Ben soğan kürünü yapıyorum şekerim :)
tatlım nasıl uyguladığını anlatabilirmisin peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK KARIŞIK BİŞİ O YAA YADA BANA ZOR GELDİ ONDAN KARIŞIK GELDİ :d
Aslında karışık değil tatlım ya gerçekten sen de denesene bi hem en azından iltihabın felan varsa düzeltir inşallah
Anlatırım kuşuum tabii :) Adet bittikten 7-8 gün sonra hergün taze olarak yemeklerde kullandığımız soğanı dış kabuklarını temizleyip 4 bölüyorum 1-1,5 su bardağı temiz suyu kaynatıyorum sonra 4 böldüğüm soğanları 5 dk kaynatıyorum öğleden önce aç karnına ve akşam aç karnına günde 2 kere soğanları her seferinde taze olarak hazırlıyorum tatlım bunu 15 gün boyunca yapmamız gerekiyormuş diğer ay da adetimize 10 gün kala tekrarlayacakmışız.
Okuduğum sitelerde hamile kalan arkadaşlar çok fazla olduğunu gördüm.Benim bi arkadaşım bu kürü önerdi bana ben pek inanmadım açıkçası ama o iki bebeğine de soğan kürüyle hamile kalmış Rabbim hayırlısını verir inşallah.bir de incir kürü var tatlım onu hiç uygulamadım.Soğan kürünün de 4. günündeyim
ÇOK KARIŞIK BİŞİ O YAA YADA BANA ZOR GELDİ ONDAN KARIŞIK GELDİ :d
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ağzın bal yesincanım çok sağol,bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay bende uygulayayım bakalım, inşallah sana şifa olur sende bize bol bol için diye tavsiyede bulunursun,
incir kürünü bende bilmiyorum bende kuru incir yiyorum belki işe yarar oda dimi ama :))
aslında başlandığında 15gün geçer canım karışık gelmedi bana ama, bensen umutluyum sen soğansızda başaracaksın bu ay tatlım :))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ağzın bal yesin
canım çok sağol,bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay bende uygulayayım bakalım, inşallah sana şifa olur sende bize bol bol için diye tavsiyede bulunursun,
incir kürünü bende bilmiyorum bende kuru incir yiyorum belki işe yarar oda dimi ama :))
aslında başlandığında 15gün geçer canım karışık gelmedi bana ama, bensen umutluyum sen soğansızda başaracaksın bu ay tatlım :))
ya kızlar benim bugün çok uykum var ve yorgun hissediyo rum gözümü kapasam rüya görmeye başlıcam
beni ne uyandırabilir
evet canım zaten kuru incir kürü yapılıyor.elbette yarar işe bol bol ye :) ben hamiş olursam eğer size yazar yazar dururum :)
sen bu ay hamile kal kuzum da,
bizde senin yazdıklarını okur okur uygularız tatlım :))
ya kızlar benim bugün çok uykum var ve yorgun hissediyo rum gözümü kapasam rüya görmeye başlıcam
beni ne uyandırabilir
seninde canımmm :)),
bu arada dikkat ettim de sen benim arkadaş listemde kayıtlısın daha önce de yazışmışız sanırım tatlım :))
soğan suyu kötü kokmuyor mu kızlar ben evlenmeden önce annem yapardı bana zorla içirirdi :) geçen gün yapıyım dedim içemedim döktüm bende
soğan suyu kötü kokmuyor mu kızlar ben evlenmeden önce annem yapardı bana zorla içirirdi :) geçen gün yapıyım dedim içemedim döktüm bende
evet canom görüştük hemde çookkkkk
belki hatırlarsın gülden doğum yaptı
tülinin 1 ayı kaldı
özlem ve banuda henüz bişi yok hatırlamışsındır belki