bulamayan, hastalıklarla mücadele eden insanlar için üzül..
Üzüleceksen, Kur'an'ı yeterince okuyup, hayatına tatbik edemediğin için üzül..
Üzüleceksen, Peygamber Efendimiz'i (s.a.v), canından, malından, aile bireylerinden, her şeyden çok sevemediğin için üzül..
Üzüleceksen, hakiki manada kul, Efendimiz'e (s.a.v) hakiki manada ümmet olamadığın için üzül..
Üzüleceksen, Efendimiz'in (s.a.v) şefaatine nail olamama korkusuyla üzül..

Belki çok dertlisin..
Belki artık yeter diyorsun..
Belki kendinden geçmişsin..
Belki de ağlıyorsun..
Belki bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin..
Duy! Rabbin sana söylüyor:

"Sabredenlere, mükâfatları hesapsız ödenecektir."
(Zümer Suresi 10. Ayet)

Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun.
Oysa Rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir.

"İçinizden mücahidlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz"
(Muhammed Suresi 31. Ayet)

Hayat bir imtihan değil mi?
Her soru ebedi hayatında yer alan bir tuğla..
Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruya gebe..
Onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey olmayacaktı..
Derdin yoksa üzül asıl!
Dertliysen bil ki O seni seviyor..
Bak! Sevdiğin ne diyor?

"Allah hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!"
(Hadis-i Şerif - Buhârî)

Belki sen Ashab-ı Uhdud kadar acı çekmedin..
Hani kralları onları iman ettikleri için ateş dolu hendeklere atmıştı ya..
Belki sen Ebu Zer (r.a) kadar acı çekmedin..
Amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya..
Belki sen Vahşi (r.a) kadar acı çekmedin..
Sevgilisi ona "Bana görünme!" demişti ya..
Belki sen Yakup (a.s) kadar acı çekmedin..
Yusuf'u (a.s) elinden alınmıştı ya..
Belki sen Hatice (r.a) kadar acı çekmedin..
Muhammed (s.a.v) yurdundan kovulmuştu ya..
Unutma! Rabbin kimseye dayanabileceğinden fazlasını yüklemez..
Belki kalbindir acıyan..
Belki bedenin..
Belki de ruhundur kıvranan..
Belki yokluktur seni saran..
Belki de bin bir türlü muamma..
Her ne durumda olursan ol
diline yakisir dua....

pureipek canim benimde bii dönem moralim bozuklar umutlarimi tükettigim bi dönemde bana arkadasim bu yaziyi yollamisti ve cok hosuma gitmis etkilenmistim.

:) ya kullanmaya başladığımdan beri aşırı derecede bi saç dökülmem var tesadüfi oldu demek ki :)

Mevsimlerin değişikliğinden dökülüyordur şekerim çam terebentin al aktardan şampuanına biraz dök iyi gelir.Biiiiiir de hamişlerin çok dökülürmüş saçları :)

Mevsimlerin değişikliğinden dökülüyordur şekerim çam terebentin al aktardan şampuanına biraz dök iyi gelir.Biiiiiir de hamişlerin çok dökülürmüş saçları :)[/QUOTE

:) ah canım nerde keşke hamiş olsam ilk başta bende öyle sanmıştım ama adet olunca hüsrana uğradım :(

bana sorarsan normal ama icin rahat degil rahatsiz oluyorsan doktora git derim hapdan degil ama belki baska nedeni olabilir.

sivilcelerim için cildiyeye gidiyorum zaten bu gidişimde söyledim çok dökülüyor diye hap veremem sana dedi araya laf girdi unuttu galiba bi daha ki gittiğimde tekrar söylicem

Mevsimlerin değişikliğinden dökülüyordur şekerim çam terebentin al aktardan şampuanına biraz dök iyi gelir.Biiiiiir de hamişlerin çok dökülürmüş saçları :)[/QUOTE

:) ah canım nerde keşke hamiş olsam ilk başta bende öyle sanmıştım ama adet olunca hüsrana uğradım :(

Belki stresle alakalıdır canım saçlarının dökülmesi yada şampuanını değiştir.inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız canım

ah canım beniiimmm ağzından bal damlıyor :) inşallah bu ay olur senin bebişin var mı yoksa ilk mi olucak?

