günaaaaaayyyydinnnn kizlar nasilsiniz bakalim bu sabah :)))) bugün hersey gönlünüzce olur insallahhhhh :))
ben çok sıfı başladım güne ((
şimdi toparlamaya çalışıyorum canım
sen nasılsın ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaaaaaayyyydinnnn kizlar nasilsiniz bakalim bu sabah :)))) bugün hersey gönlünüzce olur insallahhhhh :))
günaydınnnn fıstıklar
size bişi sorcam benim bat 19 unda ve dünden beri kasığım seyiriyo sizce sebebi ne olabilir birde belim ağrıyo
ben çok sıfı başladım güne ((
şimdi toparlamaya çalışıyorum canım
sen nasılsın ????
hiç duymadım, niye yapsın kii ??? öyle olsa bütün hamileler keloş keltoroş kalırdı yahu
kızlar folik asit saç dökülmesi yapar mı?
yok canim olsa yan etkilerinde flan yazardi bende senden duyuyorum.... buaralar benimde baya dökülüyor ki bu mevsimsel kuaförüm demisti sonbaharda saclar cok dökülür diye gercekdende öyle. panik yooookkk rahat ol. :)))
normaldede dökülür benim saçlarım ama son 3 aydır falan aşırı bi dökülme var belki o yapmıştır diye düşündüm demek tesadüf oldu :)
:) ya kullanmaya başladığımdan beri aşırı derecede bi saç dökülmem var tesadüfi oldu demek ki :)
Mevsimlerin değişikliğinden dökülüyordur şekerim çam terebentin al aktardan şampuanına biraz dök iyi gelir.Biiiiiir de hamişlerin çok dökülürmüş saçları :)[/QUOTE
:) ah canım nerde keşke hamiş olsam ilk başta bende öyle sanmıştım ama adet olunca hüsrana uğradım
bana sorarsan normal ama icin rahat degil rahatsiz oluyorsan doktora git derim hapdan degil ama belki baska nedeni olabilir.
Mevsimlerin değişikliğinden dökülüyordur şekerim çam terebentin al aktardan şampuanına biraz dök iyi gelir.Biiiiiir de hamişlerin çok dökülürmüş saçları :)[/QUOTE
:) ah canım nerde keşke hamiş olsam ilk başta bende öyle sanmıştım ama adet olunca hüsrana uğradım
Belki stresle alakalıdır canım saçlarının dökülmesi yada şampuanını değiştir.inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız canım
Belki stresle alakalıdır canım saçlarının dökülmesi yada şampuanını değiştir.inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız canım
ah canım beniiimmm ağzından bal damlıyor :) inşallah bu ay olur senin bebişin var mı yoksa ilk mi olucak?
ah canım beniiimmm ağzından bal damlıyor :) inşallah bu ay olur senin bebişin var mı yoksa ilk mi olucak?
Yok canım ilk olacak 3.ayımız bu çalışmalara başladık bakalım geçtiğimiz aylarda çok stresliydim kendimi çok dinliyordum kasık ağrılarımı,mide bulantılarımı felan hep hamileliğe yoruyordum.ama kırmızıları görüyordum hep :) bu ay böyle bişey yok hiç bi belirtim yok :) kasıklarım hafif sızlıyor oda yumurtlama dönemindeyim zaten ondandır diyorum.soğan kürüne başladım işte bugün 5.günüm bakalım Rabbim nasip edecek mi göreceğiz.
Yok canım ilk olacak 3.ayımız bu çalışmalara başladık bakalım geçtiğimiz aylarda çok stresliydim kendimi çok dinliyordum kasık ağrılarımı,mide bulantılarımı felan hep hamileliğe yoruyordum.ama kırmızıları görüyordum hep :) bu ay böyle bişey yok hiç bi belirtim yok :) kasıklarım hafif sızlıyor oda yumurtlama dönemindeyim zaten ondandır diyorum.soğan kürüne başladım işte bugün 5.günüm bakalım Rabbim nasip edecek mi göreceğiz.
bende senin gibiydim başlarda canım hele ilk ay çok üzülmüştüm ya evlenip hemen hamile kalanlara şaşıyorum nasıl kalabiliyorlar biz 5 aydır uğraşıyoruz olmadı daha eskiden ne güzelmiş senede bir doğur :) şimdi nerdeeee
hayirdir canim noldu havalar bozuksa onun sikintisi olmasin... bende hastalikla ugrasiyorum kac gündür gribim. görsen beni moralin yerine gelir :)) palyanco gibiyim burnum kipkirmizi :)))
bende senin gibiydim başlarda canım hele ilk ay çok üzülmüştüm ya evlenip hemen hamile kalanlara şaşıyorum nasıl kalabiliyorlar biz 5 aydır uğraşıyoruz olmadı daha eskiden ne güzelmiş senede bir doğur :) şimdi nerdeeee
İşte aslında bir zamanı var onu beklemeliyız demeliyiz :) bazen ne yaparsan yap olmuyor.Allahım ne zaman nasip ederse bekliycez
yumurtlama zamanin gectimi canim, secenek olarak belki gec yumurtluyosun bu ay ... eger yumurtlama dönemin gectiyse, yumurta catladikdan sonra bazi dönemler adete kadar agri devam edebiliyormus ki ben yasadim bu durumu..... umutlandirmak istemem ama hamis olabilirsin.... cooooook erken deme bazen böyle bir durumda olabiliyor.... üsütmüs olabilirsin...
:) ya kullanmaya başladığımdan beri aşırı derecede bi saç dökülmem var tesadüfi oldu demek ki :)