Yok canım ilk olacak 3.ayımız bu çalışmalara başladık bakalım geçtiğimiz aylarda çok stresliydim kendimi çok dinliyordum kasık ağrılarımı,mide bulantılarımı felan hep hamileliğe yoruyordum.ama kırmızıları görüyordum hep :) bu ay böyle bişey yok hiç bi belirtim yok :) kasıklarım hafif sızlıyor oda yumurtlama dönemindeyim zaten ondandır diyorum.soğan kürüne başladım işte bugün 5.günüm bakalım Rabbim nasip edecek mi göreceğiz.

Yok canım ilk olacak 3.ayımız bu çalışmalara başladık bakalım geçtiğimiz aylarda çok stresliydim kendimi çok dinliyordum kasık ağrılarımı,mide bulantılarımı felan hep hamileliğe yoruyordum.ama kırmızıları görüyordum hep :) bu ay böyle bişey yok hiç bi belirtim yok :) kasıklarım hafif sızlıyor oda yumurtlama dönemindeyim zaten ondandır diyorum.soğan kürüne başladım işte bugün 5.günüm bakalım Rabbim nasip edecek mi göreceğiz.

bende senin gibiydim başlarda canım hele ilk ay çok üzülmüştüm ya evlenip hemen hamile kalanlara şaşıyorum nasıl kalabiliyorlar biz 5 aydır uğraşıyoruz olmadı daha eskiden ne güzelmiş senede bir doğur :) şimdi nerdeeee

hayirdir canim noldu :( havalar bozuksa onun sikintisi olmasin... bende hastalikla ugrasiyorum kac gündür gribim. görsen beni moralin yerine gelir :)) palyanco gibiyim burnum kipkirmizi :)))

sağol canım sanırım olmadı :((( doktora sorucam herlade söktürücü verir ...
sana da geçmiş olsun :( bu arada paylaştığın şeyler çok doğru ve etkili cidden dik durmalıyız..
desteğine çok teşekkürler, herkesin iyi dileklerine teşekkürler kızlar sağolun ..

bende senin gibiydim başlarda canım hele ilk ay çok üzülmüştüm ya evlenip hemen hamile kalanlara şaşıyorum nasıl kalabiliyorlar biz 5 aydır uğraşıyoruz olmadı daha eskiden ne güzelmiş senede bir doğur :) şimdi nerdeeee

İşte aslında bir zamanı var onu beklemeliyız demeliyiz :) bazen ne yaparsan yap olmuyor.Allahım ne zaman nasip ederse bekliycez

yumurtlama zamanin gectimi canim, secenek olarak belki gec yumurtluyosun bu ay ... eger yumurtlama dönemin gectiyse, yumurta catladikdan sonra bazi dönemler adete kadar agri devam edebiliyormus ki ben yasadim bu durumu..... umutlandirmak istemem ama hamis olabilirsin.... cooooook erken deme bazen böyle bir durumda olabiliyor.... üsütmüs olabilirsin...

gıdaklama zamanı gfeçti tatlım geçen perşembe başlamıştı
takipteydim zaten bu ay
üşütme olduğunu sanmıyorum çok korudum kendimi bu ay
inşallah bebiştir

mevsim geçişlerinde özellikte yaprak dökümünde çok dökülür benimkide şuan olduğu gibi canım onun etkisi olabilir
zeytinyağı veya badem yağı ile besleyebilirsin
yada kendi yağıyla bırak 1-2 gün yıkama saçını en çok saçın kendi yağı beslermiş

ben ve esim bir yildir cocuk istiyoruz..korunmadigimiz halde olmadi..doktora gittik..esimin sperm ve benim kan testlerimde sorunlu cikti...Doktor tekrar test yaptiralim dedi..Yine sonuc ayni.Doktor denemeyi birakmayin..sonuclariniz o kadar kotu degil dedi.Ayrica Bizi uzmana gonderdi..Rahim filmim cekildi..Esimin yine sperm testi yapildi..Hayirlisi ile doktoru aralik ayinda gorecegiz..Filmi ceken bayan gorevliye sorun olup olmadigini sordum..Herhangi bir sorun gormedigini ama yinede net cevabi doktordan alacagimi soyledi..Ovulasyon testleriyle bir yildir takip ediyorum..Maalesef olmuyor..Hayirlisi diyorum bende..Aldigim hamile haberlerinin beni aglatiyor olmasi cok aci..Aslinda onlar adina cok seviniyorum ama kendi halime uzuluyorum..Ben yurtdisindayim..Annemlede konusuyoruz ama tam da anlatamiyorum..Onunda uzulmesini istemiyorum..Bazen kendimi cok yalniz hissediyorum..Hayatimizla ilgili kararlar verirken cok iyi dusunmek lazimmis..

Back